بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

باز این مخابرات تهران پینگ برد بالا , شده 300 تا 320 ..... 1 روز هم اب خوش از گلو ادم نمی زارن بره پایین

کسی اینترنت مخابرات تهران داره بگه پینگ الان چطوره .........

آخرین ویرایش:
سرعت خوب! پینگ خوب! قطعی نیست! :دی :دی مشکل شماها چیه؟ :دی :>

attachment.php

داداش داشتی اون مستند سوسیس کالباس رو دانلود میکردی؟! :d
ولی خدایی منم 1 مگ مخابرات رو دارم. ولی از بعضی سایتها مخصوصا این خبرگزاریها که چیزی دانلود میکنم سرعت 120 تا 130 میده، ولی از سایتهای خارجی مخصوصا سرعت افتضاح میاد پایین(40 تا 50 نهایت!)
کسی میدونه داستان چیه؟

والا مخابرات ما نگه میداره ....شرکت های خصوصی نه حذف میشه

امروز که با پشتیبانیشون صحبت میکردم میگفت در طرح جدید باید در طول دوره مصرف بشه و به دوره بعد منتقل نمیشه!
کلا مخابرات تعرفه هاشو عوض کرده گرونتر هم کرده )x

خب گفتم که سرویسم رو برگردونمدم به 4 مگ! الان هر شب 7 تا فیلم با کیفیت عالی دانلود میکنم! :دی
ای خدا لعنتت کنه! :| چند تومن میدی مسعود؟
من بدبخت 5 روز داشتم 1 گیگ رو دانلود میکردم! :| تازه زنگم که میزنی میگی سرعت 10ـه میگه عالیه!

آره باو

به همه ملت همین حرفارو میزنن مردمم که نمیدونن اینا چیه اینجوری جواب میدن:دی: :

:دی

پینگ هیچ ربطی به نویز نداره ! پینگ هر ISP مربوط به بستر ارتباطیش با مخابراته و ربطی به کاربرنداره . ربطی هم به نویز نداره . نویز هم مربوط به سرخط مودم هست . من 2 تا خط دارم . یکی بدون نویز و با بالاترین کیفیت و پینگ 300 تا 450 . و خط دوم هم با نویز بالا و پینگ متغیر 350 تا 470 . پس عملا تفاوتی وجودنداره .

سرعت خوب! پینگ خوب! قطعی نیست! :دی :دی مشکل شماها چیه؟ :دی :>

attachment.php

مسعود میزنم کله ات رو میشکونما :d

این همه خوشبختی محالــــــــــه محالــــــــــــــــــــــــــــه ...منو داشتن یه نت محالــــــــ محاله ....منو داشتن پینگ سوالـــــــه بی جوابه

من ماهی 33 تومن میدم.
من ماهی 30 تومن میدم!
Jbs.png

پینگ هیچ ربطی به نویز نداره ! پینگ هر ISP مربوط به بستر ارتباطیش با مخابراته و ربطی به کاربرنداره . ربطی هم به نویز نداره . نویز هم مربوط به سرخط مودم هست . من 2 تا خط دارم . یکی بدون نویز و با بالاترین کیفیت و پینگ 300 تا 450 . و خط دوم هم با نویز بالا و پینگ متغیر 350 تا 470 . پس عملا تفاوتی وجودنداره .
عزیز نویز خط باعث افت کیفیت خط میشه، چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ پینگ. نویز خط یا به وجود وسایل ارتباطی دیگه روی خط، یا مشکل در سیم های مخابرات مربوط میشه. :دی

آخرین ویرایش:
من ماهی 33 تومن میدم.
خب که چی ؟ یعنی میخوای بگی با این اینترنت از خیلی های دیگه بهتر بازی میکنی یا دانلود میکنی ؟ تو مغز و فکرتو تو همین 4 دیواری زندانی نکن .
Problem nQQb Internet User ? :d
پ.ن : خدایا این شادی رو از ما بگیر :

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or