بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تو به این میگی داغون ؟
برو خدا رو شکر کن .
میدونی چند وقته همچین پینگی ندارم؟

---------- نوشته در 02:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

آقا مبارکه !
اون آرزوت که فک نکنم کسی بتونه بهش دست پیدا کنه
:دی
من نسبت به قبل میگم افتضاح
هر روز 140 ـه امروز 180 بود:دی

من یکی دیگه آخرین ماه های زندگی مجردیمو میگذرونم و پینگ و.. دیگه برام مهم نیست...
عمر جوانی و مجردی و گیم انلاین من تموم شد و شاید اصلا ایده آل نبود اما باز از خیلی ها (حمید) بهتر بود!
امیدوارم خیلی هاتون که توی این تاپیک میاین قبل اینکه به سن و سال و شرایط امروز من برسین بتونین دانلود با سرعت حداقل 10 مگابیت رو تجربه بکنید و با آلمان پینگ 70 80 بگیرید! :|
حالا مگه چی شده ؟:d
پسر عمه من با 45 سال سن میشینه با پسرش گرز میزنه :d
گیم رو نمیشه اصلا ول کرد :d ...

من یکی دیگه آخرین ماه های زندگی مجردیمو میگذرونم و پینگ و.. دیگه برام مهم نیست...
عمر جوانی و مجردی و گیم انلاین من تموم شد و شاید اصلا ایده آل نبود اما باز از خیلی ها (حمید) بهتر بود!
امیدوارم خیلی هاتون که توی این تاپیک میاین قبل اینکه به سن و سال و شرایط امروز من برسین بتونین دانلود با سرعت حداقل 10 مگابیت رو تجربه بکنید و با آلمان پینگ 70 80 بگیرید! :|
مسعود میگم اگر دیگه سرعت و پینگ برات مهم نیست پس چرا میری سرویس 4 مگ میگیری با سرعت و پینگ خدا و بچه ها رو حرص میدی :d
به نظر من برو سرویس 64kb بگیر تا دل بچه ها خنک بشه , باور کن این تنها راهیه که بچه ها میتونن کامیاب بشن:d
در این آخرین روزهای مجردیت هم حتی برا چند روز هم که شده دست از سر این حمید بردار:d
--------------------------------------------
اینم چندتا تست

مسعود میگم اگر دیگه سرعت و پینگ برات مهم نیست پس چرا میری سرویس 4 مگ میگیری با سرعت و پینگ خدا و بچه ها رو حرص میدی :d
به نظر من برو سرویس 64kb بگیر تا دل بچه ها خنک بشه , باور کن این تنها راهیه که بچه ها میتونن کامیاب بشن:d
در این آخرین روزهای مجردیت هم حتی برا چند روز هم که شده دست از سر این حمید بردار:d
اینم چندتا تست

:دی
خو خودت که بدتری:دی با این پینگت:دی

حالا که اینجوری شد:

مسعود خان ؛ یه نظرسنجی به تایپیک اضافه کن : بدترین ISP ایران از نظر شما کدام است .
مسعود خان : کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه با تونیستم ؟؟؟ ترسیدی !:d

مسعود خان : زودباش بیا جواب بده :)) مگه با تو نیستم مسعود :))

میتونی سوال رو هم تغییر بدی . فقط یادت نره قابلیت انتخاب چندگانه + دیدن رای دیگر کاربران رو تیک بزنی . قبل اینکه بری خونه بخت این کار مهم رو تو زندگیت انجام بده . :d

مسعود جان عزیزم هیچوقت از خوب نبودی حداثل نه از من بهتر , به بچه ها بگو که چطوری رم کامپیوتر رو عوض کردی ؟ :>
پرابلم نوب ؟ :d

بحث صبا نت شد بايد بگم من پارسال صبا نت داشتم محال از ممكانت بود كه پينگم از 220 تكون بخوره فقط وفقط چون زياد تايم اوت داشتم و اينكه طرف به ما دروغ گفته بود در مورد سرويش عوض كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or