بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منظورت احیانا همون دزد انلاین که نیست ؟ همونی که از شاتل هم دزد تره ؟ :d

داش حسین قضیه چیه؟؟؟واقعا پارس انلاین بده یا نظر شخص شخیص شماس؟؟؟:d
الان همشون به درد لای جرز میخورن ولی چاره چیه؟؟؟کمک کن من بین بد و بدتر اون بده رو انتخاب کنم.

داش حسین قضیه چیه؟؟؟واقعا پارس انلاین بده یا نظر شخص شخیص شماس؟؟؟:d
الان همشون به درد لای جرز میخورن ولی چاره چیه؟؟؟کمک کن من بین بد و بدتر اون بده رو انتخاب کنم.

تا جایی که من میدونم ، مثل شاتله . حتی گاهی وقتا شب رایگانش ، از اونم بدتر میشه . گاهی وقتا هم مثل شاتل قاط میزنه وبی نظیر میشه . کلا شبش تعریفی نداره .

خیلی جالب هست بنده یاهوم باز نمیشه که به طرف خبر بدم v..p..n ما رو تمدید کن.در کل یاهو من بدون چیز***** اصلا باز نمیشه هی ارور میده.خیلی جالب هست سایت های دانلود موسیقی خارجی هم باز نمیشه.مگه چه خبره؟این دفعه نزدیک مخابرات بشیم.کوسه ها با دلفین ها و وال های دریای قرار گذاشتند سیم ها رو جوری گاز بزنند که دیگه اثری از اینترنت تو ایران نمونه.ایران محو بشه

خیلی جالب هست بنده یاهوم باز نمیشه که به طرف خبر بدم v..p..n ما رو تمدید کن.در کل یاهو من بدون چیز***** اصلا باز نمیشه هی ارور میده.خیلی جالب هست سایت های دانلود موسیقی خارجی هم باز نمیشه.مگه چه خبره؟این دفعه نزدیک مخابرات بشیم.کوسه ها با دلفین ها و وال های دریای قرار گذاشتند سیم ها رو جوری گاز بزنند که دیگه اثری از اینترنت تو ایران نمونه.ایران محو بشه
از اونبالا جای Connection Preferences اون پایین یا بزا روی DSL ببین نتیجه میگیری نشد بزا رو Dial Up :دی

اسیاتک چند هفته هستش که پینگش خیلی بالا رفته. قبلا با سرور اروپا 180-280 بود اما الان با سرور المان 450 شده!!!!جالبیش اینکه با سرور امریکا پینگ 350 هستش.

اسیاتک چند هفته هستش که پینگش خیلی بالا رفته. قبلا با سرور اروپا 180-280 بود اما الان با سرور المان 450 شده!!!!جالبیش اینکه با سرور امریکا پینگ 350 هستش.
داداش گاهی اوقات به طور رندوم هرچی مودم رو خاموش روشن بکنی پینگت بهتر میشه :دی مثلا من توی 2.180.136 IP Range پینگم خیلی توپه :دی در حدِ 100-80 با Eu ! ببین کلا پینگ به IP ـت خیلی مربوط میشه :دی از این مشکلت که با سرور US پینگت از EU بهتره میشه فهمید که مشکل از IP ـته !

تا جایی که من میدونم ، مثل شاتله . حتی گاهی وقتا شب رایگانش ، از اونم بدتر میشه . گاهی وقتا هم مثل شاتل قاط میزنه وبی نظیر میشه . کلا شبش تعریفی نداره .

قیمتاشو تو سایتشون دیدم کلا منصرف شدم.عمرا همچین پولی به اینا بدم اونم برا نتی که همه میدونن مفتش گرونه:bighug:

منظورت احیانا همون دزد انلاین که نیست ؟ همونی که از شاتل هم دزد تره ؟
:d
حسین اصطلاحاتو درست بگو اون پارس افلاینه:d

اخ که داغ دلمو تازه کردی

****** shekan

از اونبالا جای Connection Preferences اون پایین یا بزا روی DSL ببین نتیجه میگیری نشد بزا رو Dial Up :دی

پینگ رو بالا نمیبره ؟ دنبال چیزی هستم که پینگ رو نبره بالا
من تو این چند سال از خیلی جاها خریدم ولی از این خیلی راضی ام.جدید هم هست سایتش و هنوز سرورش شلوغ نیست و وسرورهاش واسه آمریکاس.
من پینگم معمولیش 250 اینطوراس با کریو که از اینجا گرفتم فک کنم 300 یا 350 شد یادم نیست

2669555694.png
:))

آقا خواهشا یکی یه شرکت خوب که تعرفه نامحدودش سرعتش بالا باشه معرفی کنه ممنون میشم
وایرلس هم بود اشکال نداره ولی نامحدود با سرعت بالا باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or