بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برا اولین بار دارم تو این دو ماه پینگ زیر 200 میبینم:>:|
tw5v7ctwewxwf7zeliu.png

ببخشید دوستان..میدونم اینجا همه مباحثش علمی میباشد ولی یه سوال داشتم..
من ساکن اصفهان هستم و اینترنتم خوبه و بد نیست ولی تا هفته اینده نقل مکان میکنیم به کرج.میخواستم بدنم چه اینترنتی اونجا خوبه و پینگش پایینه برای انلاین بازی کردن..من نگرانه اینترنتی هستم که میخوام اونجا بگیرم.میترسم خوب نباشه..اگر میشه راهنمایی کنید
مرسی

ببخشید دوستان..میدونم اینجا همه مباحثش علمی میباشد ولی یه سوال داشتم..
من ساکن اصفهان هستم و اینترنتم خوبه و بد نیست ولی تا هفته اینده نقل مکان میکنیم به کرج.میخواستم بدنم چه اینترنتی اونجا خوبه و پینگش پایینه برای انلاین بازی کردن..من نگرانه اینترنتی هستم که میخوام اونجا بگیرم.میترسم خوب نباشه..اگر میشه راهنمایی کنید
مرسی

مطمئن باش هیچ نتی رو نمیتونی تو کرج و تهران پیدا کنی که به سرعت و کیفیت اصفهان باشه ! تا اونجا که من شنیدم بهترین کیفیت سرعت برا اصفهانه

باز این مخابرات اینترنت خراب کرد پینگ ما رو 200 تا 240 می چرخه آخ از دست مخابرات ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!
نویز خفنی رو سیما داده snr up 12 و snr down 26 هستش قبلا رو 30 بود :((

مطمئن باش هیچ نتی رو نمیتونی تو کرج و تهران پیدا کنی که به سرعت و کیفیت اصفهان باشه ! تا اونجا که من شنیدم بهترین کیفیت سرعت برا اصفهانه
پس چه باید کرد؟؟؟:-/
من پینگم بیشتر 120 نشده تا الان بعضی موقعها روی 46 هم میاد..پسرداییم اهل کرج میباشد ومیگه سرعت اینترنت اونجا لاست..

باز این مخابرات اینترنت خراب کرد پینگ ما رو 200 تا 240 می چرخه آخ از دست مخابرات ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!
نویز خفنی رو سیما داده snr up 12 و snr down 26 هستش قبلا رو 30 بود :((

مشه یه توضیح کوچولو در مورد SNR بدین ؟
مال من الان داونش 34ه اپش هم 12 ، به من هم گفتن خطم نویز داره ( سرعتمم 2 هفته اس یک هشتم شده )

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

من پینگم بیشتر 120 نشده تا الان بعضی موقعها روی 46 هم میاد..پسرداییم اهل کرج میباشد ومیگه سرعت اینترنت اونجا لاست..
ته دلتو خالی نمیکنما ولی دوستان راست میگن .
منم یکی از دوستام کرجه یه چند روز پیش بهم میگفت سرعتش خیلی رفته بالا و کلی راضی بود ازش پرسیدم سرعتت چنده گفت 300kb :| در صورتی که الان سرعت من از 2 مگ اومده رو 300 کیلو احساس میکنم تبعید شدم :d

من ديگه صحبتي ندارم در اين مورد
اصلا شما راست ميگيد
همون موقع وقتي بعضيا ميان ميگن پينگ به فاصله مشترك تا مركز مخابراتي ربط نداره بايد ميفهميديم اطلاعات عزيزان در چه حدي هست
محض اطلاع من مهندس ict هستم خيلياتون نميدونيد ict چي هست خوردنيا يا پوشيدني بعضيا هم ميگن همون it هست
واقعا براي خودم متاسفم اومدم اينجا در مورد اين موضوع بحث كردم8-|

ما اینجا همه زیره سیکلیم >:d

کدوم محله ی کرج میخای بیای؟ بگو تا راهنماییت کنم اگه سمت گوهردشت جهانشر عظیمیه میای که قید پینگ پایینو بزن

مشه یه توضیح کوچولو در مورد SNR بدین ؟
مال من الان داونش 34ه اپش هم 12 ، به من هم گفتن خطم نویز داره ( سرعتمم 2 هفته اس یک هشتم شده )
نسبت سيگنال به نويز است
هرچي بالاتر باشه بهتره بين 11 تا 20 خوبه بالاي 20 عاليه

کدوم محله ی کرج میخای بیای؟ بگو تا راهنماییت کنم اگه سمت گوهردشت جهانشر عظیمیه میای که قید پینگ پایینو بزن
بین مرزه مهرویلا و گوهردشت..والا بخدا زیاد کرجو بلد نیستم..فلکه فجر میای به طرفه میدان امام کوچه اولی دست چپ..چی بگیرم اونجا بهتره؟؟بازم مرسی از راهنماییتون

الان با این اطلاعاای که مدم داره میده اصولا باید با 250 کیلوبایت دان کنم دیگه درسته ؟

i9436_Capture.png

پس چرا سرعتم بالا تر از 30 نمیره ؟!!! :(

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

نکته ی جالبش اینجاست که سرعت اپلودم 70 کیلو هستش !!! در صورتی که قبلا 30 بود !

الان با این اطلاعاای که مدم داره میده اصولا باید با 250 کیلوبایت دان کنم دیگه درسته ؟

i9436_Capture.png

پس چرا سرعتم بالا تر از 30 نمیره ؟!!! :(

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

نکته ی جالبش اینجاست که سرعت اپلودم 70 کیلو هستش !!! در صورتی که قبلا 30 بود !

اين دانلود ريت زده 2 مگ ولي برست هست يعني اگه روي اون خطي كه با شما share شده ملت نباشن ميتوني تا 2 مگ بري
گول اين چيزا رو نخور كشكيه همش
snr من برعكسه چرا؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or