بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا کوروش راست میگه.با این حرفا به هیچ جا نمیرسیم یه دفعه سایت هم به فنا میره.بی خیال.به قول شاعر زندگی بهتر از این نمیشه.

:excited::excited::excited:همه چی ارومه من چقدر خوشحالم.:excited::excited::excited:

جون من اینترنت اوضاش خوب نیست دیگه. کسی دروغ که نمیگه. طفلک بن شد!

من متوجه نمیشم. واقعا نمیگیرید یا خودتون رو میزنید به نفهمیدن. مگه گفته شده کسی دروغ میگه؟ محض اطلاع من خودم انلاین بازی میکنم دیروز سر یکی از مهمترین باس های بازی و دقیقا قبلا از مسابقات PVP وضع نت خراب شد و اگه بیشتر از بقیه ضرر نکرده باشم کمتر هم ضرر نکردم ( با توجه به وضعیت هیروم و گیلدمون خیلی بیشتر از بهدر رفتن چند مسابقه ضرر کردم). حالا اینجا اگه اجازه بدیم هر کس هرچی میخواد بگه و این سایت هم مسدود بشه مشکلتون حل میشه؟؟؟ نتتوت درست میشه یا همین سایتی هم که دلخوشی یک عده است از دست میره.
اون کاربری هم که بن شده بخاطر چیزی که شما میبینید بن نشده.

امروز رفتم یه 20 30 تا فیلم و بازی خریدم خدا رو شکر 2 برابر همین هم از قبل دارم میشینم با خیال راحت یه 2 دُز چیپس و ماست موسیر هم میخرم این 1 ماه رو به هر بدبختی شده میگذرونم .
جدی بود به شما هم توصیه میکنم حتما این کارو بکنید .

امروز رفتم یه 20 30 تا فیلم و بازی خریدم خدا رو شکر 2 برابر همین هم از قبل دارم میشینم با خیال راحت یه 2 دُز چیپس و ماست موسیر هم میخرم این 1 ماه رو به هر بدبختی شده میگذرونم .

حالا اومدیم این جریان واسه همیشه برقرار بود بعد شما می خواهی تا اخر عمرت بشینی ماست موسیر بخوری فیلم نگاه کنی :d

منم امروز 2تا فیلم دیدم
ایستک بی طعم هم فراموش نشه . ( یه کمم C۲H۵OH هم بزنی تنگش عالی میشه;) )

والا من تا آخر عمرم هم شده باشه میشینم ماست موسیر میخورم . امروز با فیلم فردا تنهایی یه
C۲H۵OH هم میزنم تنگش پس فردا با دوستان پس اون فرداش زیر پل پیدام میکنن ...

همین سایتی هم که دلخوشی یک عده است از دست میره.

همین دلخوشیاست که ماها رو محافظه کار کرده.شما همه دلخوشیای مردم رو حذف کن ببین از فردا همه چی خودبه خود درست میشه یا نه(البته ما ملتی هستیم که همیشه جهان رو مبهوت حماقت های خودمون کردیم)

همین دلخوشیاست که ماها رو محافظه کار کرده.شما همه دلخوشیای مردم رو حذف کن ببین از فردا همه چی خودبه خود درست میشه یا نه(البته ما ملتی هستیم که همیشه جهان رو مبهوت حماقت های خودمون کردیم)

من که قبلا گفتم شما بفرما برو حقت رو بگیر. من جلوتون رو نمیگیرم ولی اینجا اگه بخوای با به دردسر انداختن شخص دیگه ای حقت رو بگیری با هم به مشکل برمیخوریم.

آقایون جون عزیزتون ول کنید این جریان پاک شدن پست ها . از اولش تا الان من آمار این تاپیک دستم بوده همیشه اینجا پست های اسپم و توهین آمیز و ... پاک میشده ولی فرقش با بقیه تاپیک ها این بوده ادمین محترم آدم خوبی بود و 90 درصد پست هایی که باعث بن موقت یا دائمی میشدن رو فقط پاک میکرد و جیکش هم در نمیومد بنده خدا . حالا درست داره خواهش میکنه که بحث حاشیه رو به اینحا نکشید . آدم هست توی این سایت دنبال یه بحث کوچیک هست گزارش بده سایت ***** بشه . عزیزان بحث دلخوشی این حرف ها هم اینجا جاش نیست . اسم تاپیک بحث و تبادل نظر درباره ISP های ایرانی هست نه *****ینگ اینترنت ایران . والا من همه داریم با هم میسوزیم .بعضی ها تو دلشون جاش میدن و هیچی نمیگن بعضی ها هم ماست موسیر و چیپس و فیلم تدارک میبینن بعضی ها هم میخوان توی یه فضای مجازی که توش این بحث به ضرر اون انجمن تموم میشه (به طور 100درصدی) میخوان خودشونو خالی کنن که با این کار هم هیچی درست نمیشه . کسی حرفی داره پاشه بره دم در اون اداره و ارگان خراب شده یه مدیری چیزی پیدا میکنه که به گوشش برسونه اگرم نه که بی خیالش بشید .
یکی دیگه این بلا رو سر ما میاره و داره به ریش ما میخنده ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم :| .

آخرین ویرایش:
آقایون جون عزیزتون ول کنید این جریان پاک شدن پست ها . از اولش تا الان من آمار این تاپیک دستم بوده همیشه اینجا پست های اسپم و توهین آمیز و ... پاک میشده ولی فرقش با بقیه تاپیک ها این بوده ادمین محترم آدم خوبی بود و 90 درصد پست هایی که باعث بن موقت یا دائمی میشدن رو فقط پاک میکرد و جیکش هم در نمیومد بنده خدا . حالا درست داره خواهش میکنه که بحث حاشیه رو به اینحا نکشید . آدم هست توی این سایت دنبال یه بحث کوچیک هست گزارش بده سایت ***** بشه . عزیزان بحث دلخوشی این حرف ها هم اینجا جاش نیست . اسم تاپیک بحث و تبادل نظر درباره ISP های ایرانی هست نه *****ینگ اینترنت ایران . والا من همه داریم با هم میسوزیم .بعضی ها تو دلشون جاش میدن و هیچی نمیگن بعضی ها هم ماست موسیر و چیپس و فیلم تدارک میبینن بعضی ها هم میخوان توی یه فضای مجازی که توش این بحث به ضرر اون انجمن تموم میشه (به طور 100درصدی) میخوان خودشونو خالی کنن که با این کار هم هیچی درست نمیشه . کسی حرفی داره پاشه بره دم در اون اداره و ارگان خراب شده یه مدیری چیزی پیدا میکنه که به گوشش برسونه اگرم نه که بی خیالش بشید .
یکی دیگه این بلا رو سر ما میاره و داره به ریش ما میخنده ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم :| .
دقیقا اصلا ارزش نداره اعصاب خودمونو با بچه ها و مدیرای اینجا خورد کنیم الکی
ما هم بریم ماست موسیر با
C۲H۵OH بزنیم تا درست شه

من که قبلا گفتم شما بفرما برو حقت رو بگیر. من جلوتون رو نمیگیرم ولی اینجا اگه بخوای با به دردسر انداختن شخص دیگه ای حقت رو بگیری با هم به مشکل برمیخوریم.
بنده کلی گفتم و منظورم شخص سایت شخصی شما نبودش که اینطوری روم شمشیر کشیدی.در ضم رو اون قسمت برجسته هم فکر کن ببین همچین چیزی امکان پذیره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or