بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حال مسوولان مختلف وزارت ارتباطات بر این نکته تاکید دارند که از این پس دوره قطعی‌های اینترنتی به پایان رسیده و قطعی کلی اینترنت برای کاربران در حد یک خاطره خواهد بود.

محمدحسن نامی درعین حال پایین آمدن سرعت و ظرفیت اینترنت به دلیل مسائل امنیتی را ادعای کذب برخی رسانه‌ها خوانده است.

روی این مسوولان بی مسوولیت منو یاد
oz7dr4jylrp7.jpg
میندازه :-w

حالا هر کسی که میخاد باشه . حالا ما میگیریم یه انسان ، خدایی هر کسی بیاد با این نت کار کنه متوجه میشه ما چقد عذاب میکشیم و خدایی این نت ارزش نداره بهش ( مثلا 512 نامحدود مخابرات ) بهش 20 تومن ماهی بدی باید به این سرویس 5 تومن بدی نه 20 تومن . ارزش این سرویس نهایتش 5 هزار تومنه نه بیشتر . تو انگلیس پسر عموم بهترین نتو با بهترین سرعت مفت میگیره ما اینجا باید منتظر باشم سرعت 70 یهو بشه 100 تا با دممون گردو بشکنیم . یسری از دوستانم 2 مگ میگیرن مثلا از شاتل 450 میدن اخه برا چی این پولارو میدین . همینارو میدین و فکر میکنن که همه چی خوبه و راضی هستیم به همین نت .

حالا هر کسی که میخاد باشه . حالا ما میگیریم یه انسان ، خدایی هر کسی بیاد با این نت کار کنه متوجه میشه ما چقد عذاب میکشیم و خدایی این نت ارزش نداره بهش ( مثلا 512 نامحدود مخابرات ) بهش 20 تومن ماهی بدی باید به این سرویس 5 تومن بدی نه 20 تومن . ارزش این سرویس نهایتش 5 هزار تومنه نه بیشتر . تو انگلیس پسر عموم بهترین نتو با بهترین سرعت مفت میگیره ما اینجا باید منتظر باشم سرعت 70 یهو بشه 100 تا با دممون گردو بشکنیم . یسری از دوستانم 2 مگ میگیرن مثلا از شاتل 450 میدن اخه برا چی این پولارو میدین . همینارو میدین و فکر میکنن که همه چی خوبه و راضی هستیم به همین نت .

شما راه فراری دارید بگید.حداقل شما پسر عموتون خارج هست شاید بتونید برید برای یک هفته هم که شده اونور آب.ولی من و خیلیا مثل من باید بسازن

شما راه فراری دارید بگید.حداقل شما پسر عموتون خارج هست شاید بتونید برید برای یک هفته هم که شده اونور آب.ولی من و خیلیا مثل من باید بسازن

داداشم من نمیخام بحثو سیاسی یا چیزیش کنم نه به خاطر خودم بلکه به خاطره سایت که دوست ندارم گزندی بهش برسه . فقط همینو میگم من یه ایرانیم و دوست دارم پیشرفتو تو مملکت خودم ببینم نه تو یه کشور اجنبی که به خونو منو شما تشنن . ایا با 1 هفته یا 1 سال یا 11 سال رفتن من به اونجا چیزی به من میرسه چیزی به مملکتم میرسه نه والله . فقط دلم خیلی چیزارو میخاد و هرچیم میخاد برا کشور خودمه نه یه ... دیگه . امیدوارم یروز مسئولین ما بیشتر از حال به فکر زیر ساختهای اینترنت و ... باشن .

داداشم من نمیخام بحثو سیاسی یا چیزیش کنم نه به خاطر خودم بلکه به خاطره سایت که دوست ندارم گزندی بهش برسه . فقط همینو میگم من یه ایرانیم و دوست دارم پیشرفتو تو مملکت خودم ببینم نه تو یه کشور اجنبی که به خونو منو شما تشنن . ایا با 1 هفته یا 1 سال یا 11 سال رفتن من به اونجا چیزی به من میرسه چیزی به مملکتم میرسه نه والله . فقط دلم خیلی چیزارو میخاد و هرچیم میخاد برا کشور خودمه نه یه ... دیگه . امیدوارم یروز مسئولین ما بیشتر از حال به فکر زیر ساختهای اینترنت و ... باشن .

حرف های زیادی داشتم که نظرتونو نسبت به پیشرفت ایران عوض میکرد.ولی بخاطر همین بحث های سیاسی نمیتونم بگم.ولی همینو بگم که حتی برای یک هفته دیدن جهان همینطور که باید باشه یک نعمته.آخرین حرفم اینه که فقط بخاطر خاک و تاریخم هست که عاشق ایران هستم.همین

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر این که سرعت کنونی برای باز کردن یک صفحه عادی هم کند است، از افزایش سرعت تا پایان بهار 92 خبر داده بود که در این زمینه اگرچه حداقل در اولین ماه بهار اتفاق خاصی رخ نداده اما حداقل شاید بتوان امید داشت که در دو ماه باقی مانده حداقل بخشی از مشکلات اینترنتی کاربران کمتر شود.

