بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من پارس آنلاين دارم سرعت دانلودم ٣٠٠-٤٠٠ بود

زنگ زدم پشتيباني گفتم من پينگم داغونه ميخوام بازي كنم نميشه

يارو گفت براتون درست كردم دمش گرم پينگم خوب شد اما سرعتم ١٠٠ بالاتر نميره...:d​

الان اخبار داشت آنکارا رو نشون میداد مردم به خاطر جلوگیری از دسترسی به شبکه های اجتماعی مثل فرس بوق و ت*وی*یتر ریخته بودن تو خیابونا و میگفتن این نخست وزیر نیست و باید استعفا بده و ...
بعد من الان باید خر کیف باشم که تونستم این سایتو باز کنم:|

این کارمندای مخابرات چقدر عوضی ان :|
زنگ زدم زنیکه گوشی و برداشته میگه شما هر چی سرویس برداری 3 ماهه 6 ماهه هیچ کدوم نامحدود شبانه نداره . بعد همین سرویس خودم بعثت شبانه داشت گفت نه اینم نداره منم رفتم تخلیه کردم :|
----------------------
دوستان این اسیاتک چند روز طول میکشه وصل کنه ؟

این کارمندای مخابرات چقدر عوضی ان :|
زنگ زدم زنیکه گوشی و برداشته میگه شما هر چی سرویس برداری 3 ماهه 6 ماهه هیچ کدوم نامحدود شبانه نداره . بعد همین سرویس خودم بعثت شبانه داشت گفت نه اینم نداره منم رفتم تخلیه کردم :|
----------------------
دوستان این اسیاتک چند روز طول میکشه وصل کنه ؟
2 روز دیگه بخان خیلی الافت کنن 3 روز.

اول شاخ در بیارید و بعد تست ها رو ببنید همین الان گرفتم.. اینترنت هیچ مشکلی جز پینگ و چیتر بالا و پک لوست نداره.. سرعت از قبل هم برای من بهتره...:((
2747207595.png

82041804.png

82041953.png

2747210386.png

82041859.png

الان زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک میگم خانوم من بازی آنلاین انجام میدم پینگ خیلی بده الانم روی 1100 هست:( خانومه یه لبخند کوچکی پشت تلفن زد و بهم گفت ما بازی آنلاین ساپورت نمیکنیم:| حالا تا هرچه قدر که میخواد بره بره.!!!!!:|
ISp جای دیگه ایی سراغ ندارید که سرعت دانلود خوب باشه و همچنین پینگش هم خوب باشه.!؟!!
کسانی که عصر تلکام دارن راضی هستن از پینگ و سرعت دانلود؟!

الان زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک میگم خانوم من بازی آنلاین انجام میدم پینگ خیلی بده الانم روی 1100 هست:( خانومه یه لبخند کوچکی پشت تلفن زد و بهم گفت ما بازی آنلاین ساپورت نمیکنیم:| حالا تا هرچه قدر که میخواد بره بره.!!!!!:|
ISp جای دیگه ایی سراغ ندارید که سرعت دانلود خوب باشه و همچنین پینگش هم خوب باشه.!؟!!
کسانی که عصر تلکام دارن راضی هستن از پینگ و سرعت دانلود؟!
عصر تلکام فقط سرعت بالایی داره
پینگ زیر 250 ندارم با خارج ولی با داخل پینگ دوروبر 30 تا 40

عزیز من با اوکراین پینگ ۸۶ داشتم :-)

آخه این چند روزه پینگ من با همین سرور بالای 800 بود!شما که داشتید الان هم دارید؟

پ.ن:اصلا نمیتونم تست سرعت بگیرم!انقدر سرعت بالاست!

- - -ویرایش - - -

عزیز من با اوکراین پینگ ۸۶ داشتم :-)

آخه این چند روزه پینگ من با همین سرور بالای 800 بود!شما که داشتید الان هم دارید؟

پ.ن:اصلا نمیتونم تست سرعت بگیرم!انقدر سرعت بالاست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or