بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این مخابرات چرا چند روزه اینطوریه؟:|
شبا بشدت سرعتش داغون میشه!

گوگل بزور باز میشه و سرعت دانلودم 5-15 کیلوبایت! ولی باز با بعضی سرورا فول سرعت رو میگیره!!!!!!!!! مثلا دیشب از P30download دانلود میکردم ته سرعت داشت دانلود میکرد! اون شب دیگه هم از پوتلاکر میگرفتم ته سرعت میگرفت ولی میام از آپلود باز میگیرم با اینکه اکانت پرمیوم هم دارم بازم سرعت از 20 بالاتر نمیره! با بیشتر سایتا همینطوری خرابه!!!

چه مرگش شده؟؟؟ الان مخابرات هم یاد آور روزای Share شدن شاتل شده:|

منم مخابرات دارم. برای منم کلاً اینطوریه. از سرور آپلودباز، سرعت خیلی پایینه اما از رودفایل، پوت‌لاکر و ترینبیت خیلی بالاست. دلیلش هم اینه که با این سرورها می‌شه تا 16 کانکشن دانلود کرد که سرعت خود به خود افزایش می‌یابه.

منم پارس انلاینم ولی اوضاع خوبه:d البته تا دیروز سرعت داغون بود همش رو 50-60 بود ولی امروز اومده رو 290-300 قطعی که کلا ندارم:>
من که الان مدیر عامل پارس آنلاین رو بیارن جلوم میکشمش, بعد فریزش میکنم که نتونن تاریخ قتل رو به دست بیارن>:d

پیشباگان :|
معلوم نیس دارن چه غلطی میکنن :|
2832021165.png

واقعا تا چه حد یک شرکت می تونه دزد باشه .قبلا پارس انلاین داشتم گفتم برم مخابرات اینم از وضع مخابرات .همه اینا به کنار تایم اوت پکت لاست روانیم کرده

اقا خداییش این چند روزه چه خبره ؟ الان 3-4 روزه اینترنت به نظرم 80 درصد بچه های اینجا داغون شده ؟ ISP هم ظاهرا دیگه فرقی نمیکنه ... پینگ های داخلی بالا رفته چه برسه به خارج ! سرعت ها هم پایین اومده !

همه اینا با IP های مختلف. :دی
83654206.png

83654435.png

سرعت دانلود 250-300، آپلود 100-150. :دی
طرح طلایی، مخابرات مشهد.

منم مشهدم
شبانه رایگان داره؟
تو بازی چجوریه ؟واسه منم پینگ میزنه 200 اما تو بازی 400 هست
تو فکر طرح الماسشم اگه مثل شاتل سرعت رو نیاره پایین خیلی عالیه

وضعیت خط من چه طوره ؟ نویز داره ؟

noise margin upstream: 7.9 db
output power downstream: 18.3 dbm