بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همونطور که یکی از دوستان گفت توی تهران فقط isp شبکه رسانه تهران خوبه من خودم از اونجا گرفتم پینگم با اروپا و توی بازیهای انلاین از 150-160 بالاتر نمیره حتی بعضی اوقات پینگ 80-90 هم داده تو بازی و سرعت دانلودش هم فوق العاده اس (من ضریب اشتراک 1 به 2 گرفتم) الان 2 ماهه گرفتم یه بار هم قطعی نداشته ولی تنها مشکلش همینه که فقط منطقه 1 تا 3 رو پوشش میده.

من 512 صبا نت دارم سرعت دانلودش خیلی خوبه مثلا شبا با اینکه دانلود رایگانه اما سرعتش روی 400 هم میره!اما پینگش بالای 150
-----------------------------------------------
کسی میدونه چطور باید پینگ اورد پایین؟

من 512 صبا نت دارم سرعت دانلودش خیلی خوبه مثلا شبا با اینکه دانلود رایگانه اما سرعتش روی 400 هم میره!اما پینگش بالای 150
-----------------------------------------------
کسی میدونه چطور باید پینگ اورد پایین؟
باید به پشتیبانیت بگی که من رو از ساعات رایگان حذف کنید .
ولی شخصی که داری باش صحبت میکنی باید آدم خیلی باحالی باشه که برات این کار رو بکنه . در این صورت دیگه ساعات رایگان نداری ولی همه چی مثل ساعات دیگست.

باید به پشتیبانیت بگی که من رو از ساعات رایگان حذف کنید .
ولی شخصی که داری باش صحبت میکنی باید آدم خیلی باحالی باشه که برات این کار رو بکنه . در این صورت دیگه ساعات رایگان نداری ولی همه چی مثل ساعات دیگست.
البته تو صفحه مشتریکن گزینه ای برای حذف کردن ساعت رایگان وجود داره

دوستان من خودم تو isp کار میکنم پینگ به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه دست ispها نیست . حتی شرکتی که ازش bandwidth میگیرن هم نمیتونه کاری کنه . همش برمیگرده به زیرساخت که داره پهنای باند رو توزیع میکنه .

دوستان من خودم تو isp کار میکنم پینگ به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه دست ispها نیست . حتی شرکتی که ازش bandwidth میگیرن هم نمیتونه کاری کنه . همش برمیگرده به زیرساخت که داره پهنای باند رو توزیع میکنه .
دوستان من که از پارس انلاین نت میگیرن چند باری شده با زنگ زدن پیگشونو اوردن پایین. رنگ میزنن به پشتیبانی و میگن پینگمونو کم کن و اون هم در عوض سرعت رو کم میکنه و پینگ هم کم میکنه....

امکان واگذاری اینترانت ملی به کاربران خانگی با افزایش سرعت دسترسی به سایت های داخلی

