جون من اینترنت اوضاش خوب نیست دیگه. کسی دروغ که نمیگه. طفلک بن شد!
امروز رفتم یه 20 30 تا فیلم و بازی خریدم خدا رو شکر 2 برابر همین هم از قبل دارم میشینم با خیال راحت یه 2 دُز چیپس و ماست موسیر هم میخرم این 1 ماه رو به هر بدبختی شده میگذرونم .
جدی بود به شما هم توصیه میکنم حتما این کارو بکنید .
منم امروز 2تا فیلم دیدمامروز رفتم یه 20 30 تا فیلم و بازی خریدم خدا رو شکر 2 برابر همین هم از قبل دارم میشینم با خیال راحت یه 2 دُز چیپس و ماست موسیر هم میخرم این 1 ماه رو به هر بدبختی شده میگذرونم .
جدی بود به شما هم توصیه میکنم حتما این کارو بکنید .
)همین سایتی هم که دلخوشی یک عده است از دست میره.
حالا اومدیم این جریان واسه همیشه برقرار بود بعد شما می خواهی تا اخر عمرت بشینی ماست موسیر بخوری فیلم نگاه کنی :d
همین دلخوشیاست که ماها رو محافظه کار کرده.شما همه دلخوشیای مردم رو حذف کن ببین از فردا همه چی خودبه خود درست میشه یا نه(البته ما ملتی هستیم که همیشه جهان رو مبهوت حماقت های خودمون کردیم)
.دقیقا اصلا ارزش نداره اعصاب خودمونو با بچه ها و مدیرای اینجا خورد کنیم الکیآقایون جون عزیزتون ول کنید این جریان پاک شدن پست ها . از اولش تا الان من آمار این تاپیک دستم بوده همیشه اینجا پست های اسپم و توهین آمیز و ... پاک میشده ولی فرقش با بقیه تاپیک ها این بوده ادمین محترم آدم خوبی بود و 90 درصد پست هایی که باعث بن موقت یا دائمی میشدن رو فقط پاک میکرد و جیکش هم در نمیومد بنده خدا . حالا درست داره خواهش میکنه که بحث حاشیه رو به اینحا نکشید . آدم هست توی این سایت دنبال یه بحث کوچیک هست گزارش بده سایت ***** بشه . عزیزان بحث دلخوشی این حرف ها هم اینجا جاش نیست . اسم تاپیک بحث و تبادل نظر درباره ISP های ایرانی هست نه *****ینگ اینترنت ایران . والا من همه داریم با هم میسوزیم .بعضی ها تو دلشون جاش میدن و هیچی نمیگن بعضی ها هم ماست موسیر و چیپس و فیلم تدارک میبینن بعضی ها هم میخوان توی یه فضای مجازی که توش این بحث به ضرر اون انجمن تموم میشه (به طور 100درصدی) میخوان خودشونو خالی کنن که با این کار هم هیچی درست نمیشه . کسی حرفی داره پاشه بره دم در اون اداره و ارگان خراب شده یه مدیری چیزی پیدا میکنه که به گوشش برسونه اگرم نه که بی خیالش بشید .
یکی دیگه این بلا رو سر ما میاره و داره به ریش ما میخنده ما اینجا داریم میزنیم تو سر و کله هم.
بنده کلی گفتم و منظورم شخص سایت شخصی شما نبودش که اینطوری روم شمشیر کشیدی.در ضم رو اون قسمت برجسته هم فکر کن ببین همچین چیزی امکان پذیره یا نهمن که قبلا گفتم شما بفرما برو حقت رو بگیر. من جلوتون رو نمیگیرم ولی اینجا اگه بخوای با به دردسر انداختن شخص دیگه ای حقت رو بگیری با هم به مشکل برمیخوریم.