دوستان اگر پسندیدید لایک کنید و مایل بودید بگید من دارم شکایتی تنظیم میکنم که حداقل حق خودمون کاربرای بازی های آنلاین رو بگیرم یعنی پایمال نشه ..
دوست عزیز شما بجای اینکه تنه بزنی چیزی نگی بهتره .. ..
اینجا وضعیت اینطور شده هر بلایی سرت بیاد صدات در نیاد همین میشه دیگه وقتی امثال مثل شما زورشون میاد بابت چیزی که هزینه کردند شکایت کنند به خاطر تنبلیشون و پیگیری کنند به حقشون هم نمیرسند !! حقت رو می خورد یه آبم روش .. .. ..
یه دست صدا نداره ولی تعداد دستا که زیاد شه اثر هم خواهد داشت ، من از روی تجربه می گم شکایت از شرکت .. کردم و پیگیری فراوان به نتیجه هم رسیدم البته بگم دسته جمعی بود شکایت ، همین الان بزور تو بازی سنتر پست میشه داد همش می پره ... نت شده افتضاح ..
میگم شما هر چی سرت آید خوشت آید مگه اینکه واقعا پیگیری کنی
کاملا درکتون می کنم ولی بشدت مراقب باش به سرعت بن میشی خودم یک ماه برای این قضیه بن شدم....اینقدر اینترنت داغونه به زور نوشته ها رو لایک میکنم !!!!!
اگر میدونستین چقدر دارم زور میزنم که نوشته ها تون رو لایک کنم گریتون میگرفت !
[ساعت 2:22 دقیقه این پست نوشته شده و منتظر لود شدن پیج هست]
فکر کنم کلید تو در شکسته [2:26]
3 ماه دیگه وضعیت همین بود کلیدم رو در میارم یه کاری میکنم...[2:27]
لعنت بر اون کسی که اینترنت رو آورد تو ایران که ما معتادش شدیم [2:28]
نمی تونن اینترنت رو ملی کنن دارن یه کاریش میکنن خوده مردم از استفاده کردنش پشیمون بشن[2:29]
الان 8 دقیقه هست داره این صفحه واسم لود میشه...
اینترنت الان قطع شده و صفحه همین جوری مونده...
خدا کنه اینترنت مدیر ها هم همین جوری باشه نتونن بنم کنن عقدم رو رو مسئولین خالی کنم...[2:32]
کاملا درکتون می کنم ولی بشدت مراقب باش به سرعت بن میشی خودم یک ماه برای این قضیه بن شدم....
کاملا درکتون می کنم ولی بشدت مراقب باش به سرعت بن میشی خودم یک ماه برای این قضیه بن شدم....
این عبارت که مخصوص سایتهای ***** شده است از نوروز سال ۸۹ با معرفی صفحهای به نام پیوندها همراه شده و به این ترتیب شما پس از برخورد با یک تارنمای پالایش شده با لیستی از سایت های مفید مواجه می شوید.در حال حاضر اگرچه کاربران نسبت به ***** شدن اشتباهی برخی سایت ها و یا بالا بودن حجم سایت های پالایش شده گلایه هایی دارند اما به هر صورت محدودیتهای اینترنتی تنها مختص ایران نیست و کشورهای مختلف دنیا در این زمینه اقدامات و راهکارهای مختلفی در نظر گرفتهاند.سایت پیوندها در یکی از بخش های خود به مرور محدودیتهای اینترنتی در کشورهای دیگر پرداخته است.بنا بر اعلام این سایت در کشور چین که مقام اول جهان از نظر تعداد کاربران اینترنت را داراست، نظارت گسترده ای بر محتوای اطلاعات سیاسی صورت می گیرد و کنترل جدی بر عقاید و اندیشه های متضاد با حکومت کمونیستی چین در وب حاکم است و به این منظور “پلیس اینترنت” در این کشور نیز با این هدف شکل گرفته است.
جناب آقای دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب، اخیرا مصاحبهای خواندنی با هفته نامه «چلچراغ» انجام داده که در طی آن، موضوعات مختلف و جذاب خوانندگان نشریه را مورد بحث قرار داده است.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، در طول این گفتوگو، سؤالاتی نیز پیرامون موضوعات مهم عرصه اینترنت و ارتباطات مطرح شده که گزیده آن را در ادامه میخوانید.شایان ذکر است که این گفتوشنود، پیش از انجام انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری ایران انجام گردیده است.•