بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تا به حال همچین چیزی از نتم ندیده بودم !!

روحانی مچکریم ...

اونموقع که من شاتل داشتم پینگ زیر 250 با هیچ جا نداشت ، حلا پینگ زیر 200 با اروپا میده ! شرط میبندم اگه هفته ی دیگه با آسیاتک فسخ کنم و برم مخابرات ، آسیاتک پینگش میاد رو 100

اونموقع که من شاتل داشتم پینگ زیر 250 با هیچ جا نداشت ، حلا پینگ زیر 200 با اروپا میده ! شرط میبندم اگه هفته ی دیگه با آسیاتک فسخ کنم و برم مخابرات ، آسیاتک پینگش میاد رو 100
این الان این جوری ـه
وقتی نت ما میپوکه نت اونا خوب میشه :دی

این شل کن سفت کن که اینا در أوردن سر این اینترنت زغالی تمامی نداره تا زمانی که ملیش کنن منتها این روندی هست که یکباره این کارا نکنند و مثل سایر مسائل دیگه که دیدید یواش یواش از 1000تومان رسوندن به 4000تومان دیدید یک دفعه که نکردن 500تومان گذاشتن روش اول کار همه گفتن وای گرون شد 2روز بعد 50تومان از 500تومنه کم کردن همه گفتن خدا را شکر ارزان شد و تا أخر حالا هم حکایت این اینترنته هی شل کن سفت کن تا به مرحله نهایی:|:d

این شل کن سفت کن که اینا در أوردن سر این اینترنت زغالی تمامی نداره تا زمانی که ملیش کنن منتها این روندی هست که یکباره این کارا نکنند و مثل سایر مسائل دیگه که دیدید یواش یواش از 1000تومان رسوندن به 4000تومان دیدید یک دفعه که نکردن 500تومان گذاشتن روش اول کار همه گفتن وای گرون شد 2روز بعد 50تومان از 500تومنه کم کردن همه گفتن خدا را شکر ارزان شد و تا أخر حالا هم حکایت این اینترنته هی شل کن سفت کن تا به مرحله نهایی:|:d
نه شل کن سفت کن نیست...جریان به مرگ گرفتن و به تب راضی شدن هست !
میان چند وقت همین اینترنت نفتی رو خراب میکنن بعد که درست شه همه میگن به به مچکریم مچکریم :bighug:
اگه این کارو نکنن شما انتظارتون میره بالا و می خواید ازشون که سرعت اینترنت رو زیاد کنن !

پینگ همینک 550 دوروزه مونده رو 400 به بالا
معلوم نیست دارن چه بلای سر نت میارن میتونم با لاگ کم lol بازی کنم قبلش همش تایم اوت میشد الن پینگ 500 شده میتونم بازیش کنم تو بازیهای دیگه حتی لوگین هم نمیشه کرد

پینگ منم 600 تا 800 بتل لاگ برام باز نمیشه همین BC رو هم بزور صفحاتشو لود میکنه مارو بگو گفتیم تابستون چقدر KILLبگیریمو رنک اپ کنیم
به هیچ سروری نمیتونم وصل شم به یکی وصل شدم علامت DC اومد با جت به صورت عمود با زمین برخورد کردم خودم شرافتمندانه leftدادم

در جواب اون دوستمون که گفت شکایت به چی و کی !
از ظهر نشد جوابت رو بدم چون اصلا نشد لود کنم بازیسنتر رو در این حد اینترنت رو دستکاری کردند ؛ شما شکایت خودت رو از آی ای پی و مخابرات و زیر ساخت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی بکن و بعدش پیگیری کن الانم من دارم این کار رو انجام می دم و جوابش رو برات کوپی پیست می کنم ؛ منتهی وقتی خواست شکایت من رو ارجاع بدن باید دوستان هم لطفی کنند و کنار هم دیگه باشیم و دسترسی داشته باشی تا بتونی یه شکایت تنها رو دسته جمعی کنی .

این اولین باره که این پینگ رو من دیدم تو این ۱ سال و ۷ ماهی که اشتراک داشتم ...

آقا کی نت منو چش زد ؟ :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or