بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها وضع نتم از دیروز بد تر شده..........
شنبه بلند می شم میرم تهران، مرکز ایرانسل رو تو سرشون خراب می کنم....
خدا وکیلی مسولان ایرانسل باید پاسخگو پینگ من باشن.من تو آبادانم بعد اونجا زده تهران؟؟؟دیروز هم میزد کرج؟؟؟دو روز پیش هم اصفهان بود...........
به خدا رفیقام 128 دارن ولی مثل مال من دیگه نیست...........
من چه گناهی کردم از اینا خریدم غلط کردم...
2789333366.png

دیال آپ هم سرعتش از این بیشتره!!!!!!!!!
اقا شما با سرور تهران خوب تست گرفتی انتظار داری کجا بزنه ...
ولی از لحاظ پینگ که فاجعه قرن هست یه جورایی رکوریه برای خودش...

بچه ها وضع نتم از دیروز بد تر شده..........
شنبه بلند می شم میرم تهران، مرکز ایرانسل رو تو سرشون خراب می کنم....
خدا وکیلی مسولان ایرانسل باید پاسخگو پینگ من باشن.من تو آبادانم بعد اونجا زده تهران؟؟؟دیروز هم میزد کرج؟؟؟دو روز پیش هم اصفهان بود...........
به خدا رفیقام 128 دارن ولی مثل مال من دیگه نیست...........
من چه گناهی کردم از اینا خریدم غلط کردم...
2789333366.png

دیال آپ هم سرعتش از این بیشتره!!!!!!!!!
پینگو نیگا =))
دوست عزیز اون صفحه اول speedtest یه نقشه جلوته که با موس باید سرورتو انتخاب کنی بعد begin test رو بزنی.شما سروره تهرانو انتخاب کردی .بقوله دوستمون میخواستی چی بزنه؟
ملاک پینگ هم سرور ایرانی نیس.سرور اروپایی یا امریکایی یا آسیای شرقی
------
اینم مال ما .اینجا شاتل 128kb

دوستان یه سوال دارم!
من از مخابرات نت گرفتم!
همیشه وقتی که کودک رو روشن میکنم و تو cmd تست پینگ میگیرم، پینگ رو 300 و یا 250 و ... نشون میده! ولی بعد از چند بار روشن و خاموش کردن مودم(شاید حتی 10 بار:|:d) پینگ به 120 و 130 میرسه!:|:d حالا میخوام ببینم که راهی هست که همون بار اول پینگ بیاد رو همون 120 و 130؟ یا اصلا دلیلش چی هست که اینطوری میشه؟ و اینکه برای همه ی isp ها همینطوریه و یا فقط مخابراته؟

آخرین ویرایش:
دوستان متخصص اگه جواب من رو بدین ممنون میشم !

فکر می کنم که یکی از راه های ساده برای تشخیصش ، چک کردن کانکتور یا همون سوکت هایی که انتهای هر کابل قرار می گیره هست ، کابل های مسی بیشتر سوکت های انتهاییش از نوع همون سوکت های معمولی خط تلفن با چهار رشته سیم هست یا فکر کنم از نوع دو رشته همون نوع سوکت هم هست ، دقیقا مثل ورودی هایی که پشت تلفن ها هست .
کابل های فیبر نوری کانکتورهاش کلا فرق داره و بیشتر شبیه سوکت های کابل هایی که پشت وسایل صوتی می خوره هست ، نوک سوکت هاش بیشتر دایره مانند و با نوک تیز هست.
تا جایی که می دونم هم کابل های مسی هم بیشتر چند رشته ای هستند با رنگ های مختلف ، سبز و قرمز و مشکی و قهوه ای و غیره ولی فیبر های نوری کلا یک روکش اصلی دارن که پلاستیکی یا شیشه ای و یک ساختار داخلی کلی ، از ورودی راحت می شه فهمید .

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دارم!
من از مخابرات نت گرفتم!
همیشه وقتی که کودک رو روشن میکنم و تو cmd تست پینگ میگیرم، پینگ رو 300 و یا 250 و ... نشون میده! ولی بعد از چند بار روشن و خاموش کردن مودم(شاید حتی 10 بار:|:d) پینگ به 120 و 130 میرسه!:|:d حالا میخوام ببینم که راهی هست که همون بار اول پینگ بیاد رو همون 120 و 130؟ یا اصلا دلیلش چی هست که اینطوری میشه؟ و اینکه برای همه ی isp ها همینطوریه و یا فقط مخابراته؟

واقعا این مورد یکی از مشکلات عجیب و احمقانه ای که توی ISP مخابرات حداقل زیاد دیده می شه،این مورد کلا برای مودم و شبکه اتفاق می افته اما نه مثل مخابرات ، مثلا توی اینترنت های پایدار و خوب با ریست های مودم از 100 می شه 90 ، که تفاوت زیادی نیست ولی توی مخابرات از 300 می یاد 200 یک هو بعدش می یاد 150 بعدش ممکن ریست بعدی ببرش روی 300 ، اینجا دیگه می فهمی ساختار مودم و شلوغیش بی تقصیر و همش زیر سر ISP برای نداشتن شبکه پایدار! تنظیمات خاصی هم کلا نمی شه روی isp مخابرات انجام داد چون سریع قطع می شه (!) برای همین باید فهمید از سمت isp گور به گوری هستش!
واقعا می شه یکی از افتضاح ترین اینترنت های تاریخ با مخابرات این روزها تجربه کرد ، به معنای واقعی آشغال هست ، انقدر ناپایدار و ناتوان هست که با کوچکترین جرکتی ساختار پینگ و کیفیتش جابه جا می شه واقعا گریه داره این وضع اینترنت ما.

من مخابرات 1 مگ دارم چند روزه تو دانلود منیجر یک فایل که واسه دانلود میزارم فقط تا 60 کیلو سرعت میره بالا باید حتما دو تا فایل بزارم تا 120 بشه! پینگم ولی فرقی نکرده مثل همیشه است. راه حلی براش نیست؟ اگه به پشتیبانی بگم درست میکنه یا مثل همیشه میپیچونه؟؟

بهترین دانلودر Orbit هست که فوق العادس!
لینک رو کپی کنید و بزنید توش تا سرعتش رو ببینید!
حداقلش تقریبا 2 برابره IDM سرعت داره!
اصلا یه چیز فضایی!
سرعت من با IDM حدود 40-30 هست ولی با Orbit می‌ره بالای 100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or