s.e.p.e.h.r
کاربر سایت
ببخشید دوستان..میدونم اینجا همه مباحثش علمی میباشد ولی یه سوال داشتم..
من ساکن اصفهان هستم و اینترنتم خوبه و بد نیست ولی تا هفته اینده نقل مکان میکنیم به کرج.میخواستم بدنم چه اینترنتی اونجا خوبه و پینگش پایینه برای انلاین بازی کردن..من نگرانه اینترنتی هستم که میخوام اونجا بگیرم.میترسم خوب نباشه..اگر میشه راهنمایی کنید
مرسی
اون خدابیامرز اصلا مدرکی نداشت :d .از همون مدركايى كه اون خدا بيامرزم داشت؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
پس چه باید کرد؟؟؟مطمئن باش هیچ نتی رو نمیتونی تو کرج و تهران پیدا کنی که به سرعت و کیفیت اصفهان باشه ! تا اونجا که من شنیدم بهترین کیفیت سرعت برا اصفهانه

باز این مخابرات اینترنت خراب کرد پینگ ما رو 200 تا 240 می چرخه آخ از دست مخابرات ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!
نویز خفنی رو سیما داده snr up 12 و snr down 26 هستش قبلا رو 30 بود![]()
ته دلتو خالی نمیکنما ولی دوستان راست میگن .پس چه باید کرد؟؟؟
من پینگم بیشتر 120 نشده تا الان بعضی موقعها روی 46 هم میاد..پسرداییم اهل کرج میباشد ومیگه سرعت اینترنت اونجا لاست..
در صورتی که الان سرعت من از 2 مگ اومده رو 300 کیلو احساس میکنم تبعید شدم :dمن ديگه صحبتي ندارم در اين مورد
اصلا شما راست ميگيد
همون موقع وقتي بعضيا ميان ميگن پينگ به فاصله مشترك تا مركز مخابراتي ربط نداره بايد ميفهميديم اطلاعات عزيزان در چه حدي هست
محض اطلاع من مهندس ict هستم خيلياتون نميدونيد ict چي هست خوردنيا يا پوشيدني بعضيا هم ميگن همون it هست
واقعا براي خودم متاسفم اومدم اينجا در مورد اين موضوع بحث كردم![]()
کدوم محله ی کرج میخای بیای؟ بگو تا راهنماییت کنم اگه سمت گوهردشت جهانشر عظیمیه میای که قید پینگ پایینو بزنپس چه باید کرد؟؟؟
من پینگم بیشتر 120 نشده تا الان بعضی موقعها روی 46 هم میاد..پسرداییم اهل کرج میباشد ومیگه سرعت اینترنت اونجا لاست..
بین مرزه مهرویلا و گوهردشت..والا بخدا زیاد کرجو بلد نیستم..فلکه فجر میای به طرفه میدان امام کوچه اولی دست چپ..چی بگیرم اونجا بهتره؟؟بازم مرسی از راهنماییتونکدوم محله ی کرج میخای بیای؟ بگو تا راهنماییت کنم اگه سمت گوهردشت جهانشر عظیمیه میای که قید پینگ پایینو بزن

الان با این اطلاعاای که مدم داره میده اصولا باید با 250 کیلوبایت دان کنم دیگه درسته ؟
![]()
پس چرا سرعتم بالا تر از 30 نمیره ؟!!!
---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------
نکته ی جالبش اینجاست که سرعت اپلودم 70 کیلو هستش !!! در صورتی که قبلا 30 بود !