بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه داداش خیالت راحت من اهوازم الان حدود ده روز کامپیوترمو خاموش نکردم یروز رو dl 100 پایین نمیاد 1 مگ اما سراغ پینگو اصلا از اسیا نگیر که دلم خونه
برا دانلود اسیا حرف نداره

دمت جیز . خوب زودتر میگفتی دیگه. پینگ مهم نیست !!! ایول پس خوبه تو اهواز . همین فردا میرم جمع میکنم این مخابراتو !!! میخوام فقط دانلود کنم!!! :thumbsup: ( نامحدود دیگه داری نه ؟؟؟:-/)

واقعا در عجبم کدوم هنرمندی نشسته این تعرفه و سرویس های نوین نت رو کشف کرده! واقعا باید بهش نوبل و اسکار و ازین جور چیزا بدن!
دریک کلام افتضاحن! اصلا مثل جوک میمونن! بازه زمانی تخفیف 5 تا 8 صبح!!! لول؟
:|
آخ گفتی این نوین نت هم رایگانش رو گذاشته 3-5 صبح!!:(

طبق مشاهداتی که خودم تو چند هفته اخیر داشتم الان با اطمینان کامل میتونم بگم مخابرات مازندارن هم داره کار شاتل منفور رو انجام میده !
به طوری که 1 شب دانلود کنی 2 شب برات سرعتو میکشه پایین و بیش از 500 نمیشه دانلود کرد .
یعنی در هفته فقط 3 شب دانلود شبانه داره و بقیه شبا باید بی خیال دانلود شد .

طبق مشاهداتی که خودم تو چند هفته اخیر داشتم الان با اطمینان کامل میتونم بگم مخابرات مازندارن هم داره کار شاتل منفور رو انجام میده !
به طوری که 1 شب دانلود کنی 2 شب برات سرعتو میکشه پایین و بیش از 500 نمیشه دانلود کرد .
یعنی در هفته فقط 3 شب دانلود شبانه داره و بقیه شبا باید بی خیال دانلود شد .

من که مشکلی نداشتم! شما سرویست چیه؟
البته یه محدودیت روی سرویس های نامحدودش هست که اونم میشه دور زد.

واقعا در عجبم کدوم هنرمندی نشسته این تعرفه و سرویس های نوین نت رو کشف کرده! واقعا باید بهش نوبل و اسکار و ازین جور چیزا بدن!
دریک کلام افتضاحن! اصلا مثل جوک میمونن! بازه زمانی تخفیف 5 تا 8 صبح!!! لول؟
:|

من هفت هشت ماهي هست نوين نت دارم. هر ماه يه سري تعرفه جديد اختراع مي كردند ولي تعرفه هاي اين سري واقعاً شاهكارن. ساعات نيم بها كه كلا حذف شدن و ساعات رايگان هم شدن سه ساعت ناقابل. در عوض قيمت ها رفته تا كره مريخ. ديگه وقت كوچ رسيده. بهار هم كه نزديكه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or