shahriyar_pc
کاربر سایت
تا همین چند وقت پیش که من ایرانسل داشتم با chrome گوگل پلاس و youtube رو راحت باز میکرد !
البته باید میرفتم توی اکانت drive بعد از اونجا میرفتم توی اونا ولی دیگه نمیدونم فیلم پخش میکرد یا نه.
من جواب خودم رو پیدا کردم. شما اگر یک اینترنت ۲ گیگابیتی در خانه یا محل کار داشتید، اولین چیزی که دانلود می کردید چه بود؟

نت پر سرعت هم یک روز طبیعی میشه که دیگه جذابیتی ندارهمن جواب خودم رو پیدا کردم
با این سایت خودکشی میکردم
https://publichd.se/
اونقدر دانلود میکردم اونقدر دانلود میکردم که هارد و فلشو و هارد همسایه و دوستام همه پر شن !
در حالی که دارم دانلود میکنم زنگ میزدم چندتا هارد بیارن ارشیو full hd میزدم تو رگ
اه خدا حتی رویاشم دلنشین بود 3>
حتی فکر بهش به ادم ارامش میده![]()

یه چیزی رو که من اشتباه فکر میکردم امشب متوجه شدم و اون اینکه محدودیت حجم دانلود فقط مختص ایران نیست و دوست من که ساکن ونکوور کانادا هم هست محدودیت حجمی داره ولی البته 100 گیگابایت در ماه!! که خودش کلی هست. برای سرویس با سرعت 100 مگابیت و بدون محدودیت حجمی باید ماهی 200 دلار بده که رقم قابل توجهی هست.
یه چیزی رو که من اشتباه فکر میکردم امشب متوجه شدم و اون اینکه محدودیت حجم دانلود فقط مختص ایران نیست و دوست من که ساکن ونکوور کانادا هم هست محدودیت حجمی داره ولی البته 100 گیگابایت در ماه!! که خودش کلی هست. برای سرویس با سرعت 100 مگابیت و بدون محدودیت حجمی باید ماهی 200 دلار بده که رقم قابل توجهی هست.

مجید شاید واسه تو جذابیت نداشته باشه ولی من یادمه از اون زمان دیال آپ بوقینت پر سرعت هم یک روز طبیعی میشه که دیگه جذابیتی نداره
یادش بخیر اون زمانا Dial-up داشتیم میخواستیم ADSL بگیریم میگفتیم وااااااااااااااااو سرعتش 100 کیلوبایتم بیشتره وااااااااااااااو Dial-up سرعتش 4 کیلوبایت هم نمیرسه ولی ADSL اینقدر زیاده وااااااااااااااااااااو.
حالا که گرفتیم طبیعی شده و هیچ جذابیتی این نت برام نداره
2 گیگشم بهم بدن فقط چند ماه اول کلی باهاش کیف میکنم بعد از چند ماه دیگه خسته کننده و طبیعی میشه و هیچ حسی دیگه به آدم دست نمیده![]()
تا ADSL الان
هم هنوز نت جذابیت داره! بیین اگه اینترنت 2 گیگابیت بهت حال نمیده ولی به من خعععععععععلی میچسبه!! :d تو نمیخوای خوب نخواه:dمطمئن باش دوستات نمیخوان حقیقت رو بهت بگن : ))یکی دیگه هم از دوستانم توی تولوز فرانسه برای 1 ماه اینترنت 25 مگابیت به همراه TV و تلفن رایگان به کل اروپا ماهی 40 یورو داره میده و یکی دیگه از دوستام توی رم ایتالیا واسه اینترنت 8 مگابیت ماهی 20 یورو که البته جفتشون محدودیت دانلود دارن.در جواب دوستمون که بالا گفتن پینگ تک رقمی باید عرض کنم که پینگ هیچکدوم ازین دوستان من تک رقمی نیست.با نزدیکترین سرور توی شهر خودشون میانگین 15 تا 25 میلی ثانیه هست. برای کشورهای اورپایی هم بین 40 تا 70 میلی ثانیه هستش و آمریکا بین 100 تا 150 میلی ثانیه.

عزیزم شما صفحه قبل تست رفیقم تو کانادا رو ببین.برای من 2-3 تا تست گرفت از سرورهای مختلف دیشب.هیجا اینترنت مفتی به کسی نمیدن خیالت تخت! ممکنه مثل ژاپن واسه 1 گیگابیت ماهی 50-60 دلار باشه اما مفتی نیست.نه سمت ندارم جیگر.به قیافم اصلا میاد آخه؟؟مطمئن باش دوستات نمیخوان حقیقت رو بهت بگن : ))
اون چیزی که ما میبینیم که کاملا متفاوته.میری سرور بتل یارو آلمانه پینگش با امریکا 9 !
دبی که بری توی توالت عمومیش هم اینترنت رایگان داره اونم با چه سرعتی
در ضمن;شما سمت خاصی در جمهوری اسلامی دارید؟![]()

مطمئن باش دوستات نمیخوان حقیقت رو بهت بگن : ))
اون چیزی که ما میبینیم که کاملا متفاوته.میری سرور بتل یارو آلمانه پینگش با امریکا 9 !
دبی که بری توی توالت عمومیش هم اینترنت رایگان داره اونم با چه سرعتی
در ضمن;شما سمت خاصی در جمهوری اسلامی دارید؟![]()