بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات توربو 4gig ماهانه 16 تومن تبریز

2781585476.png

2781579574.png

2781589415.png

چند روزه به شدت نوسان پینگ دارم یه ثانیه پینگ رو 30 هست یه ثانیه دیگه رو 800 :| کلا در لگ به سر میبرم :((
پینگ من هم که بعد از ظهر 150 بود الان شده 300 تا 500 و نوسان شدید داره ولی قطعا این ها موقتی هست.
من سعی می کنم با کسایی که اطلاع دارند ارتباط برقرار کنم ببینم چه خبر هست...

نخست اینکه اینترنت دست این یارو تازه وارده نیست، دست اون یارو است.
دوم اینکه هیچ تغییری در اینترنت مشاهده نمیشه و همان گندی هست که بود و صرفاً چند مواجب بگیر دارند مثل همیشه دروغ پراکنی می کنند چونکه اکنون وضعیت مناسب این کار است.

دوم اینکه هیچ تغییری در اینترنت مشاهده نمیشه و همان گندی هست که بود و صرفاً چند مواجب بگیر دارند مثل همیشه دروغ پراکنی می کنند چونکه اکنون وضعیت مناسب این کار است.
متشکر از ادب شما و مشخص است از چه طرز تفکری اینجا صحبت می کنید و نمایندگی دارید. !
اینترنت اگر پینگش همونه ، اگر سرعتش همونه ، اگر خیلی مسائل فیلینگ همونه و ... ولی بزرگترین مشکل که 2 ماه گذشته گریبانگیر اینترنت و بازی کننده های آنلاین بود کاملا برطرف شده اون هم محدودیت شدید پورت UDP هست.
در ضمن لطفا رعایت بفرمایید کسی نه اینجا مواجب بگیره نه هیچ گروه دیگری فقط واقعیات رو اینجا بیان میکنیم و شما با مراجعه به پست های قدیمی تر میتونید ببینید شخص بنده یک ماه به خاطر حرف های تند علیه مسئولین بن شدم در بازی سنتر ولی الان با تغییر وضعیت دارم امیدواری خودم رو ابراز می کنم.

شما خودت از کجا مواجب میگیری؟ بی بی سی؟ یا ...؟

آخرین ویرایش:
بالا برم،پایین بیام،چپ برم،راست بیام پینگ و سرعت و دانلود آسیاتک تکون نمیخوره!

خوشم میاد همیشه ثابته:d!انصافا یک بایت فرق نکرده از روزی که وصل شد:|گند مث بقیه ISP ها!

اینجا شاتل .... همون گندی که ۱ ماه قبل انتخابات بود با مقداری پس رفت :|
من 3 تا خط DSL دارم عزیز هر 3 تاش از جاهای مختلفه (مخابرات فن آوا داتک ) و همش خیلی بهتر از 1 ماه پیش یا حتی 6 ماه پیش شده این 2 روزه .
شاید شانس من خوبه نمیدونم. لطفا بقیه بیان بگن چطوره اوضاعشون.

من 3 تا خط DSL دارم عزیز هر 3 تاش از جاهای مختلفه (مخابرات فن آوا داتک ) و همش خیلی بهتر از 1 ماه پیش یا حتی 6 ماه پیش شده این 2 روزه .
شاید شانس من خوبه نمیدونم. لطفا بقیه بیان بگن چطوره اوضاعشون.
برا من که الان برگشته به همون حالت اولیه (سرعت و پینگ)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or