بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آسیاتک 2 مگ کرج (مرکز رجایی)
یکم پینگ بالاست اما سرعت عالیه!
84301901.png
2865099871.png

زنگ زدم به آسیاتک 30 دقیقه پشت خط بودم! بعد برداشته میگم ای پی من چرا اصفهان جای کرج؟؟؟!! 15 مین منو سین جیم کرده 10 مینم پشت خط نگه داشته! آخر برگشته میگه مشکلی نداره!!! اگه میخوای ثابت کنی اسکرین شات بگیر میل کن!!!! خداحافظ آسیاتک، منتظر باش میل کنم :)) بی سوادای خر

به قدری اعصابم رو به هم ریخته آسیاتک تو این سه هفته دوس دارم لباس جوکر بپوشم برم اونجا همشونو سلاخی کنم :)))) :|

زنگ زدم به آسیاتک 30 دقیقه پشت خط بودم! بعد برداشته میگم ای پی من چرا اصفهان جای کرج؟؟؟!! 15 مین منو سین جیم کرده 10 مینم پشت خط نگه داشته! آخر برگشته میگه مشکلی نداره!!! اگه میخوای ثابت کنی اسکرین شات بگیر میل کن!!!! خداحافظ آسیاتک، منتظر باش میل کنم :)) بی سوادای خر

ماله من همیشه امریکاست نیویورک

چون سرور isp در اصفهان هست!!!! الان بیشتر isp ها در اصفهان هستند و ip اصفهان رو نمایش میدن! بجز مخابرات ...

سلام دوستان
من چند روزه تا 20 دقیقه اول توی اینترنتم ولی بعد از اون دیگه توی اینترنت نمیره چراغ مودم هم سبزه (aztech) و باید قطع و وصلش کنم به isp(pars online
) هم گفتم که گفتش باید ریستش کنی توی تنظیمات ولی ریست کردم باز هم همونجوری کسی میتونه کمک کنه؟

سلام دوستان
من چند روزه تا 20 دقیقه اول توی اینترنتم ولی بعد از اون دیگه توی اینترنت نمیره چراغ مودم هم سبزه (aztech) و باید قطع و وصلش کنم به isp(pars online
) هم گفتم که گفتش باید ریستش کنی توی تنظیمات ولی ریست کردم باز هم همونجوری کسی میتونه کمک کنه؟
تنظیمات مودم رو باید ریست کنی! یه بار ریست کن مودمتو دوباره تنظیم کن احتمالا درست میشه!

چون سرور isp در اصفهان هست!!!! الان بیشتر isp ها در اصفهان هستند و ip اصفهان رو نمایش میدن! بجز مخابرات ...

پس چرا بقیه اصفهان نیستن؟؟؟ اگه جوابش به همین مسخرگی بود خود یارو میگفت

- - -ویرایش - - -

آسیا تک 2 مگ نا محدود

سرعت دانلود 100 زنگ زدم میگه سرعتش همینه
جزو مزخرف ترین ای اس پی هاس که داشتم

فقط 11 روز مونده تا خلاص شم!!! 80 تومن پول رو تو سطل آشغال میریختم بهتر بود!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or