بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام امیر جان :) داداش من هم نامحدود داشتم تا ماه قبل فرق نداره زیاد. باید یه چند بار تو بعضی موارد تا چنصد بار :d باید کانت کنی تا پینگ خوب بشه . من 512 نامحدود داشتم همون طرف های 120 بود ولی خون میکنه به دل ادم بعضی وقت ها تا پینگ خوب بشه . واسه احتیاط یک یک ماهه نامحدود بگیر ببین چطوره فرق نداره کلا خوب ولی از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمی کنه ;)
در راستای همین مساله باید بگم که من هم 512 نامحدود دارم!منتها آبادانم!:dمنم دقیقا وضعیتم همینطوریه! یعنی باید چند بار و به قول خودت حتی گاهی وقتها چندصد بار:d دیسکانکت و ری کانکت کنم تا پینگ بیاد رویس همون 110 یا 120 ! آخرش هم نفهمیدیم چرا اینطوریه؟!:-? ولی یه دوستی دارم که اونم کیانپارسه اهوازه! اونم پینگش 120‍!

مقصد اینترنت دروغ و دزدی و توهین و بی لیاقتی و به لجن کشیدن شعور کاربران است...
مقصد اینترنت طویله ای است به اسم "پشتیبانی" که تنها جوابی که از دهن آب نکشیدشون بیرون می یاد اینه برید از ورودی خونه چک کنید خط تلفن رو.
مقصد اینترنت گلابی بودن پشتیبانی هست که می گه فقط موارد مربوط به خط تلفن DSL به ما ربط داره و مشکلات اینترنت . تایم اوت و پایین بودن سرعت و قطعی و نوسان همه از خود شما و مودموتون است.
مقصد اینترنت ISP هایی هستند که " گیم " و " پینگ مناسب " و " سرعت راضی کننده " و پایداری شبکه رو پشتیبانی نمی کنند و به جاش عمه من رو پشتیبانی می کنند.
مقصد اینترنت جاییس که برای رسیدن به پینگ خوب باید رسما دهن مودم اسفالت کنی تا شاید بعد چندین ریست بتونی ده دقیقه پینگ ببینی و بعد روز از نو روزی از نو
مقصد اینترنت TIME OUT های پی در پی هست ، مقصد اینترنت ***** 100 درصدی روی تک تک اجزای اینترنت هست.
مقصد اینترنت " دسترسی به تازه نمایی فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد است "
مقصد اینترنت وطن میل و پاسخ گویی به شبهات و کانون گرم خانواده وایمیل ایرانسل هست .
مقصد اینترنت ***** شدن گیم اسپات و غیرقابل دسترس بودن YouTube و توییتر و صبر ایوب داشتن برای لود شدن Gmail هست.
مقصد اینترنت دلهره و ترس و افسردگی و روی اوردن به قرص ارام بخش هست برای اینکه اینکه محکوم و محرومی از اینکه یکساعت با دل خوش از اینترنت استفاده کنی .
مقصد اینترنت پایان ماست .

شبا تو بیرجند بر عکسه !

44233571848424127861.png

دوستان من الان isp ـم شاتل ـه و سرعتم 512.حالا قصد داشتم 2 مگ بگیرم چون برای 6 ماه فرقش 22 تومن ـه حدودا ولی بعضی از دوستام میگن که سرعت دانلودش تفاوتی نداره آنچنان.میخواستم ببینم راسته؟؟(سرعت دانلود روزانه ی من 250 ـه الان)
ممون
ممنون میشم راهنمایی کنید

مقصد اینترنت دروغ و دزدی و توهین و بی لیاقتی و به لجن کشیدن شعور کاربران است...
مقصد اینترنت طویله ای است به اسم "پشتیبانی" که تنها جوابی که از دهن آب نکشیدشون بیرون می یاد اینه برید از ورودی خونه چک کنید خط تلفن رو.
مقصد اینترنت گلابی بودن پشتیبانی هست که می گه فقط موارد مربوط به خط تلفن DSL به ما ربط داره و مشکلات اینترنت . تایم اوت و پایین بودن سرعت و قطعی و نوسان همه از خود شما و مودموتون است.
مقصد اینترنت ISP هایی هستند که " گیم " و " پینگ مناسب " و " سرعت راضی کننده " و پایداری شبکه رو پشتیبانی نمی کنند و به جاش عمه من رو پشتیبانی می کنند.
مقصد اینترنت جاییس که برای رسیدن به پینگ خوب باید رسما دهن مودم اسفالت کنی تا شاید بعد چندین ریست بتونی ده دقیقه پینگ ببینی و بعد روز از نو روزی از نو
مقصد اینترنت TIME OUT های پی در پی هست ، مقصد اینترنت ***** 100 درصدی روی تک تک اجزای اینترنت هست.
مقصد اینترنت " دسترسی به تازه نمایی فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد است "
مقصد اینترنت وطن میل و پاسخ گویی به شبهات و کانون گرم خانواده وایمیل ایرانسل هست .
مقصد اینترنت ***** شدن گیم اسپات و غیرقابل دسترس بودن YouTube و توییتر و صبر ایوب داشتن برای لود شدن Gmail هست.
مقصد اینترنت دلهره و ترس و افسردگی و روی اوردن به قرص ارام بخش هست برای اینکه اینکه محکوم و محرومی از اینکه یکساعت با دل خوش از اینترنت استفاده کنی .
مقصد اینترنت پایان ماست
.
بابا بیخیال !!!!خودتو ناراحت نکن :d
ما هم مثه تو اعصابمون خورده ولی هم چنان امید داریم
:d