حال مسوولان مختلف وزارت ارتباطات بر این نکته تاکید دارند که از این پس دوره قطعی‌های اینترنتی به پایان رسیده و قطعی کلی اینترنت برای کاربران در حد یک خاطره خواهد بود.
این اظهارات در شرایطی صورت می گیرد که اگرچه با افزایش درگاه‌های بین‌الملل راه‌های تامین پهنای باند کشور از یک درگاه به چند درگاه افزایش پیدا کرده و برای پهنای باند مسیرهای مختلفی وجود دارد اما همچنان در موارد متعدد شاهدیم که کاربران حتی با این‌که به ظاهر اینترنت پرسرعت را برای خود ثبت نام کرده‌اند عملا در دسترسی به ساده‌ترین و پیش پا افتاده‌ترین سایت‌ها با مشکلات متعدد مواجه هستند.
طی ماه‌های اخیر در برخی اظهارنظرهای رسمی صورت گرفته مسوولان به اشتراک گذاشتن پهنای باند برای تعداد بالای کاربران و یا بی اطلاعی افراد از دانش رایانه‌ای را برخی از موضوعاتی دانسته‌اند که موجب بروز مشکل می‌شود و حتی در دوره‌ای اینگونه عنوان کرده‌اند که اینترنت مشکل خاصی ندارد و رسانه‌ها این جریان را بزرگ کرده‌اند. با این حال هیچ گاه در این دوران آماری از رتبه اینترنت ایران در جهان و منطقه به طور رسمی منتشر نشده و همواره به کلی گویی در این زمینه بسنده شده است.
از سوی دیگر در ارتباط با دریافت خسارت توسط کاربران نیز تاکنون اقدام قابل توجهی صورت نگرفته و در هیچ یک از اختلالات چند روزه که در ماه‌های قبل اتفاق افتاده گزارش کاملی از اینکه مخابرات یا شرکت‌های ارائه کننده اینترنت خسارت پرداخت کرده باشند، منتشر نشد.
با این همه وزیر جدید ارتباطات در مدتی که از دوره وزارتش باقی مانده این گونه وعده داده است که قصد داریم با استفاده از بستر فیبر نوری و عبور یک خط بین المللی اینترنت از کشور پهنای باند را افزایش دهیم تا ظرفیت داخل و سرعت اینترنت افزایش یابد.
محمدحسن نامی درعین حال پایین آمدن سرعت و ظرفیت اینترنت به دلیل مسائل امنیتی را ادعای کذب برخی رسانه‌ها خوانده است.
اینو جد و آبادش به ریش ملا نصرالدین خندیند که این حرف زندن ! اصلا این کی هست ؟! تازه 1 ماهه وزیره یه جوری میگه انگار 10 سال داره وزارت می کنه.
اینترنت وقتی اول و اخرش دست سپاه باشه کسی جرات نمیکنه تغییری بده بدون اجازه اونا.:|

دوستان شیرازی بیان اینجا وضعیت پینگشون رو بگن ببینم چه خبره .

زیاد فکرشو نکن واسه من هم 300 هست مثل همون چیزی که دیشب گفتی ! حالا اگه بازی نکردی میمیری :d ولش کن باو با این نتشون! بخوره تو سرشون میخوام صد سال سیاه درست نشه ! آخه واسه یه مشت بی همه چیز که نباید خودتو ناراحت کنی ! :)

زیاد فکرشو نکن واسه من هم 300 هست مثل همون چیزی که دیشب گفتی ! حالا اگه بازی نکردی میمیری :d ولش کن باو با این نتشون! بخوره تو سرشون میخوام صد سال سیاه درست نشه ! آخه واسه یه مشت بی همه چیز که نباید خودتو ناراحت کنی ! :)
درست میگی . من بعد از اینکه پینگ 140 داشتم واسه 1 هفته - الان که شده 300 دیگه مهم نیست هدفم این بود که یه بار برم مترو دمار از روزگارشون در بیارم که به هدفم رسیدم . کلونل 100 - برترین پلیر ESL - مهارت بالا در مقابل من از بازی لفت داد :d :> . الان دیگه 3 روزه بتل لاگ نرفتم اگر پینگ درست شد برمیگردم . راستی Assault Service Star 99 هستم روی 99 درصد :d 4 هزار امتیاز میشم 100 ولی منتظرم پینگ درست بشه xD

درست میگی . من بعد از اینکه پینگ 140 داشتم واسه 1 هفته - الان که شده 300 دیگه مهم نیست هدفم این بود که یه بار برم مترو دمار از روزگارشون در بیارم که به هدفم رسیدم . کلونل 100 - برترین پلیر ESL - مهارت بالا در مقابل من از بازی لفت داد :d :> . الان دیگه 3 روزه بتل لاگ نرفتم اگر پینگ درست شد برمیگردم . راستی Assault Service Star 99 هستم روی 99 درصد :d 4 هزار امتیاز میشم 100 ولی منتظرم پینگ درست بشه xD

a14_bf3_20120612_1453558.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or