بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه . به زیرساخت مربوط هست .

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود ----------

چونکه اون سروری که تو CMD پینگ میگیری با اون سروری که Speed Test داره پینگ میگیره 2 تا سرور جدا هستن و تو رنج های مختلفی قرار دارن . تو اینو بدون وقتی میخوای بازی کنی بین 10 تا سرور چند تاش فقط پینگ خوب میدن نه همش.
نه خوب
قبلا وقتی من با 4.2.2.4 میگیرفتم مثلا بود 130
و با Frunkfurt تست میگرفتم با Speedtest پینگم 175 بود ولی الان شده 240-280 ـینا ولی CMD درسته

دانیال اینترنت ملی خیلی خوبه . خیلی مزایا داره . هم امنیتش میره بالا و هم سرعتش فوق العاده بیشتر میشه که میتونه رقابت کیفیتی ایجاد کنه . حالا به این قطعی های چند وقت اخیر کاری ندارم که رو اعصاب همه بوده . اما اگه این قطعی ها دلیل بر تغییرات واقعی برای کیفیت خط باشه که عالی میشه .
من تنها چیزی که میخوام اینه که از این بدتر نشه و قطع شدن های پیاپی که جدیدا پیش میاد ، درست بشه
امنیت بهتر،
سرعت بیشتر و کیفیت؛
بخوره فرق سَرم

اگه به جای اینترنت ، اینترانت ( به قول شما اینترنت ملی ) بذارن فقط صورت مسئله عوض میشه همین .

اول و اخرش نمیتونیم درست و حسابی دانلود کنیم و با کشور های خارجی گیم بازی کنیم .
اینترنت حذف نمیشه چون نتیجه اش فقط کاهش کیفیت میشه اینترنت بخش جدا نشدنی رسانه هست فقط اینترانت با سرعت بالا تری داخل کشور قرار میگیره برای کار هایی که به داخل مربوط میشه مثل بانک ها که الان هم همینطور هست.

اینترنت حذف نمیشه چون نتیجه اش فقط کاهش کیفیت میشه اینترنت بخش جدا نشدنی رسانه هست فقط اینترانت با سرعت بالا تری داخل کشور قرار میگیره برای کار هایی که به داخل مربوط میشه مثل بانک ها که الان هم همینطور هست.

منم میدونم امکان حذف شدنش صفره !
گفتم هیچ وقت نمیتونیم با سرعت بالا از سایت های خارجی دانلود کنیم !

میگم سرعت 512 نامحدود مخابرات چطوره؟پینگ چی؟

تو جایی که تو هستی پینگ 2 مگ مخابرات با 128 اون یکیه. چه محدود چه نا محدود. سرعت دانلود 512 هم همون 64 کیلوبایت هستش تا حداکثر 75.

خوب اما در جواب اون رفیقمون الان نت ملی توی استان گلستان اجرایی هست. میتونید از دوستانی که اون جا هستن بپرسید. ولی یک نکته که شما ها بهش توجه نمی کنید این هست که خوب اصلا به جای سرعت 2 مگ نامحدود سرعت 100 مگ نامحدود بدن. خوب وقتی هیچ سایتی به جز ir باز نمیشه و تو اون سایت ها برای مثال سایت بانک ها-دانشگاهها-ادارات دولتی -سایت های دینی مذهبی -سایت های افراد درجه اول کشوری و لشکری -سایت های صدا و سیما - سایت های سرگرمی داخلی تایید شده وزارت ارشاد - و بقیه ارگان های داخلی کشور که اکثرا بیشتر متن خبری دارن و بعضی ها هم جنبه انحام عملیات کاری و بانکی مانند دانشگاهها و بانک ها و غیره ... خوب تمام اون سایت ها حتی با اینترنت 64 کیلو بایت هم راه میفتن و فرد کارش انجام میشه و هیچ نیازی به نت بالاتر نیست و بقیه پهنای باند خالی میمونه. گفتم تو کامنت قبلی اکثرا کسایی که تویی مسیر اجرایی شرکت زیر ساخت هستن اگر نگم همه حداقل اکثریت افرادی هستند که تخصص ندارند و بیشتر از طریق مراکز نظامی و دینی نصب میشن و نیروی ماهر نیستن. آقای باراک اوباما در سخنرانی عید سال 90 برای ایرانی ها به این نکته اشاره کرد و انجام چنین طرح هایی را به پرده الکترونی تشبیه کرد. تشبیه پرده الکترونی یعنی اینکه یه چیزی مثل نت ملی جایگزین نت بین الملل بشه . یا موتور جستجوی ملی یا یوتیوب ایرانی و غیره که این چند ساله به طرز عجیبی تمام چیز ها دارن اسم ملی و به قول آقای اوباما پرده الکترونی که در یک کلام قطع ارتباط با خارج از محدوده از پیش تعیین شده هست ، میشن . هر چند در این سخنرانی هم گفتن این کار ها اغلب غیر کارشناسی هستش و به طور قطع جواب نمیده. چون در سال 2013 و دسترسی آزاد به اطلاعات هیچ کس رو نمیشه از چیزی به هر اسمی محروم کرد .

