بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این فناوا هم که یه حرکت زده میخواد خودش رو به تاریخ بسپره!
میان از ساعت 1:30 همه سرویسا رو لیمیت میکنن، اونم چه لیمیتی، بیت ریت میره رو 20-30 و عملا نمیشه پیج باز کرد!
امیدوارم با سر سقوط آزاد بکنن همه عوضی هایی که همچین کارایی میکنن

در شُرُفِ وقوعه! :دی

نصف جونمون کردی ! خوب بنال ببینم چی شده ؟؟؟ من که همین الان داشتم استفاده می کردم مشکلی نداشت چیز پی ان !!! یه توضیحی بده ببینم. !!!

لعنت بر شرف مخابرات. 2 ماه اصلا نمیتونم یه دست درست و حسابی بازی کنم. !!! خدا اول و آخرو بی نامو******* دزد رو لعنت کنه. دیگه از ماه بعد اصلا هیچ اشتراکی نمیگیرم. از هیچ شرکتی. یکی از یکی داغون تر. تو این یک سال فقط داشته از اون ور خبر میومده که نت 1 گیگ و فلان داره میاد این جا فقط و فقط نسبت به پارسال افت(ریده-گا******ده) داشته. جهان سومممممممممممممممممممم!!! )x

نصف جونمون کردی ! خوب بنال ببینم چی شده ؟؟؟ من که همین الان داشتم استفاده می کردم مشکلی نداشت چیز پی ان !!! یه توضیحی بده ببینم. !!!

لعنت بر شرف مخابرات. 2 ماه اصلا نمیتونم یه دست درست و حسابی بازی کنم. !!! خدا اول و آخرو بی نامو******* دزد رو لعنت کنه. دیگه از ماه بعد اصلا هیچ اشتراکی نمیگیرم. از هیچ شرکتی. یکی از یکی داغون تر. تو این یک سال فقط داشته از اون ور خبر میومده که نت 1 گیگ و فلان داره میاد این جا فقط و فقط نسبت به پارسال افت(ریده-گا******ده) داشته. جهان سومممممممممممممممممممم!!! )x

بزودی تمامی پورت های چیز پی برای همیشه بسته میشن!

ودر اينده اي نزديك تمام سايتهاي خارجي به اينترنت ملي به اينترنت پاك سلام كنيد=))
البته وقتي اينترنت ملي بياد اولش سايتهاي خارجي هم باز ميشن ولي مثلا گوگل بزور مياد بالا بقيه شونم بدتر از اون بعد چند ماه همه ميبينن كه اصلا تو گوگل و سايتهاي خارجي نرن هم سنگينترن و بعد ارتباط ما با خارج قطع ميشه دقيقا مثه كره شمالي>:d<
از ماست كه برماست>:d<
البته ممكنه الان چند نفر بيان بگن ايراني پاي حرف زور نميره:lol:

هر چی شایعست زیر سر این مسعوده بگیرین خفش کنین ! چن روز پیش هم یه تاریخ داده بود که نت ها براساس حجم حساب میشن ! بگیرین خفش کنین انقدر رو اعصاب بچه ها راه نره :d

دوستان دارم میرم از آسیاتک بگیرم نامحدود 1 مگ ، نظرتون چیه ؟ بگیرم ؟
اصلا نمیتونم انتخاب کنم ... :|

شاتل و مخابرات که مضخرفه ، پارس آنلاین هم که تو مرکز مخابراتی ما خط هاش پره
حداقل از شره مخابرات خلاص میشم

بچه ها TP-LINK مدل WIFI بهترین مدلش چی هست بگیرم ؟ لطفا سریعتر جواب بدید

کلا خوب نیست. ولی اگر مجبوری حتما تی پی لینک بگیری از سری 89** انتخاب کن مثلا این بد نیست
[h=1]TP-LINK TD-8951 یا TP-LINK TD-W8901G . ولی کلا اگه تونستی wag 120 n از لینکسیس و یا از مدل های متوسط وای فای دار ایسوز یا دی لینک بگیر. زایکسل هم کار نکردم ولی فکر نکنم بد باشه !! کلا خیلاتو راحت کنم آن چنان تفاوتی با هیچ مارک خاصی احساس نمی کنی. ! تفاوت رو زمانی احساس میکنی تو نت که شرکت زیر ساخت به درک بره ! :|[/h]

هر چی شایعست زیر سر این مسعوده بگیرین خفش کنین ! چن روز پیش هم یه تاریخ داده بود که نت ها براساس حجم حساب میشن ! بگیرین خفش کنین انقدر رو اعصاب بچه ها راه نره :d
آی گفتی! وقتی نظر میده یا خبر میده مثل اره برقی انگار میافته به جون آدم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or