بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من الان زنگ زدم مخابرات گفتم تعرفه های جدیدتون شبانه رایگان چرا نداره ؟
یارو گفت داره 1 تا 7 کاملا رایگانه !
اگه اینجوری باشه 1 ساعتم اضافه کردن که !:-s

والا من 256 4 گیگ ترافیک دارم! همونطور که عکس بالا دیدید! جزو حجم رایگان به حساب نیومد! نمیدونم قضیه چیه!! البته یه اکانت یک مگ نامحدود هم دارم! برای همین برام مهم نیست داشته باشه یا نه :d

مدیرعامل زیرساخت:اینترنت ارزان می‌شود

تلنا:شرکت ارتباطات زیرساخت قیمت هرSTM1 پهنای باند اینترنت را یک میلیون تومان کاهش داد و اعلام کرد که مشتریان شرکت های ارتباطات زیرساخت باید در قیمت های خود به مشتریان تخفیف داده و کاهش قیمت داشته باشند.
به خبرنگار تلنا،محمود خسروی،مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ضمن اعلام این خبر افزود: این کاهش قیمت با هدف حمایت از مصرف کننده نهایی و همچنین افزایش قدرت خرید مشتریان خدمات اینترنتی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این تخفیف به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت، مانند شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی ، شرکت مخابرات ایران، شرکت های دولتی و خصوصی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعلق می گیرد و آن ها بایستی در ارایه خدمات به مشتریان تخفیف و کاهش قیمت را لحاظ کنند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: این شرکت به عنوان شرکتی که وظیفه آن ایجاد زیربنای دولت الکترونیک درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است ، در حوزه توسعه فنی نیز تلاش کرده است از فناوری هایی استفاده کند که امکان پیاده سازی دولت الکترونیک را فراهم می نماید.

تلنا:شرکت ارتباطات زیرساخت قیمت هرSTM1 پهنای باند اینترنت را یک میلیون تومان کاهش داد و اعلام کرد که مشتریان شرکت های ارتباطات زیرساخت باید در قیمت های خود به مشتریان تخفیف داده و کاهش قیمت داشته باشند.
به خبرنگار تلنا،محمود خسروی،مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ضمن اعلام این خبر افزود: این کاهش قیمت با هدف حمایت از مصرف کننده نهایی و همچنین افزایش قدرت خرید مشتریان خدمات اینترنتی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این تخفیف به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت، مانند شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی ، شرکت مخابرات ایران، شرکت های دولتی و خصوصی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعلق می گیرد و آن ها بایستی در ارایه خدمات به مشتریان تخفیف و کاهش قیمت را لحاظ کنند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: این شرکت به عنوان شرکتی که وظیفه آن ایجاد زیربنای دولت الکترونیک درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است ، در حوزه توسعه فنی نیز تلاش کرده است از فناوری هایی استفاده کند که امکان پیاده سازی دولت الکترونیک را فراهم می نماید.
ای بابا چی تو این مملکت ارزون شده؟که این بخاد بشه
اینم از اون وعده هاست

اقا من يه پيشنهاد دارم :d

به جاي اين كه اين همه اعصاب خودمون رو خط خطي كنيم اين كاربر مسعود رو بگيريم بزنميش :d ( شوخي بود ناراحت نشد :( )
اقا هي از اين خبر هايي كه بدتر از 100 تا ترول كردن ه نذار اعصاب مونميريزه بهم :( بذارشون توي اسپويلر قبلش هم بگو محتواش دروغه به نظرت يا نه :|:(

اخه پر رو پر رو برگشتن بعد اين كه يه سري ISP ها گرون كردن مي گن بايد اينترنت رو ارزون كنيد !
الان هم ISP ها زود مي گن ما هزينه هامون رفته بالا و كلي دروغ و مي گن گرونترش نمي كنيم خودش ميشه ارزون شدن :|

دلم خوش بود نوين نت خوبه ! گرون كه كرده هيچ ! برداشته زمان رايگانش رو هم كم كرده :|:(

یه نیگا به این بندازین مال 4ماه پیشه اینترنت مخابرات مازندران
با این سرویس مشتری جذب کردن الان قیمتو چند برابر کردن سرعت هم شده باقالی )xدوره هم میافتن هرجا میگن برای حمایت از مصرف کننده قیمتهارو کاهش میدیم )xلعنت بهشون

2315417105.png

یه نیگا به این بندازین مال 4ماه پیشه اینترنت مخابرات مازندران
با این سرویس مشتری جذب کردن الان قیمتو چند برابر کردن سرعت هم شده باقالی )xدوره هم میافتن هرجا میگن برای حمایت از مصرف کننده قیمتهارو کاهش میدیم )xلعنت بهشون

2315417105.png
اوه اوه چه سرعتی؟:-o
الان چی شده یه تستم از الان بذار ببینیم چی شده

ما بالاخره نفهمیدیم:دی

یک بار یک خبر میاد میگه اینترنت با ارزونی یا دامپینگ مواجه شده باید گرون بشه باز یک بار میگن برای حمایت از مصرف کننده میخوایم ارزون کنیم:| که از اخر نه گرون میشه نه ارزون:دی

اوه اوه چه سرعتی؟:-o
الان چی شده یه تستم از الان بذار ببینیم چی شده

2538030800.png

از سرویس طرح قدیمم 1ماه باقی مونده که میبینی خوبه! شبانه هم دانلود آزاد داره.
برای ماه بعد باید از طرح جدیدشون بگیرم که ترافیکو نصف کردن، شبانه رو هم حذف کردن، سرعتشم شده سرعت اسمی که باید باشه، بخام نامحدود هم بگیرم چند برابر این سرویسی که دارم قیمتش شده
ینی یچیزی تو مایه های همینی که الان دارم بخام بگیرم باید 45 تومن بدم درحالیکه قبل 12تومن بود :| واقعا موندم اینا با چه رویی میان میگن قیمتارو کم کردیم؟؟ جز اینه که ملتو پپه میبینن؟؟ )x

2538030800.png

از سرویس طرح قدیمم 1ماه باقی مونده که میبینی خوبه! شبانه هم دانلود آزاد داره.
برای ماه بعد باید از طرح جدیدشون بگیرم که ترافیکو نصف کردن، شبانه رو هم حذف کردن، سرعتشم شده سرعت اسمی که باید باشه، بخام نامحدود هم بگیرم چند برابر این سرویسی که دارم قیمتش شده
ینی یچیزی تو مایه های همینی که الان دارم بخام بگیرم باید 45 تومن بدم درحالیکه قبل 12تومن بود :| واقعا موندم اینا با چه رویی میان میگن قیمتارو کم کردیم؟؟ جز اینه که ملتو پپه میبینن؟؟ )x

من طرح جدید گرفتم 1MB با ترافیک 2GB . شبانه هم داره از ساعت 1 تا 6 .تو شب هم سرعتش خیلی عالیه مثل روزانشه . فکر نکنم شبانه رو کنسل کنن خیلی از مشتری هاشون رو از دست میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or