آخرین ویرایش:
دوستان وقتي اينترنت ملي بشه ارتباط ما با خارج كشور قطع ميشه
يعني حتي گوگل و ياهو هم باز نميشه باز نياين بگيد كه چميدونم اينترنت ملي فلانه .........
اينكه نتونيد لايو بريد خوبه؟
يه حرفايي ادم اينجا ميشنوه دود از كله اش بلند ميشه8-|
يه ذره مطالعه هم بدنيست

دوست عزیز حرف شما درست ولی اصلا قرار نیست اینترانت جایگزین اینترنت بشه ! فقط اینطوری میشه که شما وقتی میری اینترنتت رو تمدید کنی یه چند تا بسته ی اینترانت هم جلوت میذارن . :)
فقط از این میترسم که این قطعی ها و افت سرعت های اخیر ابدی باشن !!! ( ینی اینطوری کرده باشن تا خودمون با دست خودمون نت ملی بگیریم :( توجیه شون هم این خواهد بود که اینترنت تو کابل های خارجی مشکل داره برا همین ما اینترانت زدیم که یه همچین مشکلی نداشته باشه !!!!! )

دوست عزیز حرف شما درست ولی اصلا قرار نیست اینترانت جایگزین اینترنت بشه ! فقط اینطوری میشه که شما وقتی میری اینترنتت رو تمدید کنی یه چند تا بسته ی اینترانت هم جلوت میذارن . :)
فقط از این میترسم که این قطعی ها و افت سرعت های اخیر ابدی باشن !!! ( ینی اینطوری کرده باشن تا خودمون با دست خودمون نت ملی بگیریم :( توجیه شون هم این خواهد بود که اینترنت تو کابل های خارجی مشکل داره برا همین ما اینترانت زدیم که یه همچین مشکلی نداشته باشه !!!!! )
چند وقت پيشا يكي از اينايي كه تو وزارت فناوري بودن رو تو يه برنامه تو تلويزيون دعوت كرد همين سوالو ازش پرسيد اونم پيچوند
بعدشا توروزنامه نوشته بود كه تا پارسال با دلار 700 تومني 5 ميليارد خرج اينترنت ملي كردن بنظرت فك ميكني با اين خرج اينا ميخوان فقط نت ملي باشه يا نه ارتباط خارج هم همچنان هست
باز قضيه نسل بعد شد كه بعضيا هي ميگفتن نه نسل بعد به اين زوديا نمياد چرا؟چون من پول خريد كنسول جديدو ندارم
الانم دقيقا بعضيا نميخوان قبول كنن چرا چون اينترنت ملي رو دوست ندارن.خب ما هم دوست نداريم ولي نظر ماها كه واسشون مهم نيست
تو يه تاپيك تو اخبار دقيقا چند تا از بچه ها اومدن اينترنت ملي رو موشكافانه تحليل كردن اخر سر هم معلوم شد كه ارتباط ما با خارج قطع ميشه دقيقا مثه كره شمالي قرار بود شهريور پارسال فاز اولشو بزنن
بهرحال اونها ميخوان اينكارو انجام بدن نظر ماها هم واسشون مهم نيست حالا كي خدا ميدونه

چند وقت پيشا يكي از اينايي كه تو وزارت فناوري بودن رو تو يه برنامه تو تلويزيون دعوت كرد همين سوالو ازش پرسيد اونم پيچوند
بعدشا توروزنامه نوشته بود كه تا پارسال با دلار 700 تومني 5 ميليارد خرج اينترنت ملي كردن بنظرت فك ميكني با اين خرج اينا ميخوان فقط نت ملي باشه يا نه ارتباط خارج هم همچنان هست
باز قضيه نسل بعد شد كه بعضيا هي ميگفتن نه نسل بعد به اين زوديا نمياد چرا؟چون من پول خريد كنسول جديدو ندارم
الانم دقيقا بعضيا نميخوان قبول كنن چرا چون اينترنت ملي رو دوست ندارن.خب ما هم دوست نداريم ولي نظر ماها كه واسشون مهم نيست
تو يه تاپيك تو اخبار دقيقا چند تا از بچه ها اومدن اينترنت ملي رو موشكافانه تحليل كردن اخر سر هم معلوم شد كه ارتباط ما با خارج قطع ميشه دقيقا مثه كره شمالي قرار بود شهريور پارسال فاز اولشو بزنن
بهرحال اونها ميخوان اينكارو انجام بدن نظر ماها هم واسشون مهم نيست حالا كي خدا ميدونه
دوست عزیز مطمئن باش اینترانت هم بیاد ارتباط با خارج قطع نمی شه مث کره شمالی چون اینجا ایران هست و ایرانی زیر کار زور نمی ره

