psn و xblive رو فيل تر نكنندوستان بزودی با دنیای چیز شکن خداحافظی کنید! تا میتونید سایت هایی که دوست دارین ببینید!![]()

psn و xblive رو فيل تر نكنندوستان بزودی با دنیای چیز شکن خداحافظی کنید! تا میتونید سایت هایی که دوست دارین ببینید!![]()

psn و xblive رو فيل تر نكنن![]()
اتفاقی افتاده که ما بی خبریم؟نه به سایت های گیم کار ندارن!
فقط سایت های +18 و سایت های سیا30 رو کار دارن.
بزودی هم کلا نحوه هیتلرینگ تغییر میکنه.
در شُرُفِ وقوعه!![]()
نصف جونمون کردی ! خوب بنال ببینم چی شده ؟؟؟ من که همین الان داشتم استفاده می کردم مشکلی نداشت چیز پی ان !!! یه توضیحی بده ببینم. !!!
لعنت بر شرف مخابرات. 2 ماه اصلا نمیتونم یه دست درست و حسابی بازی کنم. !!! خدا اول و آخرو بی نامو******* دزد رو لعنت کنه. دیگه از ماه بعد اصلا هیچ اشتراکی نمیگیرم. از هیچ شرکتی. یکی از یکی داغون تر. تو این یک سال فقط داشته از اون ور خبر میومده که نت 1 گیگ و فلان داره میاد این جا فقط و فقط نسبت به پارسال افت(ریده-گا******ده) داشته. جهان سومممممممممممممممممممم!!! )x
بزودی تمامی پورت های چیز پی برای همیشه بسته میشن!

بزودی تمامی پورت های چیز پی برای همیشه بسته میشن!
هر چی شایعست زیر سر این مسعوده بگیرین خفش کنین ! چن روز پیش هم یه تاریخ داده بود که نت ها براساس حجم حساب میشن ! بگیرین خفش کنین انقدر رو اعصاب بچه ها راه نره :dبزودی تمامی پورت های چیز پی برای همیشه بسته میشن!
بچه ها TP-LINK مدل WIFI بهترین مدلش چی هست بگیرم ؟ لطفا سریعتر جواب بدید
[/h]آی گفتی! وقتی نظر میده یا خبر میده مثل اره برقی انگار میافته به جون آدم!:dهر چی شایعست زیر سر این مسعوده بگیرین خفش کنین ! چن روز پیش هم یه تاریخ داده بود که نت ها براساس حجم حساب میشن ! بگیرین خفش کنین انقدر رو اعصاب بچه ها راه نره :d