kratosgodofwar
کاربر سایت
کسی از آسیاتک نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وضعیت سرویس های نامحدودش چطوریه؟لطفا یکی جواب بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده
ساعات رایگان!
![]()
نکنه تمام پورت ها دسته مسعوده! لامصب همه رو هم با هم شروع میکنه!:d من خودم میخوام بزنم دانلود هرچی برنامه و آپدیت و کوفت رو قطع میکنم نکنه افت سرعت پیدا کنه:dTime Out یا Packet Loss رو موقعی حس میکنی که با IP سرور هم همین باشه . سروری که تو بهش وصلی تو ایران هست و پینگت باهاش بین 30 تا 70 میتونه باشه بدون تایم اوت . تو با این پینگ به سرور خارجی وصل شی اینجوری میشی :واقعا ؟ پس چرا تو کال 2 راحت بازی میکنم همیشه هم 4 خط سبز هستم ؟
:dشما پینگت با خارج بالاست ... راهش همینه که به ایرانیا جوین بشی ...به ایرانی ها جوین میشم ولی به هیچ خارجی ای جوین نمیشم!!!
یکی نیست بگه مشکل از منه یا کشوری ؟
دوست عزيز نوع سرچ bo2 با قبلي ها فرق داره...شما مرحله اول براي find game كليد X رو يزن و نوع سرچ رو روي any بذار و به هيچ عنوان روي best يا normal نباشه...بعد اين كار به راحتي بازي پيدا ميكني و اگه تو cod قبلي 3 خط ميگرفتي اينجام ميگيري..اگه متوجه نشده پ خ بده بهتر توپيح بدم..نه من با ایکس باکس بازی میکنم
مگه برای مولتی بازی کردن با ایکس باکس باید چی پی چیز استفاده کرد ؟
البته مودمم رو عوض کردم ، ممکنه مشکل از اون باشه
بچه ها یکی کمک کنه
اگه مشکل از پورت ها نیست بفرمایید تنظیمات مودم چه جوری باید باشه برای به مشکل نخوردن ؟ توی صفحه ی سرچ مچ که میزنه NAT باز هست (NAT : Open )
کمکککککککککککککک
من موندم چطوری یه شرکت سرعت دانلودش .15 ولی یه شرکت دیگه 5.98 چرا اینجوریه خوب سوال برام اینقد اختلاف یعنی . مثلا برا منو میزنه .80
یعنی طرف 128 بگیره طرف مقابل 4 مگم بگیره فکر نکنم باید اختلاف اینقد باشه . برا من 512 میزنه ./80 چطوریاست دوستمون گرفته زده 5.98 یا ... .