دوست عزیز مطمئن باش اینترانت هم بیاد ارتباط با خارج قطع نمی شه مث کره شمالی چون اینجا ایران هست و ایرانی زیر کار زور نمی ره
باشه=))
من خسته شدم فقط واسه فان يه خاطره اي رو تعريف ميكنم
يادمه تو خنده بازار يه ايتمي رو نشون داد طرف داشت (همون قسمت املا گفتن)بعد سر حرف اينترنت شد معلم مثلا ميگفت از اينترنت واسه بازي انلاين استفاده ميكنن اخر ايتم گفت حالا كي اينترنت ملي كي مياد خدا ميدونه
حالا سوال اينجاست اگه اينجوري شما ميگي باشه پس چرا تو برنامه گفت حالا اين اينترنت ملي كي مياد؟اصلا چرا بازي انلاين رو به اينترنت ملي چسبوندش؟رابطه اينترنت ملي و بازيهاي انلاين چيه
ميدونم اين يه برنامه طنز هست ولي لودگي نيست پر از نكته است توش
بهرحال من ديگه خسته شدم شما ميخواي قبول كن ميخواي قبول نكن وقتي نتونستي بري تو گوگل ميفهمي
الان مثلا سايتها رو فيل تر ميكنن يا ماهواره ها رو جمع ميكنن پس با اين وضعي شما ميگي نبايد هيچكس زير بار زور بره پس چرا همچنان سايتها فيل تر و ماهواره ها جمع ميشه؟
از اين بس مسائل زياده بخوام ادامه بدم پستم پاك ميشه

باشه=))
يادمه تو خنده بازار يه ايتمي رو نشون داد طرف داشت (همون قسمت املا گفتن)بعد سر حرف اينترنت شد معلم مثلا ميگفت از اينترنت واسه بازي انلاين استفاده ميكنن اخر ايتم گفت حالا كي اينترنت ملي كي مياد خدا ميدونه
حالا سوال اينجاست اگه اينجوري شما ميگي باشه پس چرا تو برنامه گفت حالا اين اينترنت ملي كي مياد؟اصلا چرا بازي انلاين رو به اينترنت ملي چسبوندش؟رابطه اينترنت ملي و بازيهاي انلاين چيه
بهرحال من ديگه خسته شدم شما ميخواي قبول كن ميخواي قبول نكن وقتي نتونستي بري تو گوگل ميفهمي
الان مثلا سايتها رو فيل تر ميكنن يا ماهواره ها رو جمع ميكنن پس با اين وضعي شما ميگي نبايد هيچكس زير بار زور بره پس چرا همچنان سايتها فيل تر و ماهواره ها جمع ميشه؟
بابا جان هر روز این مسئولین دارن میگن شبکه ملی فقط در کنار اینترنت قرار میگیره و ارتباط با خارج قطع نمیشه
خودتم یکم فکر کن ملت ارتباطشون با Google و Yahoo قطع بشه چی کار میکنن!! مخصوصا کسایی که کار خیلی مهم با ایمیل دارن

تا الان که مسئولان گفتن اینترنت ملی در کنار اینترنت قراره باشه دیگه راست و دروغش رو خدا داند:| یک وقت دیدی زدن زیر حرفشون و همین که میگی شد

باشه=))

همون صفحه گوگل باز نشه 90% بخش خصوصی کشور تعطیل میشه و خیلی چیزهای دیگه ولی باز هی شایعه کنین الکی که فلان جور میشه از خودتون حرف در نیارین.

باشه=))
فقط یک کلمه می توانم در وصفت بگویم خدا انشاالله شفا ات می دهد
در ضمن فهمیدیم که م اه و ا ر ه با اینترنت یکی هست ولی من فکر نکنم شیبه همدیگر باشند در ضمن الان هم همه م ا ه و ا ر ه دارند

من ديگه صحبتي ندارم در اين مورد
اصلا شما راست ميگيد
همون موقع وقتي بعضيا ميان ميگن پينگ به فاصله مشترك تا مركز مخابراتي ربط نداره بايد ميفهميديم اطلاعات عزيزان در چه حدي هست
محض اطلاع من مهندس ict هستم خيلياتون نميدونيد ict چي هست خوردنيا يا پوشيدني بعضيا هم ميگن همون it هست
واقعا براي خودم متاسفم اومدم اينجا در مورد اين موضوع بحث كردم8-|

حالا چرا این همه بحث؟ آخرش معلوم میشه دیگه. ما این همه مشکل داریم کسی صداش در نمیاد انتظار دارید برای اینترنت صداشون در آد؟

اتفاقا فامیل ما هم داره همین فناوری اطلاعات و ارتباطات میخونه رشته جالبیه با این که رشته خودمم it هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or