بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی اینجا از عصر انتقال داده سرویس نمیگیره یه چندتا تست بزاره با مشخصات سرویس ؟
پینگ سرعت یک تصویر از snr مودم بزار ببینم سرویس رو چند میبندن ؟

اگه مثلا پهنای باند اختصاصی با سرعت 128 یا 256 بگیریم رو پینگ تاثیری داره؟ اصلا این سرعتا برای بازی مناسب هست؟
اگه آره که تاثیرش کمه یا زیاد؟
ممنون

کسی اینجا از عصر انتقال داده سرویس نمیگیره یه چندتا تست بزاره با مشخصات سرویس ؟
پینگ سرعت یک تصویر از snr مودم بزار ببینم سرویس رو چند میبندن ؟
من 512 محدود دارم رو 6 مگ میبندن ولی من چون نویز دارم رو 4 مگ بستن..پینگش با خارج افتضاحه زیر 250 ،300 نداره
2802321230.png

بچه ها کسی درمورد تفاوت سرعتی بین طرح نقره ای با طرح طلایی مثلا 512 نامحدود آسیاتک می دونه؟
امروز گفتم برم نامحدود طرح نقره ای 512 ـشو بگیرم که یه 1 ماهشو گرفتم ببینم چه جوریاست . سرعت دانلودش در و ور 60 70 هستش . دوستانی که 512 نامحدود از جاهای دیگه دارن ، برای من چه طوریه ؟
مثل همیشه پینگش همون آشفالیه که بودش :|

2802400990.png

آخرین ویرایش:
نِت من چند روزه یه مشکل به مشکلاتش اضافه شده (صبانت)

یه دفعه قطع میشه ، بعد که دوباره میخوام کانکت شم پیغام میده یوزر و پس اشتباهه!
جالبه برای درست شدنش هم هیچ حساب کتاب خاصی نداره

گاهی بعد از چند بار امتحان کردن یوزر و پس خودش وصل میشه ، گاهی باید مودم رو خاموش روشن کنم که درست بشه ، بعضی موقع ها هم باید سیستم رو لوگ آف کنم!!

از دوستان دیگه کسی این مشکل رو داره ؟

آخرین ویرایش:
اینترنت شاتل من بعد از 2 هفته بالا و پایین طی چند روز گذشته به ثبات پینگ و کیفیت رسیده و همین خودش خوبه و من راضی هستم اگر همینطور بمونه.
یه موضوع دیگه اونم اینکه آیا این قضیه جدید ترافیک های شاتل رو دیدید؟

qdh7ue4cgd7dauw6g.jpg

آیا جدیدا اینطور شده و قرار بمونه یا طرح خاصیه ؟ چیزی در این مورد نشنیده بودم...

کجای پستای تایپیک دیدی یکی از isp ها بیاد بگه مشکل از خودمونه همشون میان همینو میگن
مگه من گفتم isp گفته نویز داری رو پایین بسته اتفاقا خودشون بالا بسته بودن خودم زنگ زدم که من نویز دارم چرا اینقدر بالا بستین snr رو 9 بود...دائم مودم ریست میشه نت از کار می افته یارو میگفت حیفه برو نویزتو درست کن کابل مستقیم بکشو از این جور حرفا که من خودم شاخ دراوردم این یارو چرا حرف های مشتری پسند میزنه ....دوستان اینجا از عصر تلکام سرعت 10 مگ هم گذاشتن که فکر کنم 1 مگ محدود رو 10مگ میبندن ...

اون snr مودم رو چند down up ؟
پینگ داخل که خیلی خوب میزنه
با 8.8.8.8 همین حدود ؟
با داخل پینگ خیلی خوبی داره ولی همین الان با 8.8.8.8 رو 280، 290 میچرخه
اینا به snr خطت نگاه میکنن هرچقدر بکشه بالا میبندن...

عصر تلکام یه مزیتی که نسبت به بقیه شرکتهای مادر داره ثبات خیلی بالایی تو حفظ سرعتش داره..من الان 5 سالی میشه دارم و همیشه به جز پینگ(که اونم همیشه بالاتر از 300 نرفته) ..تو شرایطی که همه از افت سرعت مینالن من هیچ مشکلی نداشتم...ساعت رایگان کوتاهی داره 3 تا 7 و اگه چندتا فایل بزنی همه پهنای باند خودتو میتونی بگیری...برای تماشای استریم هم خیلی خوبه و اصلا بافر نمیده

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال ... الان شما تو این استتیک مودم بنده مشکلی میبینید ؟ پارس انلاین دارم و سرویس 512 و ساکن خراسان رضوی هستم.مودم هم دی لینک 2640u هست .

والا تقریبا 10 روز میشه گوگل و جیمیل برام باز نمیشه ... پینگ با داخل تهران 41 هست ولی با خارج معمولا بالای 300 هست که عملا نمیشه باهاش FPS بازی کرد ... سرعت شبانه هم کم شده !

حالا زنگ زدم پشتیبانی میگه چک کردیم دیدیم پکت لوز دارید باید بیاییم حضوری سیم ها رو چک کنیم ...پشتیبانی میگه ما گوگل رو بدون مشکل باز می کنیم !

حالا یه نکته ... من دقت نکرده بودم سیم تلفنم داخل منزلمون به دور کابل برق پیچیده شده و از یه تیکه از اون جدا میشه و میاد تو اتاق من ! الان ممکنه پاکت لوز از نویز باشه و نویز از برق باشه ؟ پس چرا قبلا تا این حد مشکل نداشتم این مسئله برای 1 سال هست !

این استتیک بنده :
gg0vo92yl6enoiezizut.jpg

snr margin خوب هست و بالاست ولی attenuation هم بالاست که ظاهرا هر چی کمتر بهتر ! الان این مشکلی رو نشون میده ؟!

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or