بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان ما الان مخابرات تهران 128 داریم، ADSL رو وقتی روشن می کنیم، چراغش خاموش هست .... هر وقت دلش بخواد وصل میشه

دیگه 4 روزی میشه اینطوری می کنه هر روز ... ، این مشکل برای شما هم هست ؟

دوستان ما الان مخابرات تهران 128 داریم، ADSL رو وقتی روشن می کنیم، چراغش خاموش هست .... هر وقت دلش بخواد وصل میشه

دیگه 4 روزی میشه اینطوری می کنه هر روز ... ، این مشکل برای شما هم هست ؟

منظورت اینه که یکدفعه چراغ ای دی اس ال مودمت خاموش روشن میشه و میپره ؟

منظورت اینه که یکدفعه چراغ ای دی اس ال مودمت خاموش روشن میشه و میپره ؟

نه وقتی که موردم رو روشن می کنیم، چراغش قرمز هست از همون اول و وصل نمیشه باید یک مدتی بگذره که معلوم نیست هیچ وقت چه قدر تا وصل بشه ... !!

نه وقتی که موردم رو روشن می کنیم، چراغش قرمز هست از همون اول و وصل نمیشه باید یک مدتی بگذره که معلوم نیست هیچ وقت چه قدر تا وصل بشه ... !!

یه بار سیمی ورودی اصلی تو حیاط هست رو چک کن. مال من هم هیمنوطور بود. اون سیمی که میخواد از جعبع بیاد تو خونه و اتصال داره به سیمی که از کوچه میاد ( منظورم تلفنه ها نه برق :d) رو من یه بار باز کردم دوباره با نوار چسب ضد برق بستم حل شد . یه چک بکن !

یه بار سیمی ورودی اصلی تو حیاط هست رو چک کن. مال من هم هیمنوطور بود. اون سیمی که میخواد از جعبع بیاد تو خونه و اتصال داره به سیمی که از کوچه میاد ( منظورم تلفنه ها نه برق :d) رو من یه بار باز کردم دوباره با نوار چسب ضد برق بستم حل شد . یه چک بکن !

دمت گرم :)) من که هیچی نفهمیدم، کجاست :d ؟؟؟

کسی سرویس حجمی از پارس آنلاین داره اینجا؟

مشکل حجمش خیلی عجیبه! من از ساعت 10 که رسیدم خونه تا ساعت 1، میگه 1.6 گیگ از حجمت رو مصرف کردی، برنامه NetWorx میگه 310 مگ مجموع دانلود و آپلودت هستش، میتونم عکس بگیرم ببینید. کسی همچین مشکلی داشته با پارس آنلاین؟

اوه اوه پس شما هم مچ این نامردهای دزد رو گرفتی البته بی شرفا گردن نمی گیرند . من والا فقط به خاطر پینگ که داره بهم میده موندم . وگر نه کلا چهار تا صحفه بازی کنی نصف ترافیکت کم میشه . در ضمن اگه می خواهی کنترل بسیار دقیق انجام بدی بهت نرم افزار BwMeter رو توصیه می کنم بسیار بسیار عالی هستش تو زمینه کنترل ترافیک

دم در خونتون ! :دی
-
ای بابا این پارس آنلاین چرا اینطوری شده ؟! سرویس های نامحدودش طوری بود که تا 20 گیگ محدودیت دانلود ، سرعتش 120 بود حالا شده 50-80 ! :| هر موقع هم که زنگ زدم گفتن خطت نویز داره .. چیکار کنم ؟ از بس زنگ زدم دیگه روم نمیشه دوباره بزنگم . :| یک پیشنهاد بدید . :دی

بابا مگه از تو کوچه سیم تلفن نمیاد تا داخل حیاط . بعد این سیم وصل میشه به سیم که تو جعبه تقسیم هست و میاد تو خونه تا دم پریز ها ! خوب سیمی که از تو کوچه میاد دم در حیاط به اون سیم اصلی تلفن خونه مگه وصل نیست . اتصالش رو یه چک بکن. اگه مشکل داشت بازش کن دوباره با نوار چسب برق ببندش !

راستی یادم رفت بگم اگه وارد نیستی دست نزن جان خودت ! نری یهو با سیم برق اشتباه بگیری باو. اگه بلد نیستی جان من نرو دست بزن فردا شر بگیرتمون. از ما گفتن !

آخرین ویرایش:
برای من بازه! با https برو.
برای منم بستس
بعضی مواقع ISP قاط میزنه باز میشه باز بعد چند ساعت بسته میشه

یاد شاتل بخیر بعضی مواقع کل سیستم غیلترینگ ایران توش غیر فعال میشد:p

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

دم در خونتون ! :دی
-
ای بابا این پارس آنلاین چرا اینطوری شده ؟! سرویس های نامحدودش طوری بود که تا 20 گیگ محدودیت دانلود ، سرعتش 120 بود حالا شده 50-80 ! :| هر موقع هم که زنگ زدم گفتن خطت نویز داره .. چیکار کنم ؟ از بس زنگ زدم دیگه روم نمیشه دوباره بزنگم . :| یک پیشنهاد بدید . :دی
تکه کلام تمام ISP ها همینه:
خط شما نویز داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or