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی فنی و اجرایی این وزارتخانه برای واگذاری اینترانت ملی مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات به کاربران خانگی خبر داد و گفت: با واگذاری اینترانت ملی به کاربران خانگی، سرعت دسترسی به سایتهای داخل کشور به مراتب افزایش می یابد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مهر، علی حکیم جوادی با اشاره به تصویب نرخ اتصال به شبکه ملی اطلاعات برای کاربران خانگی که هفته گذشته در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب شد اظهار داشت: در واگذاری خدمات شبکه ملی اطلاعات باید ۳ مرحله طی شود که در مرحله اول، طراحی این شبکه مدنظر بود تا امکان اتصال خانوارها به شبکه ملی اطلاعات فراهم شود که در این راستا اقدامات فنی و اجرایی این طرح با انجام فاز آژمایشی تست شد به نحوی که مقرر شد برخی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت، ارائه این سرویس را در فاز پایلوت آغاز کنند.وی ادامه داد: یکی از مسائل اصلی در ارائه اینترانت ملی شبکه اطلاعات، نرخ اتصال به این شبکه بود که هم اکنون در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است تا کاربران بدانند برای دسترسی به این شبکه چه قیمتی باید بپردازند.معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام آمادگی کامل این وزارتخانه برای ارائه خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات به کاربران خانگی تصریح کرد: مرحله سوم این پروژه ملی، مجوزی است که شورایعالی فضای مجازی باید در اختیار این وزارتخانه قرار دهد تا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بتواند پهنای باند ۲مگابیت بر ثانیه را در اختیار مصرف کننده خانگی قرار دهد که اگر این مهم انجام شود عملا شبکه ملی اطلاعات، آماده ارائه سرویس به کاربران خانگی است.رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید براینکه اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت هم اکنون آماده ارائه سرویس به کاربران خانگی هستند، افزود: خوشبختانه شبکه آماده واگذاری است که اگر این مجوز از سمت شورایعالی فضای مجازی صادر شود به راحتی می توان سرویس دهی به کاربران خانگی را شروع کرد.وی گفت: نزدیک به یک سال قبل ما درخواست کتبی خود را با امضای وزیر وقت برای ارائه سرویس شبکه ملی اطلاعات به شورایعالی فضای مجازی دادیم و عملا درخواست کردیم که این کار انجام شود؛ حتی این طرح در یک مرحله در شورای معین مطرح شد اما پس از آن متوقف شد و ما دیگر بازخوردی از این موضوع نداشتیم.حکیم جوادی تصریح کرد که شبکه ملی اطلاعات برای ارائه به کاربران خانگی به موازات دستگاههای اجرایی آمادگی کامل دارد و بسترهای فنی آن نیز فراهم است که در صورت دریافت مجوز، ارائه این سرویس از طریق شرکتهای اینترنتی آغاز می شود.وی در مورد شرایط واگذاری این سرویس به مهر گفت: در حال حاضر سرعت اتصال به این شبکه حداقل ۲ مگابیت بر ثانیه گذاشته شده است که دلیل آن نیز وجود یک سری محدودیتهای فنی است که در بستر ADSL با آن مواجه هستیم اما با اراه افتادن پروژه فیبرنوری منازل این محدودیت نیز برداشته می‌شود و کاربران خانگی می توانند به سایتهای داخل کشور با ۱۰ برابر این سرعت دسترسی داشته باشند.معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاوت سرویس اینترنت و اینترانت ملی برای کاربران خانگی را در سرعت و کیفیت دسترسی عنوان کرد و گفت: کاربران اینترانت ملی را به لحاظ سرعت و کیفیت لمس می کنند چرا که به محض اینکه اطلاعات در داخل کشور جستجو شود قطعا کاربران با سرعت بالاتری آن را دریافت می‌کنند و اگر اطلاعاتی خارج از کشور باشد سرعت مدنظر به پروتکل قبلی بازمی گردد.وی تاکید کرد: بخش عمده ای از مصرف پهنای باند دریافتی کاربران در داخل کشور است و براین اساس ارائه سرویس های جدید مانند آموزش الکترونیک روی این بستر به راحتی امکان پذیر است.به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هفته گذشته تعرفه اتصال به شبکه ملی اطلاعات از طریق فناوری ADSL را تصویب کرد.براساس این مصوبه برای مشترکانی که از طریق فناوری ADSL به شبکه ملی اطلاعات دسترسی پیدا کنند، تعرفه دسترسی با سرعت ۲ مگابیت برثانیه و حداقل ۱۰گیگابایت حجم اطلاعات دریافتی، ۱۰۷ هزار ریال تعیین شده و مشترک برای هر گیگابیت اضافی نیز حدود ۴ هزار ریال پرداخت خواهد کرد.درصورت دسترسی همزمان مشترک به شبکه ملی اطلاعات و شبکه اینترنت، علاوه بر تعرفه‌های مصوب استفاده از اینترنت، تعرفه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با سرعت ۲ مگابیت بر ثانیه و حداقل ۱۰ گیگابایت حجم اطلاعات دریافتی ۵۵ هزار ریال تعیین شده است.سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که امکان اتصال پرسرعت و با کیفیت مشترکان از طریق شبکه ملی اطلاعات فراهم است و تعرفه‌های تعیین شده دسترسی به شبکه ملی اطلاعات ۸۰ درصد پائین تر از تعرفه‌های دسترسی به اینترنت با شرایط مشابه است.

خاک بر سر هممون کنن. مثل ماست نشستیم تا یارو بگه نت بین الملل سرعتش قاطه ولی داخلی هلو . اگه یک ماه این یوزرهای نوب سرویسشون رو تمدید نمی کردن یارو میفهمید 2*2 تا میشه چند تا ، ولی این قدر این یوزرهای نوب باج دادن که پیش این ها فعلا 2*2 تا میشه 5 تا !!! اون دوستمون هم هر روز میاد یه تاپیک درست میکنه میگه ببینید نت در حال پیشرفته اینترانت مال همه جا هست . اینترانت آمریکا :)) خود امریکایی ها بیچاره ها نمیدونن چیه بعد گذاشتن بارشون :| آخرین خبری که که ته امید داشتمون را با این دولت جدید ناامید کرد خبری بود که یکی دو روز پیش درز کرد. 8 تا از سیستم های جاسوسی و مانیتورینگ نظامی امریکا روی 8تا از مهمترین ای اس پی ها داخلی سوار شدن . دیگه به مانیتورینگ معمولی هم راضی نیستن لامذهب ها باید ببینن سیستمت چند ولت برق هم مصرف میکنه :|

