بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا یکی که مخابرات نامحدود داره بگه که سرعت دانلودش چطوریه ؟ سرعت بعد از چقدر دانلود می ترکه ؟ سایت ها رو چطور باز می کنه؟
در نهایت .... راضی ؟
اگر سرعتت رو 250 ایناست بخوای بیای رو 70 اینا سخت میشه برات ... سرعت لود صفحه ها هم خوبه یکم رو استریم ویدئو اذیت میکنه فقط
در کل راضی

2508400711.png

60726185928329770839.png

512 صبانت، ماهی 5 گیگ، 25 تومن.
یه نکته جالب ابنه که تا چند وقت پیش من 256 صبانت، ماهی 2 گیگ داشتم، دقیقا پینگ و سرعتم هم همینقدر بود... تا اینکه چند وقت پیش کلا سرویس 256 رو برداشتن، و دیگه ماهی کمتر از 5 گیگ هم توی تعرفه هاشون نیست!!!
نکته جالب دوم اینه که من با پینگ 140 با 4.2.2.4 ، نباید پینگ کمتر از 44 با تهران داشته باشم!؟ :d

++
ولی این بهار وضعیت اینترنت جالب میشه! منتظر باشین!
yahoo_1.gif

یعنی چی!؟ چه بلایی قراره سرمون بیاد!؟ اذیت نکن مسعود! :-s

سلکشنه دیگه
yahoo_4.gif

Oh Sh*t :| ! حواسم نبود.

آخرین ویرایش:
چطوره خوبه ؟؟نویز ؟؟

با چه سرعتي snr 38؟ هر چي اينترنتت سرعت بالاتري بسته باشن اين مقدار كم ميشه...
با يه ترفندي پشتيباني گول خرد سرعتم رو برو رو 6 مگ...:d خودشونم نميدونن سرعتم اينقدر بالاست وگرنه ميارند پايين..
2508576468.png

آخرین ویرایش:
بنظرم بهترین سرویس دهی هم اکنون صبانت هست
ما که مخابرات تهران داریم، سرعت دانلودمون 18 Kb/s هست .... روی 20 بره ثابت بمونه کلی شکر می کنیم :d

آیا صبانت شب ها محدودیت رایگان هم داره ( ساعات رایگان ) ؟

با این تست از اسپید تست باید 200 کیلوبایتو بگیری
دیگه نمیدونم

من که سه ماهه مخابرات 15 گیگ میگیرم ماهی 5 گیگ میشه و سه ماه 37 تومن میدم سرعتم هم همیشه 140 ـه و ساعات رایگانم هم تقریبا همینقدره
والا نمیدونم چجوریه.من سعرت دانلودم 50 هستش.دروغم نمگیم.به نظرتون زنگ بزنم چی بگم؟هر دفعه زنگ بزنی میگه کیس رو یار.دهنمون رو ... داد

بنظرم بهترین سرویس دهی هم اکنون صبانت هست
ما که مخابرات تهران داریم، سرعت دانلودمون 18 Kb/s هست .... روی 20 بره ثابت بمونه کلی شکر می کنیم :d

آیا صبانت شب ها محدودیت رایگان هم داره ( ساعات رایگان ) ؟
نه اقا صبانت خوب نیست.من دارم خودم موندم عوض کنم یا نه
اره ساعات رایگان همه دارند
صبانت هم رایگان داره شب ها

تو این مملکت هیچ ISP در سطح خوب وجود نداره

همین ISP هایی که بعضی از ما داریم و راضی هستیم توی بعضی از شهرا خرابن
همین مخابرات
الان من دارم و خیلی راضیم ولی چه فایده بعضیا میان میگن توی فلان شهر همین مخابرات چقدر افتضاحه

باید تحمل کرد دیگه...:|

تو این مملکت هیچ ISP در سطح خوب وجود نداره

همین ISP هایی که بعضی از ما داریم و راضی هستیم توی بعضی از شهرا خرابن
همین مخابرات
الان من دارم و خیلی راضیم ولی چه فایده بعضیا میان میگن توی فلان شهر همین مخابرات چقدر افتضاحه

باید تحمل کرد دیگه...:|

مخابرات تا چند وقت آینده توی تهران ه م حجمی میشه، اون موقع برای تهران هم عین همه جا دیگه میشه
چون شما حجمی هستید سرعت دانلود و ضریبتون بالاست اما ماها که نامحدودیم کمه، البته واقعا اختلاف زیاده، 256 شما 150 - 170 Kb/s سرعت می گیرید

ما نامحدود 15-19 )x

هر ISP میگیرین ، بگیرین ، فقط شــاتــل نگیرید که به فاک عظما میرید !

مثل اینکه اسیا تک میخواد ساعات رایگانش رو از ساعت 2 تا 8 ، به ساعات 1 تا 9 صبح تغییر بده . چند نفر از دوستان که از اسیاتک اینترنت دارن ، میگن ازشاتل بهتره . اینو بدونید همه شرکتها رایگان شبشون بدون محدودیت و بن هست به غیر از شاتل . پینگ مخابرات ، اسیاتک و دیگر شرکتها خیلی بهتر از شاتل هست . قیمت ترافیک همه شرکتها هم از شاتل پایین تره .

مخابرات تا چند وقت آینده توی تهران ه م حجمی میشه، اون موقع برای تهران هم عین همه جا دیگه میشه
چون شما حجمی هستید سرعت دانلود و ضریبتون بالاست اما ماها که نامحدودیم کمه، البته واقعا اختلاف زیاده، 256 شما 150 - 170 Kb/s سرعت می گیرید

ما نامحدود 15-19 )x
نه 256 فکر کنم بیشتر از اینا سرعت بده
چون 128 من الان 140 تا سرعت میده

---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

امروز که پینگم داغون بود:|

برو بکس شیرازی کسی اینجا صبانت نداره تست پینگ با اروپا بزاره ؟
دوست عزیز آشغالترین isp بین همه شده صبا من همین 3 روز پیش بعذ از 5 سال قیدشو زدم کنسل کردم رفت پینگ بالی 300 شبانه سرعت رو آورده پایین هیچ کاری نمیتونی بکنی طرفش فعلا نرو که پشیمون میشی

من یکی دیگه آخرین ماه های زندگی مجردیمو میگذرونم و پینگ و.. دیگه برام مهم نیست...
عمر جوانی و مجردی و گیم انلاین من تموم شد و شاید اصلا ایده آل نبود اما باز از خیلی ها (حمید) بهتر بود!
امیدوارم خیلی هاتون که توی این تاپیک میاین قبل اینکه به سن و سال و شرایط امروز من برسین بتونین دانلود با سرعت حداقل 10 مگابیت رو تجربه بکنید و با آلمان پینگ 70 80 بگیرید! :|

امروز که پینگم داغون بود:|

تو به این میگی داغون ؟
برو خدا رو شکر کن .
میدونی چند وقته همچین پینگی ندارم؟

---------- نوشته در 02:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

من یکی دیگه آخرین ماه های زندگی مجردیمو میگذرونم و پینگ و.. دیگه برام مهم نیست...
عمر جوانی و مجردی و گیم انلاین من تموم شد و شاید اصلا ایده آل نبود اما باز از خیلی ها (حمید) بهتر بود!
امیدوارم خیلی هاتون که توی این تاپیک میاین قبل اینکه به سن و سال و شرایط امروز من برسین بتونین دانلود با سرعت حداقل 10 مگابیت رو تجربه بکنید و با آلمان پینگ 70 80 بگیرید! :|
آقا مبارکه !
اون آرزوت که فک نکنم کسی بتونه بهش دست پیدا کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or