من 512 محدود دارم رو 6 مگ میبندن ولی من چون نویز دارم رو 4 مگ بستن..پینگش با خارج افتضاحه زیر 250 ،300 ندارهکسی اینجا از عصر انتقال داده سرویس نمیگیره یه چندتا تست بزاره با مشخصات سرویس ؟
پینگ سرعت یک تصویر از snr مودم بزار ببینم سرویس رو چند میبندن ؟

من 512 محدود دارم رو 6 مگ میبندن ولی من چون نویز دارم رو 4 مگ بستن..پینگش با خارج افتضاحه زیر 250 ،300 نداره
![]()
اون snr مودم رو چند down up ؟من 512 محدود دارم رو 6 مگ میبندن ولی من چون نویز دارم رو 4 مگ بستن..پینگش با خارج افتضاحه زیر 250 ،300 نداره
![]()
کسی نبود که راهنمایی کنه!!سلام.دوستان من الان تقریبا 2 سال هستش که از اسیا تک سرورس میگیرم.سرعتش خیلی کم شده.بنظرتون از کدوم شرکت اشتراک بگیرم که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم پینگ بهتری!!![]()

مگه من گفتم isp گفته نویز داری رو پایین بسته اتفاقا خودشون بالا بسته بودن خودم زنگ زدم که من نویز دارم چرا اینقدر بالا بستین snr رو 9 بود...دائم مودم ریست میشه نت از کار می افته یارو میگفت حیفه برو نویزتو درست کن کابل مستقیم بکشو از این جور حرفا که من خودم شاخ دراوردم این یارو چرا حرف های مشتری پسند میزنه ....دوستان اینجا از عصر تلکام سرعت 10 مگ هم گذاشتن که فکر کنم 1 مگ محدود رو 10مگ میبندن ...کجای پستای تایپیک دیدی یکی از isp ها بیاد بگه مشکل از خودمونه همشون میان همینو میگن
با داخل پینگ خیلی خوبی داره ولی همین الان با 8.8.8.8 رو 280، 290 میچرخهاون snr مودم رو چند down up ؟
پینگ داخل که خیلی خوب میزنه
با 8.8.8.8 همین حدود ؟