بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی شاکی از شاتل>:d< اگه میخواین سرویس خدمات دهنده ی اینترنت تون رو تعویض کنید پیشنهاد میکنم از نوین نت سرویس بگیرید.در واقع قیمت سرویس هاش خوبه خدمات پشتیبانی عالی داره و کلا تو این اوضاع نامساعد اینترنت فعلا که خوب سرویس میده. امروز یه مقدار افت سرعت داشتم زنگ زدم پشتیبانی چند تا راه حل بهم گفت وقتی دید جواب نمیده با نرم افزار کنترل سیستم از راه دور خودش دست به کار شد کنترل سیستمم رو در دست گرفت و مشکلم رو بالاخره حل کرد!:d:x کدوم شرکت رو میشناسین که این طوری پشتیبانی کنه؟!:-b حالا جدا از اینکه خود پشتیبانی با همراهم تماس گرفته تا مطمئن بشه مشکلم 100 درصد حل شده یا نه!!!:d>:d

دوستانی شاکی از شاتل>:d< اگه میخواین سرویس خدمات دهنده ی اینترنت تون رو تعویض کنید پیشنهاد میکنم از نوین نت سرویس بگیرید.در واقع قیمت سرویس هاش خوبه خدمات پشتیبانی عالی داره و کلا تو این اوضاع نامساعد اینترنت فعلا که خوب سرویس میده. امروز یه مقدار افت سرعت داشتم زنگ زدم پشتیبانی چند تا راه حل بهم گفت وقتی دید جواب نمیده با نرم افزار کنترل سیستم از راه دور خودش دست به کار شد کنترل سیستمم رو در دست گرفت و مشکلم رو بالاخره حل کرد!:d:x کدوم شرکت رو میشناسین که این طوری پشتیبانی کنه؟!:-b حالا جدا از اینکه خود پشتیبانی با همراهم تماس گرفته تا مطمئن بشه مشکلم 100 درصد حل شده یا نه!!!:d>:d<

د...
نکته همینجاست

شرکتی که کاربر کمتر داشته باشه همیشه بهتر خدمات میده

تاحالا فکر کردین چرا شاتل اینقدر ضایست؟ و پشتبیانیش افتضاحه؟ چون بیشترین کاربر اینترنت ایران رو داره

سرعت الان شاتل رو با پارسالش مقایسه کنین 70-80 کیلوبایت فرق کرده شایدم بیشتر:|
نوین نت که هنوز عمری نداره صبر کن کاربراش زیاد بشن بعد:دی

همین الانشم من خیلی گله از نوین نت شنبیدم حالا دیگه نمیدونم.

د...
نکته همینجاست

شرکتی که کاربر کمتر داشته باشه همیشه بهتر خدمات میده

تاحالا فکر کردین چرا شاتل اینقدر ضایست؟ و پشتبیانیش افتضاحه؟ چون بیشترین کاربر اینترنت ایران رو داره

سرعت الان شاتل رو با پارسالش مقایسه کنین 70-80 کیلوبایت فرق کرده شایدم بیشتر:|
نوین نت که هنوز عمری نداره صبر کن کاربراش زیاد بشن بعد:دی

همین الانشم من خیلی گله از نوین نت شنبیدم حالا دیگه نمیدونم.
نه عزیزم به میزان دزد بودن ISP ت بستگی داره ! الان مخارات این همه کاربر داره این همه ساله وضعش 1 کیلو بایت هم تغییر نمیکنه !

نه عزیزم به میزان دزد بودن ISP ت بستگی داره ! الان مخارات این همه کاربر داره این همه ساله وضعش 1 کیلو بایت هم تغییر نمیکنه !
خودم الان مخابرات دارم میدونم

هر کس پولدار تر بشه تمعکار تر میشه
الان شرکتای خصوصی غیر از شاتلم اینقدر کاربر داشته باشن قطعا گند میزنن به سرویساشون چون وقتی میبینن طرفداراشون دارن هی زیاد تر میشن دیگه زیاد اهمیت نمیدن ولی یک شرکت که خیلی کم کاربر داره به همون چند کاربر اینقدر خوب سرویس میده تا راضیشون نگه داره

