بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رفیق من خودم زده بود سرم برم پارس انلاین بگیرم!! قصدم این بود 256 بگیرم ماهی 45 سرعت ارسال هم 250تاس پینگ هم واسه بازی تنظیم میکنن گویا
ولی یکی از دوستان گفت تا 15 20 گیگ دانلود کنی سرعتت کم میشه!! کلا از زندگی ناامید شدم

28 گیگ دوسته عزیز !

Sent from my X10i using Tapatalk 2

الان دو روزه جیمیل باز نمیشه پارس افلاین
اصلا نگران نباش من دیشب یک سری فایل مهم باید ارسال می کردم برای مدیر یک شرکت خودم را به درو دیوار زدم نه Gmail,Hotmail,Yahoo و........ نرفت که نرفت (اینترنت کزایی مخابرات).اخر سر هم مجبور شدم براش توی Host سایت آپلود کنم با گوشی SMS بدم بره برداره.این کلیده یکم هنوز گیر داره توی جاش زیاد خوب نمی چرخه .:d

خب اینجوری فیلمارو باز نمیکنه...
مرد مومن اگر فیلم پخش می کرد که الان هزار بار هیتلر ترش کرده بودن ! :)) مهم اینه که پخش فیلمش روی HTTP هست و روی Https نیست و گر نه باید با کل گوگل خداحافظی می کردیم چون همه رو می بستن.

سرعت من در یک بعد از ظهر آفتابی :

2796068389.png

پینگتون بده :|
خوب ما اینه دیگر :|
در ضمن منظورم از روز افتابی , واقعیت بود نه اینترنت :d
اینترنت ما همیشه این طوری هستش در واقع اذربایجان غربی شهر ارومیه پینگ کمتر از 1 فقط در خواب می توانی دنبالش باشی :|

وزیر ارتباطات گفت: کاهش سرعت اینترنت که در زمان انتخابات برخی آن را اختلال نامیدند ناشی از راهکارهای امنیتی بود که برای حفظ آرامش کشور در زمان برگزاری انتخابات چاره شده بود.

محمدحسن نامی در گفت‌وگو با تسنیم‌، با اشاره به اینکه وضعیت ارتباطات مبتنی بر شبکه جهانی خوب است، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی در ارتباطات اینترنتی کشور وجود ندارد و کاهش سرعتی که در زمان انتخابات برخی آن را اختلال نامیدند ناشی از راهکارهای امنیتی بود که برای حفظ آرامش کشور در زمان برگزاری انتخابات چاره شده بود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در راستای ارتقای تمهیدات امنیتی، پهنای باند مسدود شده بود، گفت: اگر جلوی پهنای باند گرفته می‌شد مسلماً دیگر ارتباطی برقرار نمی‌شد اما با استفاده از راهکارها و ابتکاراتی مانع از ورود بیگانگانی که درصدد اخلال در برگزاری انتخابات بودند، به مرزهای فضای مجازی کشور شدیم.

وزیر ارتباطات همچنین ابراز کرد: این کار توسط نهادهای مختلفی که در ارتباط با بخش‌های محتوایی و زیرساخت‌های ارتباطاتی کشور فعال هستند، صورت گرفت و وزارت ارتباطات هم بخشی از آن بود.

نامی در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود وزارت ارتباطات درصدد است با ایجاد شبکه ملی اطلاعات رفته رفته اینترنت را محدودتر سازد، گفت: به هیچ عنوان چنین نیست و ما دنبال قطب شدن در حوزه ارتباطات هستیم. اگر می‌خواستیم ارتباطات را محدود کنیم چرا خط ارتباطی شرق به غرب EPEG را توسعه دادیم؟

وی افزود: ما به‌دنبال هاب ترانزیتی منطقه شدن هستیم و ظرفیت‌های توسعه‌ای در این بخش را باید به جایگاهی برسانیم که سرآمد کشورهای منطقه باشیم.

..................................................................................................................................................................................

چه باحال هم اعتراف میکنه...بازم دمشون گرم امسال گفتن کار کار ما بود!!!!!

سلام.دوستان من الان تقریبا 2 سال هستش که از اسیا تک سرورس میگیرم.سرعتش خیلی کم شده.بنظرتون از کدوم شرکت اشتراک بگیرم که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم پینگ بهتری!!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or