این اینترنت مخابرات چه مرگشه...؟
10 دقیقه وصل میشه , 20 دقیقه قطعه
قطع میشه, وی پــــی ان میزنی وصل میشه, دوباره بعد از 10 دقیقه قطع میشه
وی پـــــی ان رو قطع میکنی, وصل میشه
بعضی وقتها هم که کلا قطع میشه و سایتی باز نمیشه
و بعضی وقتها با اینکه هیچ سایتی باز نمیشه, با حداکثر سرعتش دانلود میکنه
همه این مشکل رو دارن یا مشکل از سیستم منه؟
مخابرات تهران - 512

اقا این اسیاتک خیلی عوضیه خیلی ببخشید واقعا این دیگه ته حر**ب*زی هست. من الان حدود 4 5 روز هست که از دانلود شبانه که رایگان هست استفاده میکنم اینا دیدن من حدود 20 گیگ دانلود کردم اومدن سرعت شبانه ایی که باید روی 100 تا 120 باشه کردن روی 5 الی 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا حرستون نمیگیره که آدم الکی داره چه پولی میده به اینا!!~x(
سرعت دانلود توی ساعات معمولی به ما گفتن 300 400 هست ولی این طوری نیست اگر هم باشه برای 1 2 روز هست. پینگ با داخل 100 با خارج 400. دانلود شبانشون هم که اینه 1 تا 8 صبح رایگان خیلی زیاد مصرف کنی محدودیتتون رو کم میکنن. اهان راستی تو ساعات رایگان نمیدونم چه مرضی میگیره که دیگه گوگل رو اصلا باز نمیکنه جدیدا درست شده ولی خیلی طول میکشه.:-w
پشتیبانی هم که میگه ما پهنای باندمون جر خورده داریم میدوزیمش ایشالا تا چند روز دیگه درست میشه. این ایشالاه ماشالاه شون شد 2 ماه! هنوز درست نشده که نشده فکر کنم سراسری جر خورده که این طوری شده!
شما عکس زیر رو ببنید اصلا ادم میخواد باشه مودمو کیس رو تو سرش خورد کنه.
69852496764802546015.png

الان ما اینجا( گوشه سمت راست رو نگاه کنید) داریم 10kb سرعت میگیرم بعد سرعت دانلود هم تا 10 تا بیشتر نمیره الان هم یهو برای چند دقیقه سرعت شده 0 !!!!!!!
خداوکیلی مسخره ترین شرکتی بود که دیدم از این شرکت نت نگیرید عصاب خودتون رو خورد نکنید شاید برای 2 3 ماه اول بهتون خوب خدمات بدن ولی دیگه بعدش هیچی که هیچی.!!

مخابرات تهران - 512

آره عزیزم منم مخابرات 2 مگابیت دارم تا آخر شب سرعتش رو 200 یا حتی 300 بود که یهو اومد رو 10!در ضمن تا چیز پی ان کانکت نشه هیچ سایتی باز میکنه!

- - -ویرایش - - -

مخابرات تهران - 512

آره عزیزم منم مخابرات 2 مگابیت دارم تا آخر شب سرعتش رو 200 یا حتی 300 بود که یهو اومد رو 10!در ضمن تا چیز پی ان کانکت نشه هیچ سایتی باز میکنه!

وزیر ارتباطات: دکتر محمد رضا عارف؛ دکترای مهندسی برق از دانشگاه استنفورد ایالات متحده. رئیس دانشگاه تهران؛ اولین رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت اصلاحات و معاون اول دولت دوم اصلاحات و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم
منبع

==========
امیدوارم ایشون نتی رو به ما بدن که حداقل هر چقد پول میدیم آش بخوریم

شبانه پارس انلاین کاملا غیر استفاده شده ... در یک ساعت 3-4 بار قطع میشه و تا مورد ریست نشه مشکل حل نمیشه ... یا باید تا خود صبح بیدار بمونی یا سیستم رو خاموش کنی چون با این قطعی های مکرر چیزی داونلود نمیشه ... واقعا کیفیت پارس انلاین نسبت به 1 ماه قبل افت فاحشی داشته،با پینگ بالاش یه جورایی می ساختیم ولی اگه نشه داونلود کرد دیگه بدرد نمی خوره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or