بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی سرویس حجمی از پارس آنلاین داره اینجا؟

مشکل حجمش خیلی عجیبه! من از ساعت 10 که رسیدم خونه تا ساعت 1، میگه 1.6 گیگ از حجمت رو مصرف کردی، برنامه NetWorx میگه 310 مگ مجموع دانلود و آپلودت هستش، میتونم عکس بگیرم ببینید. کسی همچین مشکلی داشته با پارس آنلاین؟
خیلییییییا از جمله خود من ولی سرعت و پینگش راضی نگهم داشته:-/

خیلییییییا از جمله خود من ولی سرعت و پینگش راضی نگهم داشته:-/

یعنی از شما هم حجم زیادی کم میشه؟ مقدار و میزان این اختلاف شما با گزارش سایت چقدره؟

برای شما گزارش های سایتشون به لحظه است؟ برای من که از دیروز همون مقدار رو زده، گزارش های اتصال به شبکه هم آپدیت نشده.

فکر کنم داری اشتباه میگی.پینگ شاتل با تهران 300 چه برسه به 4.2.2.4
من مال خودمو تو مشهد گفتم که مال یک ماه پیش بود

میگم دیگه باز وضعیت شاتل توی مشهد خیلی بهتر از شهرای دیگه بود

کلا فکر شاتلو از سرتون بندازین بیرون:دی

من وقتی شاتل 128 داشتم شبی 1.2 گیگ بزور دانلود میشد با کلی ترس که یک وقت Share میشه و بعد از 4 روز سرعت خراب میشد چون Share میشدم با پر مصرفا:|
الان مخابرات 128 دارم دیشب با خیال راحت از ساعت 12 تا 7 صبح گزاشتم حدود 2.4 گیگ دانلود شد
راحت
پینگم که خیلی خوبه دیگه من چی میخوام؟!؟!:دی

یعنی از شما هم حجم زیادی کم میشه؟ مقدار و میزان این اختلاف شما با گزارش سایت چقدره؟

برای شما گزارش های سایتشون به لحظه است؟ برای من که از دیروز همون مقدار رو زده، گزارش های اتصال به شبکه هم آپدیت نشده.

من کلا صفحه باز کردم با 3 تا فیلم 700 مگ با 3 گیگ دانلود متفرقه زده 12 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس چرا مال من اینوطریه ؟ !

ky2nzlzpd8aeitmxhbr2.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان یه اتفاق جالب بره من و رفیقم چند مدت پیش رخ میداد تو صبانت شبانه ساعات رایگان تنظیم میکردم دانلود بشه صبح بلند میشدم میدیدم 150 مگ دانلود کرده میرفتم تو ریزمصرف زده بود 1 گیگ دانلود کردی (از حجم اصلی من چیزی کم نمیشد ولی من شبانه 150 تا دانلود کرده بودم میزد 1 گیگ شبانه دانلود کردی) زنگ زدیم به پشتیبانی جواب درستی نگرفتیم !!!
الانم کلا شبانه بره ما تعطیل شده بگیر نگیر داره یه روز خوب میگیره ده روز میبینی 40 ، 50 مگ میگیره
کسی از دوستان یه ISP بهتر سراغ داره که شبانه رایگانشم ردیف باشه ؟ این صبانت دیگه کاربراش زیاد شده از خود بی خود شده .

مرسی.ولی این 512-تا 2 مگش چطوره؟؟
چون 2-4 رایگان نداره شبا.به خاطر همین نظرم رو اون یکی هست.
از وضع اون خبری ندارم ولی نباید بد باشه!

دوستان با من Device های اندرویدی سرعت دانلودم افتضاحه!کسی این مشکلو نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or