Al!reza
کاربر سایت
نه اعتراض وارد نیستاینترنت از دیروز قطع بود. حق اعتراض داریم؟
نه اعتراض وارد نیستاینترنت از دیروز قطع بود. حق اعتراض داریم؟
کدوم شرکت رو میشناسین که این طوری پشتیبانی کنه؟!:-b حالا جدا از اینکه خود پشتیبانی با همراهم تماس گرفته تا مطمئن بشه مشکلم 100 درصد حل شده یا نه!!!:d>:dاینترنت از دیروز قطع بود. حق اعتراض داریم؟
دوستانی شاکی از شاتل>:d< اگه میخواین سرویس خدمات دهنده ی اینترنت تون رو تعویض کنید پیشنهاد میکنم از نوین نت سرویس بگیرید.در واقع قیمت سرویس هاش خوبه خدمات پشتیبانی عالی داره و کلا تو این اوضاع نامساعد اینترنت فعلا که خوب سرویس میده. امروز یه مقدار افت سرعت داشتم زنگ زدم پشتیبانی چند تا راه حل بهم گفت وقتی دید جواب نمیده با نرم افزار کنترل سیستم از راه دور خودش دست به کار شد کنترل سیستمم رو در دست گرفت و مشکلم رو بالاخره حل کرد!:dکدوم شرکت رو میشناسین که این طوری پشتیبانی کنه؟!:-b حالا جدا از اینکه خود پشتیبانی با همراهم تماس گرفته تا مطمئن بشه مشکلم 100 درصد حل شده یا نه!!!:d>:d<
نه عزیزم به میزان دزد بودن ISP ت بستگی داره ! الان مخارات این همه کاربر داره این همه ساله وضعش 1 کیلو بایت هم تغییر نمیکنه !د...
نکته همینجاست
شرکتی که کاربر کمتر داشته باشه همیشه بهتر خدمات میده
تاحالا فکر کردین چرا شاتل اینقدر ضایست؟ و پشتبیانیش افتضاحه؟ چون بیشترین کاربر اینترنت ایران رو داره
سرعت الان شاتل رو با پارسالش مقایسه کنین 70-80 کیلوبایت فرق کرده شایدم بیشتر![]()
نوین نت که هنوز عمری نداره صبر کن کاربراش زیاد بشن بعد
همین الانشم من خیلی گله از نوین نت شنبیدم حالا دیگه نمیدونم.
خودم الان مخابرات دارم میدونمنه عزیزم به میزان دزد بودن ISP ت بستگی داره ! الان مخارات این همه کاربر داره این همه ساله وضعش 1 کیلو بایت هم تغییر نمیکنه !

دوستان بین پیشگامان توسعه ارتباطات و فن آوا کدوم بهتر هستش اولویت با دانلود رایگان شبانه هستش مثلا بعضی شبها فقط تا 800 مگ (بالاخره خودمو از شر صبانت آشغال بعد از 5 سال خلاص کردم دیگه علنی این شرکت خودشو به ***F داده رفته)
*خواهش میکنم اگر درمورد این دو شرکت اطلاعاتی دارید بگید تشکر
آره فک میکنن ما اسکولیم! یکم که بهشون میگیم پینگ خرابه میفهمن خر نیستیم، خودشون رو به کوچه علی چپ (که جدیدا به قول یکی اتوبان شده.اینا بخاطر تبلیغات گستردس وگرنه مردم نمیدونن اینترنت چیه. شاتل میگیرن فکر میکنن چه نت خارق العاده ای دارن![]()

آره باوآره فک میکنن ما اسکولیم! یکم که بهشون میگیم پینگ خرابه میفهمن خر نیستیم، خودشون رو به کوچه علی چپ (که جدیدا به قول یکی اتوبان شده.) میزن و میگن خطتون نویز داره و به حساب خودشون واقعا دلیل منطقی و خوبی اوردن.
![]()
واقعا خطم نویز داره؟!!؟!؟ چه جالب ممنون از پشتیبانی بسیار خوب و همین طور شرکت عالیتون![]()
سرعت خوب! پینگ خوب! قطعی نیست!![]()
مشکل شماها چیه؟
![]()
![]()
مخابرات غرب كشور...به من و شما نميدن براي از ما بهترونه...:dداش مسعود از چه شرکتی میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:-o