من دلیلی غیر از این برای شاتل ندارم که هز سال سرعتش کمتر بشه
الان فکر کنم از هر 10 ایرانی که ADSL دارن 5 نفرشون فقط شاتل دارن:دی اینا بخاطر تبلیغات گستردس وگرنه مردم نمیدونن اینترنت چیه. شاتل میگیرن فکر میکنن چه نت خارق العاده ای دارن:|

دوستان بین پیشگامان توسعه ارتباطات و فن آوا کدوم بهتر هستش اولویت با دانلود رایگان شبانه هستش مثلا بعضی شبها فقط تا 800 مگ (بالاخره خودمو از شر صبانت آشغال بعد از 5 سال خلاص کردم دیگه علنی این شرکت خودشو به ***F داده رفته)
*خواهش میکنم اگر درمورد این دو شرکت اطلاعاتی دارید بگید تشکر

پیشگامان تا حالا امتحان نکردم ولی فن اوا محدودش عالیه نا محدودش هم تا یه ماه پیش سرعتش 250 بود ( الان شده 32 ! )

سلام من یه چند وقتی که به هر شرکتی که زنگ میزنم یا حضوری میرم میگن پورت خالی نداریم آخریشم تو سایت نوین نت ثبت نام کردم بعد گفت سرویس ارائه نمیدن فعلا
کسی میدونه من تا کی باید صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینا بخاطر تبلیغات گستردس وگرنه مردم نمیدونن اینترنت چیه. شاتل میگیرن فکر میکنن چه نت خارق العاده ای دارن:|
آره فک میکنن ما اسکولیم! یکم که بهشون میگیم پینگ خرابه میفهمن خر نیستیم، خودشون رو به کوچه علی چپ (که جدیدا به قول یکی اتوبان شده. :دی) میزن و میگن خطتون نویز داره و به حساب خودشون واقعا دلیل منطقی و خوبی اوردن.:))

همشون سر و ته یک کرباسن!

والا ما در انتخاب ISP بین اشغال و اشغال ترین موندیم ( حتی بد و بدتر هم وجود نداره ، این کیفیت ها کارشون از بد رد شده ، خوب که دیگه رویاست) برای همین مجبوریم با اشغال سر کنیم.

از دیروز باز معلوم نیست چه بلایی سر نت اومده که هیچ کاری باهاش نمی شه کرد.

یک دوستی گفت مخابرات کیفیتش ثابت مونده ، ولی انقدری که از مخابرات بدم اومده از شاتل اینا بدم نمی یاد شاتل اینا بد هستن مخابرات اشغالی هست که خوب جلوه می ده ، یک هو وارد سیستم ISP ها شد با قیمت پایین و کیفیت خوب ( اون اولا) بعدش خود واقعیش رو نشون داد که چقدر افتضاح هست ! من نمی دونم اینا چیکار می کنن با اینترنت که یک هو همه چی نابود می شه خوب و خوش و خرم داری کارتو می کنی در عین ناباوری همه چی خراب می شه می ره پینگ چک کنی می بینی از 180 رسیده به Time out ، می ری دانلود کنی کلا ریت نداری ! هی این وضع تکرار می شه این بدترین ویژگی یک سیستم می تونه باشه!!!

آره فک میکنن ما اسکولیم! یکم که بهشون میگیم پینگ خرابه میفهمن خر نیستیم، خودشون رو به کوچه علی چپ (که جدیدا به قول یکی اتوبان شده. :دی) میزن و میگن خطتون نویز داره و به حساب خودشون واقعا دلیل منطقی و خوبی اوردن.:))
آره باو

به همه ملت همین حرفارو میزنن مردمم که نمیدونن اینا چیه اینجوری جواب میدن:دی: :
واقعا خطم نویز داره؟!!؟!؟ چه جالب ممنون از پشتیبانی بسیار خوب و همین طور شرکت عالیتون:دی
:دی

سرعت خوب! پینگ خوب! قطعی نیست! :دی :دی مشکل شماها چیه؟ :دی :>

attachment.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or