بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه داداش خیالت راحت من اهوازم الان حدود ده روز کامپیوترمو خاموش نکردم یروز رو dl 100 پایین نمیاد 1 مگ اما سراغ پینگو اصلا از اسیا نگیر که دلم خونه
برا دانلود اسیا حرف نداره

دمت جیز . خوب زودتر میگفتی دیگه. پینگ مهم نیست !!! ایول پس خوبه تو اهواز . همین فردا میرم جمع میکنم این مخابراتو !!! میخوام فقط دانلود کنم!!! :thumbsup: ( نامحدود دیگه داری نه ؟؟؟:-/)

واقعا در عجبم کدوم هنرمندی نشسته این تعرفه و سرویس های نوین نت رو کشف کرده! واقعا باید بهش نوبل و اسکار و ازین جور چیزا بدن!
دریک کلام افتضاحن! اصلا مثل جوک میمونن! بازه زمانی تخفیف 5 تا 8 صبح!!! لول؟
:|
آخ گفتی این نوین نت هم رایگانش رو گذاشته 3-5 صبح!!:(

طبق مشاهداتی که خودم تو چند هفته اخیر داشتم الان با اطمینان کامل میتونم بگم مخابرات مازندارن هم داره کار شاتل منفور رو انجام میده !
به طوری که 1 شب دانلود کنی 2 شب برات سرعتو میکشه پایین و بیش از 500 نمیشه دانلود کرد .
یعنی در هفته فقط 3 شب دانلود شبانه داره و بقیه شبا باید بی خیال دانلود شد .

طبق مشاهداتی که خودم تو چند هفته اخیر داشتم الان با اطمینان کامل میتونم بگم مخابرات مازندارن هم داره کار شاتل منفور رو انجام میده !
به طوری که 1 شب دانلود کنی 2 شب برات سرعتو میکشه پایین و بیش از 500 نمیشه دانلود کرد .
یعنی در هفته فقط 3 شب دانلود شبانه داره و بقیه شبا باید بی خیال دانلود شد .

من که مشکلی نداشتم! شما سرویست چیه؟
البته یه محدودیت روی سرویس های نامحدودش هست که اونم میشه دور زد.

واقعا در عجبم کدوم هنرمندی نشسته این تعرفه و سرویس های نوین نت رو کشف کرده! واقعا باید بهش نوبل و اسکار و ازین جور چیزا بدن!
دریک کلام افتضاحن! اصلا مثل جوک میمونن! بازه زمانی تخفیف 5 تا 8 صبح!!! لول؟
:|

من هفت هشت ماهي هست نوين نت دارم. هر ماه يه سري تعرفه جديد اختراع مي كردند ولي تعرفه هاي اين سري واقعاً شاهكارن. ساعات نيم بها كه كلا حذف شدن و ساعات رايگان هم شدن سه ساعت ناقابل. در عوض قيمت ها رفته تا كره مريخ. ديگه وقت كوچ رسيده. بهار هم كه نزديكه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or