بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

host شدن هیچ ربطی به پینگ نداره ... باید Bandwidth ـت بالا باشه .
چرا سهند پینگ هم خیلی تاثیر داره ...البته ایشون اپلود و دانلودش خیلی پایینه احتمال زیاد هم به خاطر همون لگ داره ...

رکورد پینگ رو زدم!!! :>>:d<

77258813.png

http://www.pingtest.net/result/77258813.png

سپید تست با خارج از کشور:

2514488101.png

http://www.speedtest.net/result/2514488101.png
پرابلم نوب (های پینگ) اینترنت یوزرز؟ :دی :دی :>
این همه ادعا داری ولی هنوز نمیدونی Speed = اِسپید خونده میشنه نه سِپید ! نووووووووووووووب ! :d ! تازه وقتی هم میگی اونی که میگی غلطه و درستش اینه زیر بار نمیره مثل قضیه Sounds Like Strike at Karkand ! :d

این همه ادعا داری ولی هنوز نمیدونی Speed = اِسپید خونده میشنه نه سِپید ! نووووووووووووووب ! :d ! تازه وقتی هم میگی اونی که میگی غلطه و درستش اینه زیر بار نمیره مثل قضیه Sounds Like Strike at Karkand ! :d

الان مشکل تورم رو حل کردی؟ :دی
سوزش این پینگ داره احساس میشه! :دی :دی

وضعیت استیبل هست! :دی :دی
واقعا روی adsl مخابرات خعلی عالی کار میکنه! البته نه همه جا! :>

attachment.php

موافقم
مشهدم پینگا خیلی خوبه فقط چند ساعت در روز خراب میشه

---------- نوشته در 05:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم خیلی خیلی مضخرفه ... (مخابرات)
درسته ؟

لگ وحشتناک دارم :(
صدام هم قطع و وصل میشه (هدفون سالمه)

gt1x0xtxbx2k7h4l8fm.jpg

tsywm5tn15kkyoj3e9po.png
06zz7sz61ploh4m2go.png

pwr91r2knyk5d06g0ol.png
a7ye3xs4mnblhyz0s7qd.png
مشهد که عالیه مخابرات:

مصوبه جدید و کاهش قیمت اینترنت

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اجرای مصوبه 152کمیسیون تنظیم مقررات و فروش حجمی خدمات ADSL را عامل مهمی در بهبود شاخص‌های ارائه خدمات از سوی شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های PAP دانست.

به گزارش ایسنا، حسن رضوانی اظهار کرد: اجرای این مصوبه رویه واحد و هماهنگی را در زمینه فروش اینترنت در بین شرکت‌های اینترنتی ایجاد کرده و آنها را موظف می‌کند که در یک چارچوب تعریف شده به فروش حجمی اینترنت بپردازند.

به گفته او بر اساس این مصوبه مبلغی که کاربر نهایی باید پرداخت کند بر اساس حجم ترافیک مصرفی تعیین می‌شود، بنابراین کاربر می‌تواند بر اساس حجم مورد نیاز خود ترافیک مناسبی را خریداری کند. از سوی دیگر با توجه به درنظر گرفتن قیمت پایین‌تر برای حجم‌های بالاتر در این مصوبه، می‌توان گفت که با افزایش مصرف کاربران، میانگین قیمت اینترنت کاهش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به شرایط رقابتی موجود در بین شرکت‌های اینترتی اضافه کرد: با توجه به سقف قیمت‌های ارائه شده، طبیعتاً این شرکت‌ها به منظور جذب مشتری بیشتر به دنبال کاهش تعرفه با توجه به سقف و کف مطرح شده در این مصوبه برخواهند آمد. مشخص است که در جو رقابتی ایجاد شده، تعرفه‌ها به نفع کاربران نهایی کاهش خواهد یافت. همچنین به‌منظور شفاف‌سازی قیمت‌ها برای مخاطبان، شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت موظف هستند که حجم مصرفی کاربران را اندازه‌گیری و به آنها اعلام کنند. با این حال امکان محاسبه حجم دانلود و سرعت اینترنت برای خود کاربران نیز وجود دارد.

