بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من ديگه صحبتي ندارم در اين مورد
اصلا شما راست ميگيد
همون موقع وقتي بعضيا ميان ميگن پينگ به فاصله مشترك تا مركز مخابراتي ربط نداره بايد ميفهميديم اطلاعات عزيزان در چه حدي هست
محض اطلاع من مهندس ict هستم خيلياتون نميدونيد ict چي هست خوردنيا يا پوشيدني بعضيا هم ميگن همون it هست
واقعا براي خودم متاسفم اومدم اينجا در مورد اين موضوع بحث كردم8-|

مهندس
ict
دانشگاه رفته
دانا
سطح بالا

:-& idiots are everywhere

الان روزی چند ساعت که نت ملی میشه. دیگه کم کم مثه اینکه باید عادت کنیم.
کسی لیست سایتایی که سرورشون تو ایرانه نداره؟
(ان شا ال.. اینترنت ملی کنار اینترنت باشه. ولی من که چشمم آب نمی‌خوره.)

اصلا شما راست ميگيد
همون موقع وقتي بعضيا ميان ميگن پينگ به فاصله مشترك تا مركز مخابراتي ربط نداره بايد ميفهميديم اطلاعات عزيزان در چه حدي هست
محض اطلاع من مهندس ict هستم خيلياتون نميدونيد ict چي هست خوردنيا يا پوشيدني بعضيا هم ميگن همون it هست

اقا حرف های شما جای تامل داره ولی اینکه بخوان به طور کل قطع کنن خیلی بعیده با توجه به اینکه طبق قانون جدید حقوق بشر اینترنت حق قانونی هر انسانی
روی کره زمین ولی خواب اینها با روش های مختلفی سعی میکنن مردم رو از اینترنت دور کنن فقط کافی به کیفیت اینترنت در سال قبل نگاه کنین و مقایسش کنین
با امسال همینجور کیفیت دو سال قبل رو با یک سال قبل میبینید که هر سال داره کیفیت کمتر میشه و به زودی هم با افزایش تعرفه 70 درصدی وضعیت بدتر
هم میشه.

متاسفانه مشکلی برام پیش اومد، مجبور شدم که شرکتم را عوض کنم:دی اما تو چند راهی گیر کردم:دی
یکی برام یک تست از آسیاتک 512 Kbps بزاره. یک نفر دیگه هم از 512 پارس آنلاین بزاره ببینم کدوم بهتره. ممنون.

[h=1]شگرد شرکت زیرساخت برای پوشاندن اختلال در اینترنت کشور[/h]

با یک بام و دو هوای اختلال یک ماهه اینترنت کشور که در عین کندی اینترنت برخی شرکت‌ها، برخی دیگر اینترنت بی‌نقصی از زیرساخت دریافت می‌کنند گویای این است که انگار زیرساخت کندی اینترنت را بین شرکت‌ها نوبتی کرده است.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، کندی سرعت یک ماهه اینترنت برخی مواقع به قطعی کامل در برخی سرویس‌دهنده‌ها و کندی عمومی سرعت منجر شد.داستان کندی سرعت اینترنت به روزهای گذشته ختم نمی‌شود بلکه بیش از یک ماه است که نبض اینترنت کشور کند می‌زند.این روزها این اختلال گسترده اینترنت در حالی اتفاق افتاده که مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت‌ ارتباطات زیرساخت اطمینان داد که هم‌اکنون هیچ اختلالی در شبکه زیرساخت نیست.با این صحبت خدایی باز هم توپ به زمین شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌افتد.در یک ماهه اخیر کندی سرعت اینترنت آخرین باری که خدایی کندی سرعت را تایید کرد ۱۸ دی‌ماه بود.
در آن زمان در حالی که از مخابراتی‌ها خبر می‌رسید از یک هفته‌ای است که اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال ناشی از قطعی لینک گرجستان است، خدایی به خبرنگار فارس گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
یک هفته پس از قطعی لینک گرجستان اوایل بهمن ماه باز کندی سرعت اینترنت شدت گرفت.
این بار از مخابراتی‌ها خبر رسید که کندی ناشی از لینک اینترنت روسیه است.
بررسی جریان کندی اینترنت کشور در یک ماهه اخیر نشان می‌دهد زمانی که چند شرکت با کندی و کمی اینترنت از سمت زیرساخت روبه‌رو بودند، برخی شرکت‌ها اینترنت خوبی دریافت می‌‌کردند و مدتی بعد این روند معکوس ‌شده است و این روند در یک ماهه اخیر تکرار شده است.یکی از مصداق‌های این گفته کاهش چشمگیر سرعت اینترنت کاربران مخابرات در یک بازه‌ زمانی است؛ در حالی که در همان زمان کاربران چند شرکت‌ بزرگ PAP اینترنت بدون نقصی را دریافت می‌کردند.
از این رو برخی معتقدند شرکت ارتباطات زیرساخت در مواقع بروز کندی سرعت اینترنت برای کاهش نمود کندی، با استفاده از شگرد جابجایی کمی اینترنت روی لینک‌های شرکت‌ها، به نحوی عمل می‌کند که کندی همواره برای تمام شرکت‌ها بروز پیدا نکند بلکه مقطعی بین شرکت‌ها تقسیم شود.
از این روست که هر بار تنها چند شرکت دچار کندی می‌شوند و کندی همه‌گیر نیست که به گردن تامین کننده اصلی اینترنت کشور باشد.
نکته‌ای که به صورت زیرکانه در گفته همیشگی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت به چشم می‌خورد: ” اگر کندی از زیرساخت باشد باید برای همه باشد نه فقط چند شرکت.”بنابراین از یک بام و دو هوای اختلال در اینترنت کشور که در عین کندی اینترنت ورودی برخی شرکت‌ها، برخی دیگر اینترنت بی‌نقصی از زیرساخت دریافت می‌کنند و تکرار این رویه در یک ماه اخیر به نظر می‌رسد شرکت زیرساخت برای کاهش نمود کندی، کندی سرعت اینترنت را به صورت چرخشی روی شرکت‌ها اعمال می‌کند تا کندی بر همه بروز پیدا نکند.

