بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان 512 و 1مگ مخابرات توی سرعت چقدر تفاوت دارن؟
پینگ چطور؟
البته نامحدود

34655811103588213469.png
[/URL][/IMG]

سرعت دانلود 1 به 8 . یعنی 512 میشه 64 و یک مگ هم 128 چه محدود و نامحدود فرق نداره. شما کار به بقیه استان ها نداشته باش که فرق دارن محدود و نامحدود من 2 سالی هست مشترکم همه 1 به 8 بوده ! در رابطه با ترافیک شبانه هم یه 6 ماهی هست همش نامحدود میگیرم و اصلا اطلاعی ندارم از ترافیک شبانه ولی قبلا از 2 تا 6 داشت حالا رو نمیدونم زنگ بزن 2020 بپرس ! از Asiasheet بهتره شک نکن !:d

34655811103588213469.png
[/URL][/IMG]

سرعت دانلود 1 به 8 . یعنی 512 میشه 64 و یک مگ هم 128 چه محدود و نامحدود فرق نداره. شما کار به بقیه استان ها نداشته باش که فرق دارن محدود و نامحدود من 2 سالی هست مشترکم همه 1 به 8 بوده ! در رابطه با ترافیک شبانه هم یه 6 ماهی هست همش نامحدود میگیرم و اصلا اطلاعی ندارم از ترافیک شبانه ولی قبلا از 2 تا 6 داشت حالا رو نمیدونم زنگ بزن 2020 بپرس ! از Asiasheet بهتره شک نکن !:d
گفتی سرویست چنده نوید؟1mb یا 512؟ اخه میخوام مطمئن شم 3 ماهه یا 6 ماهه بخرم هرچند دل خوشی از خرید اینطوری ندارم اما بدلیل شرایط مالی مجبورم
پینگ مهمه سرعت دانلود رو یکاریش میکنم باش کنار میام

خدا رو شکر خدا رو شکر 1 روز دیگه اسیاتک تموم میشه چاقو بزارن رو رگم دیگه تمدید نمیکنم

گفتی سرویست چنده نوید؟1mb یا 512؟ اخه میخوام مطمئن شم 3 ماهه یا 6 ماهه بخرم هرچند دل خوشی از خرید اینطوری ندارم اما بدلیل شرایط مالی مجبورم
پینگ مهمه سرعت دانلود رو یکاریش میکنم باش کنار میام

خدا رو شکر خدا رو شکر 1 روز دیگه اسیاتک تموم میشه چاقو بزارن رو رگم دیگه تمدید نمیکنم

من 512 نامحدود دارم ! پینگ هم دست من نیست واسه من خوبه ولی نوسان داره تو ساعت های مختلف روز. یک چیز رو میتونم با تضمین بگم . اگر این مشکلات چند وقت اخیر از بین بره از ماه بعد که وزیر عوض بشه 100 درصد از آسیا شت بهتره. الان تو بهترین حالت پینگ 115 به بالا داره ولی همراه با نوسان... اگر یوزر تو بد در اومد نیایی گیر بدی به من بدبخت ها :d میگم که الان اصلا پایدار نیست ممکنه واسه تو خوب باشه واسه یکی دیگه بد و بالعکس البته تماما مربوط به نوسانات اخیر هست وگرنه تو حالت نرمال 100 تا آسیاشت رو می ارزه ! این مشکلات اخیری هم که با آسیا داری تقصیر اونا نیست خیالتو راحت کنم ! /:)

پارس انلاین بازم رویه قدیمی رو شروع کرد :|
پینگ 868 :|
سرعت دانلود ؛ بد تر از قبل !
یکی تو این مملکت خراب شده یه نت درست بم معرفی کنه !

خب فکر می کردم فقط منم که از پارس افلاین می نالم !

امروز پینگم با تهران 170 بود ! معمولا پینگم 26 بود ! سرعت داونلود هم در حد وحشتناکی پایین اومده ! کلا شبیه اینترانت شده خارج تعطیل !

این مخابرات چرا چند روزه اینطوریه؟:|
شبا بشدت سرعتش داغون میشه!

گوگل بزور باز میشه و سرعت دانلودم 5-15 کیلوبایت! ولی باز با بعضی سرورا فول سرعت رو میگیره!!!!!!!!! مثلا دیشب از P30download دانلود میکردم ته سرعت داشت دانلود میکرد! اون شب دیگه هم از پوتلاکر میگرفتم ته سرعت میگرفت ولی میام از آپلود باز میگیرم با اینکه اکانت پرمیوم هم دارم بازم سرعت از 20 بالاتر نمیره! با بیشتر سایتا همینطوری خرابه!!!

چه مرگش شده؟؟؟ الان مخابرات هم یاد آور روزای Share شدن شاتل شده:|

دوستان 2 مگ محدود اسیاتک!برای یه ماه 70 هزار تومن پول دادم!.سرعت دانلود 50!پینگ 700!الان شانسی 450 شد!!نصف سایتارو اصلا باز نمیکنه!!!!راهنمایی کنید کجا برم شکایت!

می تونی بری سر کوچه ی یه نفر، همون بقالی سر کوچشون شکایتت رو به اون آدم میرسونه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or