شرکت زیرساخت، گران بودن اینترنت را به گردن رگولاتوری انداخت

مدیر روابط عمومی شرکت زیرساخت درباره گران بودن اینترنت گفت تعرفه پهنای باند را رگولاتوری تعیین می کند.
این مقام در مصاحبه با ایسنا {لینک} همچنین در مورد انحصاری کردن توزیع و فروش پهنای باند توسط این شرکت را مبتنی بر اصل 44 دانست و گفت انحصار نامیدن این موضوع خیلی منطقی نیست!به گزارش سافت‌گذر به نقل از ایسنا؛ وی درباره قیمت خرید پهنای باند که پیش از این 15 یا 16 دلار عنوان شده بود گفت:‌ به هر حال ما پهنای باند را از درگاه‌های مختلفی خریداری می کنیم که هر یک از این درگاه‌ها تعرفه خاص خود را دارند اما در نهایت سازمان تنظیم مقررات میانگینی را در نظر گرفته و براساس قیمت خرید پهنای باند و هزینه‌هایی که در زمینه حفظ و نگهداری شبکه فیبر نوری، مدیریت پهنای باند و انتقال آن به شهرستان‌ها و غیره وجود دارد قیمتی را برای آن تعیین می‌کند.خدایی در ادامه یادآور شد: اکنون اعداد و ارقامی که گاه از سوی مراجع مختلف مطرح می‌شود با واقعیت‌ها کمی تفاوت دارد و در آن‌ها هزینه‌هایی که این شرکت متقبل می‌شود در نظر گرفته نمی‌شود و برای شرکت ارتباطات زیرساخت نقشی مانند گمرک در نظر گرفته می‌شود که تنها پهنای باند را آورده و آن ها را بدون هزینه خاص ارائه می کند.مهدی اخوان بهابادی -دبیر شورای عالی فضای مجازی - در گفت‌وگویی با ایسنا به انقاد تلویحی از شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت و این گونه عنوان کرد: ساماندهی وضعیت سرعت اینترنت در کوتاه مدت راه حلی به غیر از ورود بخش خصوصی ندارد و اکنون دلیل عمده کندی‌های اینترنت در این موضوع ریشه دارد.

اون هم از اون طرح چیز پی ان دولتی که خودشون گفتن و دیشب رسما اعلام کردن که طرح شکست خورده گفتن از زمان اعلام واگذاری چیز پی ان به افراد حقوقی 26 مورد پذیرش داشتن.....خود اون مسئول مثل اینکه ورشکست شده باشن گفت میلیاردها تومن صرف این پروژه کردیم که فنا شد....!!!! یعنی اصلا..... عجب موجودات باحالی هستن بخدا........ یه چیز دیگه چه حالی بهتون دست میده که تو بازی هستین بعد میبینین بازی چند ثانیه فریز میشه یهو alt Esc میکنین پینگ رو میبینین که چهار پنج تا تایم اوت خوشگل خورده بعد دوباره وصل میشه همین که برمیگردین تو بازی میبینین زده

YOU HAVE KICKED FROM GAME

این وضعیه که تو این هفته داشتم...حس میکنم سرکارم. این بود عواطف و احساسات من.......

اون هم از اون طرح چیز پی ان دولتی که خودشون گفتن و دیشب رسما اعلام کردن که طرح شکست خورده گفتن از زمان اعلام واگذاری چیز پی ان به افراد حقوقی 26 مورد پذیرش داشتن.....خود اون مسئول مثل اینکه ورشکست شده باشن گفت میلیاردها تومن صرف این پروژه کردیم که فنا شد....!!!! یعنی اصلا..... عجب موجودات باحالی هستن بخدا........ یه چیز دیگه چه حالی بهتون دست میده که تو بازی هستین بعد میبینین بازی چند ثانیه فریز میشه یهو alt Esc میکنین پینگ رو میبینین که چهار پنج تا تایم اوت خوشگل خورده بعد دوباره وصل میشه همین که برمیگردین تو بازی میبینین زده

YOU HAVE KICKED FROM GAME

این وضعیه که تو این هفته داشتم...حس میکنم سرکارم. این بود عواطف و احساسات من.......
فعلا اینا افتادن به جون هم از یه طرف اخوان پهبادی یه چیزی میگه از طرف دیگه زیرساخت به رگولاتوری فحش میده از اون طرف مخابرات گند زده از این طرف این میندازه گردن اون و اون میندازه گردن این !!! اینها نشون میده که خودشون هم اتفاق نظری برای اعمال محدودیت بیشتر ندارند و این وضعیت به زودی شکسته میشه به نظر من.