[h=1]پاسخ استفتائی آیت الله مکارم در مورد مکالمه تصویری رایتل[/h]
آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید در پاسخ استفتائی در مورد استفاده از مکالمه تصویری که جدیدا توسط یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه می شود گفته است:
“به یقین مفاسد این کار از فوائد آن بیشتر است و منشأ مفاسد جدیدی در جامعه ما که متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به اینکه ضرورتی برای اصل این کار نیست بنابر این شرکتهای خصوصی و دولتی باید از آن خودداری کنند. “

اصلا شما راست ميگيد
خوب شما مهندسی نباید بخاطر همون مدرکی که داری فکر کنی دیگه از همه ادما بیشتر حالیته و همه بچه هایی که اینجان هیچی نمیفهمن:|
قبل از اینکه نت ملی بیاد شما از کجا اینقدر مطمئنی که دیگه اینترنت اصلی نمیخواد باشه در صورتیکه مسئولان دارن میگن نت ملی در کنار اینترنت قرار میگیره و جایگزین نمیشه.

اصلا شما راست ميگيد
بابا تو کوتاه بیا دیگه . وقتی وزیر ارتباطات ما مدرکی داره 10 برابر تو (البته مطمئن نیستم) و اون وقت وضع اینترنت اینه و رسیدگی نمیکنن , فکر میکنی مدرک دیگه به چه درد میخوره ؟ هر کسی داره به درد خودش میناله .

اندر احوالات ما و دهه ی فجر ! یه زمانی پینگ ما 130 بود ! یه زمانی !

xtwp4c06ral1ow90exor.png

بابا تو کوتاه بیا دیگه . وقتی وزیر ارتباطات ما مدرکی داره 10 برابر تو (البته مطمئن نیستم) و اون وقت وضع اینترنت اینه و رسیدگی نمیکنن , فکر میکنی مدرک دیگه به چه درد میخوره ؟ هر کسی داره به درد خودش میناله .

از همون مدركايى كه اون خدا بيامرزم داشت؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

افرین به شما.اینجا فقط شما باسوادی و همه یه مشت اٌبی مٌبی:|واقعا سطح فکرت همینقدره؟
اندر احوالات ما و دهه ی فجر ! یه زمانی پینگ ما 130 بود ! یه زمانی !

xtwp4c06ral1ow90exor.png

همونطور که دوستان گفتند قبلا نت ما از المان میومد ولی به خاطر تحریم ها فعلا از روسیه نت میگیریم.

خوب شما مهندسی نباید بخاطر همون مدرکی که داری فکر کنی دیگه از همه ادما بیشتر حالیته و همه بچه هایی که اینجان هیچی نمیفهمن:|
قبل از اینکه نت ملی بیاد شما از کجا اینقدر مطمئنی که دیگه اینترنت اصلی نمیخواد باشه در صورتیکه مسئولان دارن میگن نت ملی در کنار اینترنت قرار میگیره و جایگزین نمیشه.
كدوم مدرك؟
دارم ميگم طرفو دعوت كرده برنامه ازش سوال ميپرسه ميپيچونه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or