بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پارس آنلاین , بهترین پینگ بتل 3 ـم 188 ـه :

75186473244026078109.jpg

آقا یکی بگه مشکل من چیه؟ :-s

اینترنتم هر 20 30 ثانیه یک بار قطع میشه و دوباره وصل میشه. از دیروز تا حالا این مشکل رو دارم. پیشتبانی هم معلوم نیست چی میگه (مشکل از ISP نیست احتمالا).

آقا یکی بگه مشکل من چیه؟ :-s

اینترنتم هر 20 30 ثانیه یک بار قطع میشه و دوباره وصل میشه. از دیروز تا حالا این مشکل رو دارم. پیشتبانی هم معلوم نیست چی میگه (مشکل از ISP نیست احتمالا).

شاید اسپلیترت خراب شده، نتت قطع میشه یا چراغ DSL هم خاموش میشه؟
یه دور کل تلفنای خونرو از پریز تلفن بکش ببین درس میشه؟

واسه چه کاری استفاده میکنی از نت؟

من فقط دانلود فیلم و وبگردی

- - -ویرایش - - -

ایا سرعت دانلود صبانت تو ساعت رایگان کم میشه؟از مسئولش که پرسیدم گفت سرعت روز و شبشون یکیه و تغییری نمیکنه.دوستم 128 صبانت داره سرعت دانلودش 600 هست

هر دو چراغ با هم.
چک کردم فایده نداشت.
واسه منم همیجوری میشد
چند بار زنگ زدم پشتیبانی فایده نداشت تا اینکه تو یکی از همین زنگ ها یکی از پشتیبان ها به من گفت مشکلت معلوم نیست از چیه ولی یکاری میگم بکن درست میشه
اونم این بود که مودم من وقتی روشن میشد مستقیم به نت وصل میشدم اون پشتیبان به من گفت که دیگه مستقیمش نکن با کانکشن وصل بشو منم از اون موقع با کانکشن وصل میشم تا حالا 1 بار هم قطع نشده قبلنا هر روز قطعی داشتم
تو هم این کارو بکن ببین چی میشه

من فقط دانلود فیلم و وبگردی

- - -ویرایش - - -

ایا سرعت دانلود صبانت تو ساعت رایگان کم میشه؟از مسئولش که پرسیدم گفت سرعت روز و شبشون یکیه و تغییری نمیکنه.دوستم 128 صبانت داره سرعت دانلودش 600 هست
اگه واسه گیم نمی خوای و واقعا اینطوری که گفتن باشه خوبه ولی اینجا خیلی ها میگن صبانت هم دزده. من تاحالا نداشتم. آسیاشیت دارم الان، منتظرم قراردادم تموم شه فسخ کنم! دو هفته پیش وصل شد!!!!

- - -ویرایش - - -

واسه منم همیجوری میشد
چند بار زنگ زدم پشتیبانی فایده نداشت تا اینکه تو یکی از همین زنگ ها یکی از پشتیبان ها به من گفت مشکلت معلوم نیست از چیه ولی یکاری میگم بکن درست میشه
اونم این بود که مودم من وقتی روشن میشد مستقیم به نت وصل میشدم اون پشتیبان به من گفت که دیگه مستقیمش نکن با کانکشن وصل بشو منم از اون موقع با کانکشن وصل میشم تا حالا 1 بار هم قطع نشده قبلنا هر روز قطعی داشتم
تو هم این کارو بکن ببین چی میشه

به این کار میگن بریج کردن Bridge

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or