بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات ساعت رایگانش از کی شروع میشه ؟ هرکی یه چی میگه . خود اون مخابرات منطقه هم نمیدونست دقیق . گفت از ساعت 12 تا 6 ولی من 12 گذاشتم دانلود دیدم ترافیک کم میکنه .

پس مخابرات رو مد نظر داشته باش
خو این چیه
نا -:|مخابرات
nc8hgxghjmo3bfu1fj.jpg

به سلامتي كه هم اينترنت رو گرون كردن ! هم تعرفه هاي اينترنت رو گرون كردن ! هم ساعت رايگان رو كم كردن و بازه اش رو كلا" اينور اونور كردن كه بدتر بشه ! هم ورداشتن سرويس هاي باب ميل ادم رو برداشتن يا خيلي تغيير اش دادن و ادمو بدبخت كردن

يعني واقعا" ديگه تا چه حد ؟!

به سلامتي كه هم اينترنت رو گرون كردن ! هم تعرفه هاي اينترنت رو گرون كردن ! هم ساعت رايگان رو كم كردن و بازه اش رو كلا" اينور اونور كردن كه بدتر بشه ! هم ورداشتن سرويس هاي باب ميل ادم رو برداشتن يا خيلي تغيير اش دادن و ادمو بدبخت كردن

يعني واقعا" ديگه تا چه حد ؟!

از اینم بیشتر !
پرت V*pNرو بستن ! حجم محدود رو هم محدود کردن ! (مخابرات دیگه نمیزاره در ما بیشتر از 10 گیگ شارژ کنی ) !
و م کاملا خوشحالم و هیچ مشکلی هم ندارم ! :)

i4731_adujrfzqsx90aue45gj.png

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

دیشب تماس گرفتم با شاتل پدرسوخته گفتم ترافیکم احساس میکنم کم میشه ! یه خانوم کودنی گوشی رو برداشت ! خنده اش گرفت ! میگفت هر وقت دیدی اینطوی شد ، گزارش کارکرد PPPOP + گزارش کارکرد ساعتی DUMETER رو ایمیل کن برامون پیگیری میکنیم !
مجددا زنگ زدم ویکی دیگه برداشت ! گفت به خاطر اینه که شاتل دانلود و اپلود رو با هم حساب میکنه !!!!!!
برای بار سومتماس گرفتم ویکی دیگه برداشت ! گفت شما وقتی دانلود میکنید ! خود به خود اپلودی هم انجام میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چرا ؟! چی اپلودمیشه ؟! گفت DATA !!!! گفت DATA چی ؟! گفت اطلاعات !! گفتم اطلاعات چی ؟ گفت DATA های زیادی موقع دانلود ، اپلود میکنید !!!

اینقدر رفتم رو مخشون که ییهو یدم ازبن دراومدم !!!
یعنی اینکه همه چی دست خودشونه ! به راحتی بن میکنن ! به راحتی از بن در میارن !!!!!!!!!!!!
---------------------------------

احمقی بیش نیستن این پشتیبان به اصطلاح فنی های شاتل !!! فقط مثل روبات یه چیز رو تکرار میکنن !

--------------------------------

عوضی که بودن ، دزد حرومخوار هم شدن !

----------------------------------------------------------

من برای خطم پول دادم ، چرا نباید شبها دانلود کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر 4 شب دانلود چرا باید 15 شب سرعتم بشه 2 تا 5 کیلوبیت ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or