بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام من زنگ زدم به 2020یکی پشت خط بود گفت شماره شما ثبت شد باهاتون تماس میگیریم چقدر طول میکشه زنگ بزنن بعد توتعرفه جدید نوشتن ترافیک رایگان شبانه از1تا7صبح برای مشترکینی که قرارداد 6ماه یا1سال دارند .
یکی لطف کنه بگه چجوریاست اینا که گفتم

i4731_adujrfzqsx90aue45gj.png

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

دیشب تماس گرفتم با شاتل پدرسوخته گفتم ترافیکم احساس میکنم کم میشه ! یه خانوم کودنی گوشی رو برداشت ! خنده اش گرفت ! میگفت هر وقت دیدی اینطوی شد ، گزارش کارکرد PPPOP + گزارش کارکرد ساعتی DUMETER رو ایمیل کن برامون پیگیری میکنیم !
مجددا زنگ زدم ویکی دیگه برداشت ! گفت به خاطر اینه که شاتل دانلود و اپلود رو با هم حساب میکنه !!!!!!
برای بار سومتماس گرفتم ویکی دیگه برداشت ! گفت شما وقتی دانلود میکنید ! خود به خود اپلودی هم انجام میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چرا ؟! چی اپلودمیشه ؟! گفت DATA !!!! گفت DATA چی ؟! گفت اطلاعات !! گفتم اطلاعات چی ؟ گفت DATA های زیادی موقع دانلود ، اپلود میکنید !!!

اینقدر رفتم رو مخشون که ییهو یدم ازبن دراومدم !!!
یعنی اینکه همه چی دست خودشونه ! به راحتی بن میکنن ! به راحتی از بن در میارن !!!!!!!!!!!!
---------------------------------

احمقی بیش نیستن این پشتیبان به اصطلاح فنی های شاتل !!! فقط مثل روبات یه چیز رو تکرار میکنن !

--------------------------------

عوضی که بودن ، دزد حرومخوار هم شدن !

----------------------------------------------------------

من برای خطم پول دادم ، چرا نباید شبها دانلود کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر 4 شب دانلود چرا باید 15 شب سرعتم بشه 2 تا 5 کیلوبیت ؟!
اوه بابا تو که دیگه خیلی داغی:دی
من که داشتم اینقدر غصه نمیخوردم:دی
یک چند وقت دیگه تحمل کن بعد برو عوض کن

این مسئولان شاتل که ارزش بحث کردن در بارشم ندارن:دی

والا من با سرعت 128 فکر کنم در ماه بیشتر از 10 گیگ دانلود کردم !!! دیروز هم رفتم به 512 ارتقا بدم برای یک نفر توضیح میداد که وای فای چیه و ADSL چیه و کدام مزایاشون بیشتره !!! آخرم گفت : با ADSL میتونی دانلود نامحدود داشته باشی !!! نوبت من هم شد فقط پرسید خط برای کیه و خیلی راحت ارتقا دادم پرسیدم قضیه محدود چیه گفتن زیاد این موضوع و از مردم شنیدن ولی همچین خبری نیست !!!!:دی
منظور من اون طرح خانواده مخابرات بود ! بیشتر از 10 گیگ نمیتونی در ماه شارژ بکنی !

منظور من اون طرح خانواده مخابرات بود ! بیشتر از 10 گیگ نمیتونی در ماه شارژ بکنی !

شرمنده متوجه منظورت نشدم !!! از اون نظر که آره خیلی ستمه اما چیکار میشه کرد ؟ باید سوخت و ساخت یا پول بیشتر پرداخت !!!!!

اما من از مخابرات راضیم حالا چرا : پارس آنلاین که یادمه ماه اول کف بر شده بودم ماه دوم دیدم قطع و وصل میشه زنگ زدم میگفت 67 نفر در انتظار مدت انتظار 148 دقیقه :دی ( مگه مخ سنگ خورده انقدر وایسم :دی ) بعد از یک مدت بدون خبر نتم قطع شد !!! رفتم گفتم جریان چیه گفتن 5 گیگ در ماه بهت میدیم !!!! گفتم فعلا بهتر از هیچیه !! 3 روز گذشت من نه دانلودی نه چیزی دیدم قطع شد رفتم بهم گفت کل حجم و مصرف کردی :| صبانت هم به یک صورت دیگه شاتل هم که اوضاع .........! مخابرات اول گفت فقط 128 دو روز پیش رفتم 512 کردم خیلی هم راضیم !!! در کل از شرکت میگیرید از چند تا ارباب رجوع بپرسید کلاه سنگی سرتون نره !!!!

اوه بابا تو که دیگه خیلی داغی:دی
من که داشتم اینقدر غصه نمیخوردم:دی
یک چند وقت دیگه تحمل کن بعد برو عوض کن

این مسئولان شاتل که ارزش بحث کردن در بارشم ندارن:دی

خدایی عکس و حال اومدی :d حالا حالا ها کار دارم با اون عکسا:))

سلام من زنگ زدم به 2020یکی پشت خط بود گفت شماره شما ثبت شد باهاتون تماس میگیریم چقدر طول میکشه زنگ بزنن بعد توتعرفه جدید نوشتن ترافیک رایگان شبانه از1تا7صبح برای مشترکینی که قرارداد 6ماه یا1سال دارند .

کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

quote_icon.png
نوشته شده توسط golzare5

کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

رایگان شبانه فقط برای کسایی که قرار داد 6 ماهه دارن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه بابا شایعه هست

خدایی عکس و حال اومدی :d حالا حالا ها کار دارم با اون عکسا:))
بابا مگه 1 ساله باهاشون تمدید کردی که اینقدر حرس میخوری:دی زود تموم میشه میره:دی

---------- نوشته در 05:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:19 PM ارسال شده بود ----------

به قول مسئود::دی

اوه اوه چقدر پینگ افتضاح شده:دی

چقدر میدی؟
این مهمه:دی
39 از طرف اسیا تو پاچه 2 تومن مالیات و ابونماه مخابرات و همین خضعبلات که مسلما خیلی زیاد اما بیاد توجه داشت 1mb نامحدود و من الان تو 5 روزcrysis3 , dmc, mgr دانلود کردم البته mgr دیگه اخراشه بنظرم خیلی بصرف تر از خریدن بازی تازه انلاین هم همزمان با dl پلی میکنم که اصلا دانلود روی پینگ تاثیر نمیزاره ولی مخابرات متاسفانه این مشکلو داره در کل راضیم امیدوارم ریده نشه تا الان که یه ریز روز و شب dl م اصلا سرعتو تغییر ندادن مشکلی پیش اومد خبرتون میکنم قعطی هم 2 ماه اصلا نداشتم فقط ماه پیش یک ساعت

با این حساب 2 تا هم بهت کم میدن ! کجاش خوبه ؟!! من با سروریس 256 نامحدود تا 256 کیلو بایت دانلود میکردم !!! ( البته تا وقتی که قیمت پرت ها رو 70 درصد گرون تر نکرده بودن
yahoo_2.gif
)
این نامحدود مسلما سرعتش پایین تره برادر
ماه پیش که حجمی داشتم سرعتم توی روز به 450 هم میرسید تازه 512 بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or