بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی از آسیاتک نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وضعیت سرویس های نامحدودش چطوریه؟لطفا یکی جواب بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده

ساعات رایگان! :)

attachment.php
:| نکنه تمام پورت ها دسته مسعوده! لامصب همه رو هم با هم شروع میکنه!:d من خودم میخوام بزنم دانلود هرچی برنامه و آپدیت و کوفت رو قطع میکنم نکنه افت سرعت پیدا کنه:d

واقعا ؟ پس چرا تو کال 2 راحت بازی میکنم همیشه هم 4 خط سبز هستم ؟
Time Out یا Packet Loss رو موقعی حس میکنی که با IP سرور هم همین باشه . سروری که تو بهش وصلی تو ایران هست و پینگت باهاش بین 30 تا 70 میتونه باشه بدون تایم اوت . تو با این پینگ به سرور خارجی وصل شی اینجوری میشی : :((:d

به ایرانی ها جوین میشم ولی به هیچ خارجی ای جوین نمیشم!!!
یکی نیست بگه مشکل از منه یا کشوری ؟
شما پینگت با خارج بالاست ... راهش همینه که به ایرانیا جوین بشی ...

---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 PM ارسال شده بود ----------

لطفا تست سرعت و پینگ و ... میذارید بگید که از چه شرکتی اینترنت میگیرید
با تشکر

آخرین ویرایش:
نه من با ایکس باکس بازی میکنم
مگه برای مولتی بازی کردن با ایکس باکس باید چی پی چیز استفاده کرد ؟
البته مودمم رو عوض کردم ، ممکنه مشکل از اون باشه
بچه ها یکی کمک کنه
اگه مشکل از پورت ها نیست بفرمایید تنظیمات مودم چه جوری باید باشه برای به مشکل نخوردن ؟ توی صفحه ی سرچ مچ که میزنه NAT باز هست (NAT : Open )
کمکککککککککککککک
دوست عزيز نوع سرچ bo2 با قبلي ها فرق داره...شما مرحله اول براي find game كليد X رو يزن و نوع سرچ رو روي any بذار و به هيچ عنوان روي best يا normal نباشه...بعد اين كار به راحتي بازي پيدا ميكني و اگه تو cod قبلي 3 خط ميگرفتي اينجام ميگيري..اگه متوجه نشده پ خ بده بهتر توپيح بدم..:) چون best فقط 4 خط سرچ ميكنه و normal هم فقط تو قاره خودت يعني آسيا رو سرچ ميكنه و ما اصلا با هيچ كشور آسيايي هيچ پينگ خوبي نداريم براي همين هيچي پيدا نميكني...

من موندم چطوری یه شرکت سرعت دانلودش .15 ولی یه شرکت دیگه 5.98 چرا اینجوریه خوب سوال برام اینقد اختلاف یعنی . مثلا برا منو میزنه .80

یعنی طرف 128 بگیره طرف مقابل 4 مگم بگیره فکر نکنم باید اختلاف اینقد باشه . برا من 512 میزنه ./80 چطوریاست دوستمون گرفته زده 5.98 یا ... .

من موندم چطوری یه شرکت سرعت دانلودش .15 ولی یه شرکت دیگه 5.98 چرا اینجوریه خوب سوال برام اینقد اختلاف یعنی . مثلا برا منو میزنه .80

یعنی طرف 128 بگیره طرف مقابل 4 مگم بگیره فکر نکنم باید اختلاف اینقد باشه . برا من 512 میزنه ./80 چطوریاست دوستمون گرفته زده 5.98 یا ... .

اینها که میگن 128 ، 256 یا هر سرعت دیگه فقط اسم سرویسه!
بعضی از شرکتها که اسمشو نمیارم(!) از 128 تا 2مگشون همشون روی یه پورت بسته میشه و عملا هیچ فرقی از بابت سرعت ندارن فقط اسم سرویس و قیمتشون فرق داره!
سرعتها هم از یه شهر به شهر دیگه و حتی از یه مرکز مخابرات به مرکز دیگه باهم میتونه تفاوت داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or