بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام به همه بچها
بچها یه مشکلی ما داریم میخواستم ازتون کمکم کنید:((
برای گرفتن اینترنت
اونم اینکه ما الان خطمون فیبر نوری هست و هر جا میریم برای ای دی اس ال میگن که نمیشه و ما نمیتونیم بهتون سرویس بدیم خیلی خنده دار هست که نشه رو فیبر نوری ای دی اس ال دادیا میگن ما الان تجهیزات نداریم خونمون هم جایی پرتی نیست که بگید اونجا متقاضی نداره
خواهشا کسایی که میدونن بگن که ما چیکار کنیم با این وضع گرونی هیچ نوع دیگه نمیصرفه بگیرم
یادمه یکی از بچهای همین بازی سنتر گفت من رو فیبر گرفتم فقط باید دوندگی کرد حالا هر کی میدونه بگه که ما چیکار کنیم
بد جور الان نیاز به اینترنت دارم حالا هر کی هر راهی بلده با توضیح کامل به ما بگه
ممنون از همه

سلام داداش من نمیدونم خط فیبر نوری چی هست..!! یعنی چه فرقی داره با بقیه خط هاا؟؟؟؟ ولی من خودم خط تلفنم پی سی ام بود و موقعی که ای دی اس ال میخواستم بگیرم نمیشود .. رفتم مخابرات خط تلفنم برام تغییر دادند..

من تست ساکس گرفتم تا بتونم با استیم لوگین کنم و اگه خوب بود بخرمش اما استیمو که باز میکنه سریع لوگین میشه ولی یهو باز میپره بیرون و میگه شما اتصالتون قطعه ؟
مشکل از کجاسن به نظرتون ؟

سلام به همه بچها
بچها یه مشکلی ما داریم میخواستم ازتون کمکم کنید:((
برای گرفتن اینترنت
اونم اینکه ما الان خطمون فیبر نوری هست و هر جا میریم برای ای دی اس ال میگن که نمیشه و ما نمیتونیم بهتون سرویس بدیم خیلی خنده دار هست که نشه رو فیبر نوری ای دی اس ال دادیا میگن ما الان تجهیزات نداریم خونمون هم جایی پرتی نیست که بگید اونجا متقاضی نداره
خواهشا کسایی که میدونن بگن که ما چیکار کنیم با این وضع گرونی هیچ نوع دیگه نمیصرفه بگیرم
یادمه یکی از بچهای همین بازی سنتر گفت من رو فیبر گرفتم فقط باید دوندگی کرد حالا هر کی میدونه بگه که ما چیکار کنیم
بد جور الان نیاز به اینترنت دارم حالا هر کی هر راهی بلده با توضیح کامل به ما بگه
ممنون از همه
متاسفانه یک نمونه از عقب موندگی های کشور ما در حوضه IT هست . الان اونا جای اینکه بگن نمیتونن ADSL !!! ارائه بدن باید بیان اینترنت 100 مگابیتی روی فیبر با بهترین کیفیت ممکن ارئه بدن . اما امان از دست دولت .

من تست ساکس گرفتم تا بتونم با استیم لوگین کنم و اگه خوب بود بخرمش اما استیمو که باز میکنه سریع لوگین میشه ولی یهو باز میپره بیرون و میگه شما اتصالتون قطعه ؟
مشکل از کجاسن به نظرتون ؟

داداش من دیروز استیم اپدیت کردم که 100 مگ اپدیت شد در 7 دقیقه البته با vp ان.... ولی برای لوگین احتیاجی به هیچ چیزی ندارم..

اینترنته داریم ؟ خل شده امروز ! /:)

2670787715.png

2 mb ! مخابرات ! :|

من هم512مخابرات دارم اما تو روز اصلا نمیشه باهش انلاین بازی کرد کلا اگه باهش بازی کرد لگ داره یعنی از ساعت 3شب سرعت خوب میشه تا 10صبح نمیدونم مشکل از کجاست؟ کسی هست همین مشکلی که من دارم داشته باشه 6ماه هست این مشکل رو دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or