بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تو این یه هفته، پینگم نسبت به بقیه هفته‌ها خیلی خوب بود. (256 نامحدود مخابرات)

2856548776.png

این مخابرات ارومیه مثل اینکه با کل ایران ساز مخالف میزنه :|
سرعت دانلود 10 kb بر ثانیه , پینگ 400 و هر دقیقه 10 بار اینترنت قطع و وصل میشه .
خدا باعث و بانی این اینترنت رو از سقف تا کف رو لعنت بکنه .

این مخابرات ارومیه مثل اینکه با کل ایران ساز مخالف میزنه :|
سرعت دانلود 10 kb بر ثانیه , پینگ 400 و هر دقیقه 10 بار اینترنت قطع و وصل میشه .
خدا باعث و بانی این اینترنت رو از سقف تا کف رو لعنت بکنه .

ارومیه؟ بببین این ماکسنت بهتون سرویس نمیده ؟ بچه ها غرب کشور که خعلی ازش تعریف می کنن ...

سلام دوستهای اهوازی اگه منو راهنمایی کنند ممنون میشم من از مخابرات نت دارم ساکن کیانپارسم از پینگم راضیم با 4.2.2.4 طرفای 120 هست ولی باید یه چند باری دسیکانکت کانکت کنم تا پینگ خوب بشه... می خواستم ریسک کنم و نامحدودش کنم پینگم خراب نمیشه؟ مثله پارس آنلاین نامحدودش محدود نیست؟ سرعت پایین تر نمیاد؟ میخواستم 1 مگ نا محدود بگیرم...

گشتیم نبود نگرد نیست!
کلا اگه برا بازی میخوایی به نظرم از این شرکت های گمنام بگیر چون پورت های خالی زیادی دارن پهنای باند رو کم نمیکنن.
حالا شما برو سایت Pardis.ir بهشون زنگ بزن ببنین چی بهت میگن.

پردیس خطش با آسیاشیت یکی شده... کرج وضع نتش نابوده... فک کنم Dota 2 رو باید پاک کنم کم کم...

ارومیه؟ بببین این ماکسنت بهتون سرویس نمیده ؟ بچه ها غرب کشور که خعلی ازش تعریف می کنن ...
اره دیدم بچه ها داشتن در موردش حرف میزدن . چرا میده ولی سرویس مورد نظر من نامحدود هستش که هزینه اش برای من زیاده .
مدل نامحدود 1 مگ برنزی هم داره که نمی دونم چجوریه , فکر کنم مثل مخابرات باشه چون 40 هزار قیمت داره !
شاید چند وقت دیگه باید برم همین ماکسنت برم !

رسانه از نظر پینگ حتما ok هست ؟

راستی مثلا اگه من سرویس B+2 Class با سرعت 256 رو بگیرم سرعت دانلودش چقدر هست ؟
آقا شما بگیر از نظر پینگ که حرف نداره سرعت دانلودش هم همشون ضریب اشتراک 1 به 2 هست. مثلا 256 تقسیم بر 2 میشه 128 که سرعت دانلودتون میشه.

وزیر ارتباطات: دکتر محمد رضا عارف؛ دکترای مهندسی برق از دانشگاه استنفورد ایالات متحده. رئیس دانشگاه تهران؛ اولین رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت اصلاحات و معاون اول دولت دوم اصلاحات و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم
:-"
پ.ن:لطفا هیچ گونه بحث و ... نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or