آقا یکی بگه مشکل من چیه؟
اینترنتم هر 20 30 ثانیه یک بار قطع میشه و دوباره وصل میشه. از دیروز تا حالا این مشکل رو دارم. پیشتبانی هم معلوم نیست چی میگه (مشکل از ISP نیست احتمالا).
از منطقه مخابراتی مالک اشتر کسی از مخابرات سرویس میگیره؟ اگه آره که یه لطفی کنه و یه تست بزاره
خیلی ممنون
شاید اسپلیترت خراب شده، نتت قطع میشه یا چراغ DSL هم خاموش میشه؟
یه دور کل تلفنای خونرو از پریز تلفن بکش ببین درس میشه؟
از سر خط تست کن ! اگه مشکلت حل شد که شد، نشد ثبت خرابی کن !هر دو چراغ با هم.
چک کردم فایده نداشت.
سلام دوستان.من صبانت ثبتنام کردم(هنوز وصل نشده البته) 2 مگ گرفتم.گفته 2 مگ رو 8 مگ میبندیم برات که 1024 سرعت دانلود بهت بده.خوبه به نظرتون؟
واسه چه کاری استفاده میکنی از نت؟
واسه منم همیجوری میشدهر دو چراغ با هم.
چک کردم فایده نداشت.
اگه واسه گیم نمی خوای و واقعا اینطوری که گفتن باشه خوبه ولی اینجا خیلی ها میگن صبانت هم دزده. من تاحالا نداشتم. آسیاشیت دارم الان، منتظرم قراردادم تموم شه فسخ کنم! دو هفته پیش وصل شد!!!!من فقط دانلود فیلم و وبگردی
- - -ویرایش - - -
ایا سرعت دانلود صبانت تو ساعت رایگان کم میشه؟از مسئولش که پرسیدم گفت سرعت روز و شبشون یکیه و تغییری نمیکنه.دوستم 128 صبانت داره سرعت دانلودش 600 هست
واسه منم همیجوری میشد
چند بار زنگ زدم پشتیبانی فایده نداشت تا اینکه تو یکی از همین زنگ ها یکی از پشتیبان ها به من گفت مشکلت معلوم نیست از چیه ولی یکاری میگم بکن درست میشه
اونم این بود که مودم من وقتی روشن میشد مستقیم به نت وصل میشدم اون پشتیبان به من گفت که دیگه مستقیمش نکن با کانکشن وصل بشو منم از اون موقع با کانکشن وصل میشم تا حالا 1 بار هم قطع نشده قبلنا هر روز قطعی داشتم
تو هم این کارو بکن ببین چی میشه