توی خبراشون اومده بود میگه طرح فروش V*P**N قانونیمون به بمبست خورده! نهایت فروشمون 27 عدد بوده نسبت به خرج میلیونی که کردیم:))
خداییش موندم اون 27 نفر کی بودن؟:دی فکر کنم خودشون رفتن از خودشون خریدن تا آبروشون نره:))
خدایا:دی

بررسی طرح جدیدی برای *****ینگ/ احراز هویت کاربران قبل از ورود به اینترنت

دبیر شورایعالی فضای مجازی از بررسی طرحی خبر داد که در راستای تغییر نظام پالایش و *****ینگ فعلی اینترنت، کاربران قبل از ورود به اینترنت و استفاده از آن احراز هویت شوند تا امکان تفکیک *****ینگ برای گروههای مختلف مردم وجود داشته باشند.

به گزارش مهر، مهدی اخوان بهابادی در نشست خبری با اشاره به برنامه های مدنظر برای هوشمندسازی *****ینگ سایتهای اینترنتی اظهار داشت: یکی از برنامه ها بررسی پیشنهادی برای اعمال متفاوت *****ینگ برای گروههای مختلف مردم از لحاظ سن و شغل است که در این راستا باید کاربر قبل از استفاده از اینترنت، احراز هویت شود تا امکان تفکیک خدمات *****ینگ برای کاربران وجود داشته باشد.

وی با ذکر مثالی ادامه داد: برای مثال سطح دسترسی به اینترنت برای یک پژوهشگر و یک بازرگان باید با یک نوجوان و دانش آموز متفاوت باشد در این راستا ابعاد اجرایی این پیشنهاد در مرکز ملی فضای مجازی در دست بررسی است.

اخوان با تاکید براینکه در انتخاب الفاظ در حوزه فضای مجازی باید دقت بیشتری صورت گیرد، گفت: طرح هایی مانند اینترنت پاک و گوگل ارث اسلامی تاکنون در شورایعالی فضای مجازی مورد بررسی قرار نگرفته است؛ موضوع گوگل ارث اسلامی توسط وزیر ارتباطات مطرح شده اما تا این لحظه طرحی برای تحقق این پروژه به صورت رسمی به شورا ارسال نشده و طبیعتا زمانی می توان در این گونه مباحث اظهار نظر کرد که مکاتبات رسمی باید انجام شود.

دبیر شورایعالی فضای مجازی یکی از مشکلات فعلی در حوزه *****ینگ را عدم هوشمندسازی عنوان و تصریح کرد: این وظیفه حاکمیت است و زمانی که حاکمیت از وظایف تصدی گری اش جدا شود روی این حوزه متمرکز خواهد شد.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه وضعیت اینترنت کشور اصلا مطلوب نیست، دلیل این وضعیت را خروجی طرز فکرهای وزرای قبلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست.

وی با اشاره به مشکل سرعت و قیمت اینترنت در کشور تاکید کرد: اختلاف قیمت خدمات اینترنت در داخل کشور با خارج کشور فاصله زیادی دارد و تا زمانی که مشکل قیمت و تصدی گری حاکمیت در این بخش حل نشود این وضعیت همچنان باقی است.

اخوان با تاکید براینکه باید اجازه ورود بخش خصوصی به خرید و فروش پهنای باند اینترنت داده شود گفت: در حوزه فناوری اطلاعات نباید مسیری متفاوت از تجربه جهانی درنظر بگیریم و از صفر شروع کردن در این بخش اصلا به صلاح نیست؛ اینکه ایران را تبدیل به یک کشور ایزوله در این بخش کنیم قطعا مردود است.

وی در مورد آخرین وضعیت اپراتور تولید محتوا در کشور – CDN – نیز گفت: خدماتی مانند آی پی تی ویی و آی پی مدیا بدون استفاده از اپراتورهای CDN امکان پذیر نیست؛ براین اساس صدور مجوز اپراتور محتوا در کشور در دستور کار قرار گرفت و اصول حاکم بر پروانه این اپراتور نیز تصویب و ابلاغ شد؛ هم اکنون نیز فاز آزمایشی این طرح در یکی از شهرهای کشور در حال اجرا است.

دبیر شورایعالی فضای مجازی از ارائه اولین مجوز اپراتور سلامت مجازی نیز خبر داد و گفت: به مرور مجوزهایی در این حوزه صادر خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or