آقا رضا فکر کنم دوباره باید برگردی سمت مخابرات .:dهمه دنیا پینگش درست شه آسیاتک نمیشه ...!
خیالتون راحت ...
چون پشتیبانیشون میگه با 4.2.2.4 پینگ 300 عالیه![]()
پینگ من هم که بعد از ظهر 150 بود الان شده 300 تا 500 و نوسان شدید داره ولی قطعا این ها موقتی هست.چند روزه به شدت نوسان پینگ دارم یه ثانیه پینگ رو 30 هست یه ثانیه دیگه رو 800کلا در لگ به سر میبرم
![]()
متشکر از ادب شما و مشخص است از چه طرز تفکری اینجا صحبت می کنید و نمایندگی دارید. !نخست اینکه اینترنت دست این یارو تازه وارده نیست، دست اون یارو است.
دوم اینکه هیچ تغییری در اینترنت مشاهده نمیشه و همان گندی هست که بود و صرفاً چند مواجب بگیر دارند مثل همیشه دروغ پراکنی می کنند چونکه اکنون وضعیت مناسب این کار است.
گند مث بقیه ISP ها!من 3 تا خط DSL دارم عزیز هر 3 تاش از جاهای مختلفه (مخابرات فن آوا داتک ) و همش خیلی بهتر از 1 ماه پیش یا حتی 6 ماه پیش شده این 2 روزه .اینجا شاتل .... همون گندی که ۱ ماه قبل انتخابات بود با مقداری پس رفت![]()
برا من که الان برگشته به همون حالت اولیه (سرعت و پینگ)من 3 تا خط DSL دارم عزیز هر 3 تاش از جاهای مختلفه (مخابرات فن آوا داتک ) و همش خیلی بهتر از 1 ماه پیش یا حتی 6 ماه پیش شده این 2 روزه .
شاید شانس من خوبه نمیدونم. لطفا بقیه بیان بگن چطوره اوضاعشون.