مال من که اتفاقا خیلی خوب شدهمخابراتی که تا دیروز 120 سرعت دان داشت الان شده 40 !
به این مرتیکه چاوز مربوطه ایا ؟
دیشب ساعت 12 سرعتم 120 بود
تا صبح 2.8 گیگ دانلود کردم
خیلی خوب بود
مال من که اتفاقا خیلی خوب شدهمخابراتی که تا دیروز 120 سرعت دان داشت الان شده 40 !
به این مرتیکه چاوز مربوطه ایا ؟
با توجه به خز شدن بیش از اندازه اینترنت مخابرت ، شک نکنید که به زودی یه بلای اساسی سرش میارن ، یا حجمی میکنن یا قیمت رو دو - سه برابر میبرن بالا ....
مش ممد علی ماست بند ، هم میگه 2 مگ مخابرات بسته و 24 ساعته دانلود و هفته ای 4 ترابایت هارد تموم میکنه و .... !!!
اینجور حرفها به هیچ وجه به مزاق آقایون خوش نمیاد ... تو این قضیه که نابود میشه تردید نداشته باشین ...
ما که کوچیدیم آسیا تک به هر حال ... ولی مخابرات داغون شه رو خصوصی ها هم تاثیر میزاره ، اینم که فعلا سر حال هست به مقام F نائل میشه ....

دوستان یه سوال بی ربط داشتم نمیدونستم کجا بپرسم.منالان با این مشخصات میتونم فیفا انلاین خوب بزنم؟
![]()
دقيقاپارس آنلاین دو روزه رسماً ر*ده !

دقيقا
پينگ با پروفايل گيم روي 270 هست بدون پروفايل گيم بالاي 350 و پر از تايم اوت سرعتم طوري هست بي سي رو بزور بالا مياره![]()
)
زنگ بزن پشتیبانی، بگو پروفایل رو رو گیم بذارن. پینگ 50-60 تا میاد پایین.داداش آخر نگفتی این پروفایل گیم چیست و چیکارش کنیم ؟ ( معلم دفاعی مون میگفت کپسول آتش نشانی چیست و چکارش کنیم ؟)
حالا جدا از شوخی بگو ببینم بهشون گفتی پینگمو کم کنید میخوام گیم بزنم ، اونا هم گفتن چشب ؟!
داداش آخر نگفتی این پروفایل گیم چیست و چیکارش کنیم ؟ ( معلم دفاعی مون میگفت کپسول آتش نشانی چیست و چکارش کنیم ؟)
حالا جدا از شوخی بگو ببینم بهشون گفتی پینگمو کم کنید میخوام گیم بزنم ، اونا هم گفتن چشب ؟!
---------- نوشته در 09:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها من 2 گیگ ترافیک خریدم از مخابرات به حجمم اضافه نشد ولی از حسابم کم شد !
داستان چیه ؟![]()
آره.. شما کلا خطو خالی کن. تا وقتی پارس آنلاین داری انگار داری همینجور پول تو چاه میریزی.اينو فقط پارس انلاين ميذاره
نميدونم جريان چيه فقط پروفايل گيم پارس انلاين داره
ولي خيلي نويز ايجاد ميكنه سرعت دان هم خيلي مياد پايين