بنا بر اعلام کمیته علمی چهارمین همایش بین‌المللی مخابرات ایران (ITC 2013) رضوانی افزود: پس از تصویب این مصوبه، اجرایی شدن آن را پیگیری می‌کنیم و در صورت وجود هرگونه شکایت از سوی کاربران، شرکت‌های ارائه ‌دهنده خدمات با برگرداندن مبالغ و یا در نظر گرفتن حجم اضافی دانلود، موظفند که درصدد جبران بر‌آیند.

بهبود شاخص‌های ارائه خدمات از سوی شرکت مخابرات و شرکت‌های PAP، از جمله موضوعاتی است که در چهارمین همایش بین‌المللی مخابرات ایران (ITC 2013)که در 13 اسفندماه سال جاری در موسسه مطالعات بهره‌وری و منابع انسانی برگزار می‌شود، بررسی خواهد شد.

ینگ ها بینظیر شاتل مذخرف !

چرا به شاتل 4 ستاره داده ؟!

2 تاعکس اخر پینگ تهران هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با چیز پی ان تست گرفتی خو:دی
Slower than 99% of Ch :دی

بابا برو درخواست تخلیه بده. 4-15 روز تخلیش طول میکشه بعد مخابرات بوصل هیچ پولی برای رانژه نمیگیره و روز بعدم میتونی کانکت شی و از شر شاتل گند خلاص شی:دی

نمیدونی چه حسی داشتم وقتی شاتلو تخلیه کردم:دی:دی:دی وقتی که راحت میتونستم شبا با خیال راحت از ساعت رایگان استفاده کنم:دی

با چیز پی ان تست گرفتی خو:دی
Slower than 99% of Ch :دی

بابا برو درخواست تخلیه بده. 4-15 روز تخلیش طول میکشه بعد مخابرات بوصل هیچ پولی برای رانژه نمیگیره و روز بعدم میتونی کانکت شی و از شر شاتل گند خلاص شی:دی

نمیدونی چه حسی داشتم وقتی شاتلو تخلیه کردم:دی:دی:دی وقتی که راحت میتونستم شبا با خیال راحت از ساعت رایگان استفاده کنم:دی

با چیز پی ان؟

Slower than 99% of Ch یعنی چی ؟

ازکجافهمیدین چیز پی انه ؟!:d مجید 100% تخیله میکنم خط رو . طوماری نوشتم زدم تو 3 تا سایت بزرگ ! حال کنه شاتل ! چون میدونم تواون سایت ها مدیران شاتل هستن ! :d

الان بدون چیز ی ان میگیرم

---------- نوشته در 05:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:42 PM ارسال شده بود ----------

بدون چیز پی ان :

باکو : تـــــــــــــــــــــهران :

میلان :

قطر : عراق :

نتیجه اخلاقی : جون مادرتون شــاتــل نگیرید . با پراکسی سرعت و پینگم بهتر از بدون پراکسی هست !

چین کدوم قبریه ؟!:d
چیز پی انت چینی بوده:p

اگه چیز پی ان وصل نباشه مینویسه
Slower than ... of IR
که توی ایران 99 درصد نمیشه:p

---------- نوشته در 07:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

چین کدوم قبریه ؟!:d
سرویست چیه از شاتل؟

من که 128 محدود داشتم
اسپید تست سرعت دانلودمو 2.5 Kbps نشون میداد و 250 تا هم سرعت داشت

چیز پی انت چینی بوده:p

اگه چیز پی ان وصل نباشه مینویسه
Slower than ... of IR
که توی ایران 99 درصد نمیشه:p

---------- نوشته در 07:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

سرویست چیه از شاتل؟

من که 128 محدود داشتم
اسپید تست سرعت دانلودمو 2.5 Kbps نشون میداد و 250 تا هم سرعت داشت

512 . 100 % میرم مخابرات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or