بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد :
آقا برای اولین بار اکانت جیمیلم هک شد توسط یه چینی . عوضی 4 ، 5 بارم Sign In کرده بود:d . پسوردمم اصلا آسون نبودا:>
سریع زدم پسورد عوض کردم یه پسورد غول کی حتی خودمم موقع نوشتنش 1 دقیقه وقت میخوام .

با اوضاع نت ها که رفت سمت گیگابیت و حجم زیاد اطلاعات و افزایش حجم روز افزون هارد و فلش ها و همچنین قیمتشون در این خراب شده دیگه حتی سرعت 4 مگ نامحدود فول 4مگ سرعت دان هم منو دیگه راضی نمیکنه !!(این رو داره کسی میگه که سرعت دانش 65kb/s مخابرات هست !‌)
همیشه چندپله از بقیه کشورها عقبیم !

بروبچ مخابرات سرعت شما هم تو این دو سه روزه افت کرده یا نه ؟
افت که اصل مطلبو نمیرسونه ... غیر قابل استفاده یا مزخرف یا همون ری*د ـه که خودت گفتی عبارت مناسبتری ـه .
پ.ن : مخابرات از کجا به کجا رسید :|

کار از پله گذشته.چند طبقه بگی بهتره.
کار از طبقه هم گذشته ما تو قعر کوهیم اونا تو قله. وقتی هنوز هم به راحتی سرعت 128 کیلوبیت رو سرعت اصلی خانگی میگن چه انتظاری دارید ؟! هنوز خیلی ها سرعت 128 و 256 کیلوبیت دارند استفاده می کنند ! نگاه نکنید نت های 2 مگ و 4 مگ و 6 مگ دارید ! اگر ببینید توی تست هاتون گفته بالاتر از 70% ایران یا 65% این نشون میده که 50 یا 60 درصد مردم 2 مگابیت هم ندارند !!! یعنی زیر 2 مگابیت و 1 مگابیت که میشه 512 و 256 و 128 و 64 !!! پس هنوز یک انقلاب ارتباطاتی نیازه تا از این منجلاب بیرون بیایم و فکر نکنید هنوز خبر خیلی خاصی شده و از سال دیگه 10 مگابیت می دند اگر بدن من رسما اسمم رو میزام ممد هویج !.

اینم وضع امروز ما=((

0.963961001324018501_taknaz_ir.jpg

یاذش بخیر یک زمانی مخابرات isp خوبی بود ، گذشت اون زمان الان یک اشغالی مثل بقیه و حتی بدتر - ( کلا الان مخابرات یک ویژگی مثبت هم نداره دلت بهش خوش باشه )

خب برداشتن محدودیت پهنای باند یکمی افزایش دادن ولی دریغ از یک ذره افزایش کیفیت - هر روز بدتر از دیروز -

بردارن این HTTPS های اصلی رو هم ***** کنن دیگه راحت، الان یعنی رسما یکی از سخت ترین کارهای دنیا باز کردن https مثل گوگل و ایمیل با isp ها و اینترنت نم گرفته ماست -

درود

دوسان من نت مخابرات دارم چند وقتیه اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد به نظر شما عوضش کنم یا صبر کنم درست میشه چون اصلا زنگ نزدم پشتیبانیش

حالا اگه بخوام عوضش کنم از کجا بگیرم برا بازی خوبه ؟ (تهران)

ممنون

بچه ها میشه فهمید از روزی که نتم وصل شده تا الان چقدر دانلود داشتم؟:-/
مخابرات تهران[/QUOTE

شما از کی نتت وصل شده

از بیستم این ماه وصل شده.
درود

دوسان من نت مخابرات دارم چند وقتیه اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد به نظر شما عوضش کنم یا صبر کنم درست میشه چون اصلا زنگ نزدم پشتیبانیش

حالا اگه بخوام عوضش کنم از کجا بگیرم برا بازی خوبه ؟ (تهران)

ممنون
چرا نمی تونی انلاین بازی کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or