بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
یه ISP خوب بهم معرفی کنید که پینگ خوب بده
برا مولتی پلایر ایکس باکس لایو میخوام ... راحت بتونم هاست بشم
الان از مخابرات تهران نت دارم ، لگ وحشتناکی داره ، حتی صدام هم قطع وصل میشه :(

upybkj07718o5zr1wvfs.png

--------------
آسیاتک خوبه ؟

برای منم کم شده . :| زنگ زدم گفت خطت نویز داره ! :|)x

چرت گفته
معلوم نيست باز چه غلطي دارن ميكنن
بعضي وقتا 6 7 تا تايم اوت مياد پشت سرهم باعث ميشه 3_0 بشم:((
الانم كه بزور به سرورها اصلا كانكت ميشه بازي هم پره لگ تا يه موقعيت تك به تك پيدا ميكنم لگ ميندازه توپ ميره تو اوت
از ديروز اينجوري شده:|

linksys
چون خودم دارم و هم واسه دوستام گرفتم و همه راضین

اوکی . از کیفیت لینکسیس مطمئن شدم. خوب حالا اگه کسی دی لینک هم داره یه نظری بده. به ظاهر که امکانات دی لینک بیشتر هست. البته اون مدلی که من گفتم 2750 یو. ولی کیفیت هنوز نیاز به راهنمایی بچه های که دی لینک استفاده کردن داره !

سلام دوستان
یه ISP خوب بهم معرفی کنید که پینگ خوب بده
برا مولتی پلایر ایکس باکس لایو میخوام ... راحت بتونم هاست بشم
الان از مخابرات تهران نت دارم ، لگ وحشتناکی داره ، حتی صدام هم قطع وصل میشه :(

upybkj07718o5zr1wvfs.png

--------------
آسیاتک خوبه ؟

من چند ماه پیش از آسیاتک گرفتم ، اونموقع که پینگ و ایناش بدرد آنلاین نمیخورد ، خیلی پینگ معمولی داشت مثلا ما NY پینگش 290 اینا بود !
بستگی به هزینه ای داره که شما پرداخت میکنین ، اگه فقط برا پینگ میخوای از این وایرلسا بگیر ( منظورم وایمکس نیستا ! )

اوکی . از کیفیت لینکسیس مطمئن شدم. خوب حالا اگه کسی دی لینک هم داره یه نظری بده. به ظاهر که امکانات دی لینک بیشتر هست. البته اون مدلی که من گفتم 2750 یو. ولی کیفیت هنوز نیاز به راهنمایی بچه های که دی لینک استفاده کردن داره !
یه مدل بگیر که چیز پی ان بشه روش ست کرد به نظر من این خیلی مهمه با توجه به اینترنت ما!
linksys تحت لیسانس سیسکو هست و معتبرتره!

یه مدل بگیر که چیز پی ان بشه روش ست کرد به نظر من این خیلی مهمه با توجه به اینترنت ما!
linksys تحت لیسانس سیسکو هست و معتبرتره!

سلام مدل 2730 شدارم 24 روشنه ..اصلا خاموش نمیکنم ...خیلی کم داغ میکنه یه تی پی داشتم هیتر بود

چطوری مشه ای پی مک ادرس کارت شبکه پیدا کرد تو سیستمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا دوتا رانژه رو خط میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته من شده نمیدونم چطوری ؟؟؟؟

دي لينك معموليه نه زياد خوبه نه زياد بد ولي من شنيدم زايسل عاليه

چطوری مشه ای پی مک ادرس کارت شبکه پیدا کرد تو سیستمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا دوتا رانژه رو خط میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته من شده نمیدونم چطوری ؟؟؟؟
اقا یکی که سر درمیاره جواب این بنده خدا رو بده 60بار سوالشو پرسیده, شده شبیه داستان 6 کیلو بایت!:|
:d

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

دي لينك معموليه نه زياد خوبه نه زياد بد ولي من شنيدم زايسل عاليه
WTF?!:-/
چی مصطفی زایکسل عالیه؟!!؟!l-) اشغالترین برندِ بنظرم!:|
@navid 007
داداش همون لینکسیس رو بگیر بهترین برندِ مودمه, چند ساله پیش یه مدلش رو گرفتم مشکی براق بود خیلی فِیسِ عجیبی داشت هر کی میدید میگفت این چیه خیلی خوجگله! خریت کردم فروختمش!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or