Hamidrezatop
کاربر سایت
والله من انقد دیگه عادت کردم به بی قند شکنی اصلا دیگه نه میخرم نه استفاده میکنم همین سایتای اسلامی میرم . باز دوستان عزیز کسی داره به دوستمون کمک کنه لینکی بده .
بهترین برنامه مجانی عالی با اعتماد..
در گوگل Google
والله من انقد دیگه عادت کردم به بی قند شکنی اصلا دیگه نه میخرم نه استفاده میکنم همین سایتای اسلامی میرم . باز دوستان عزیز کسی داره به دوستمون کمک کنه لینکی بده .
بهترین برنامه مجانی عالی با اعتماد..
در گوگل Google

پینگ بخوره تو سرش این Asiashit .منم آسیاتک دارم زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک میگم خانوم من بازی آنلاین انجام میدم پینگ خیلی بده الانم روی 1100 هستخانومه یه لبخند کوچکی پشت تلفن زد و بهم گفت ما بازی آنلاین پشتیبانی نمیکنیم
حالا تا هرچه قدر که میخواد بره بره.!!!!!
![]()

اره موافقم پينگ من رو ميانگين ٣٠ هستش!الان چند وقت است پینگ مخابرات خیلی خوب شده اومده روی 110 و تغییر نمی کنه اما نمی دونم چرا به زور میره توی سایت های که https هستند.
دوستان در تنظیمات مودم VPI و VCI رو باید چند بزارم !؟
دوستانی که Hiweb نامحدود دارن وضعیت پینگ و سرعتش چطوره؟
مشهد که دیگه مخابرات پدر امرزیده نامحدود نمیده در به در دنبال یه نامحدود با پینگ خوبیم![]()
اصلا ربطی به دانلود نداره ،بستگی به وضعیت سیاسی کشور داره .خراب == اوضاع نابود برای اینترنت . اوضاع کشور معمولی = این فرض محال است ،در نتیجه اینترنت هیچ وقت سرعت نرمال نداره و همیشه مثل یک متغیر عمل می کنه و تعییر می کنه.دوستان یک سوال . من می خوام یک اشتراک نامحدود بگیرم اما شنیدم که میگن اگه با نامحدود زیاد دانلود کنی سرعتت رو شدید میارن پایین یا اینکه کلا دانلودت رو قطع می کنن ! میشه یک راهنمایی بکنین ؟! ممنون .