بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دلیل ؟ کامل تر توضیح بده !

هر کس دیگه ای هم میدونه یه توضیحی بده ! اگر که استفاده کرده باشه که چه بهتر !
دوست عزیز من مدتهاست لینک سیس دارم همهجوره راضیم ازش ظاهرشم از همه ی روتورا سر تره. و وایرلسش سری n هست شبکه داخلیش 150 مگابیت سرعت ساپورت میکنه.

دوست عزیز من مدتهاست لینک سیس دارم همهجوره راضیم ازش ظاهرشم از همه ی روتورا سر تره. و وایرلسش سری n هست شبکه داخلیش 150 مگابیت سرعت ساپورت میکنه.

قبول تا الان بیشتر نظرات با لینکسیس بوده. فکر کنم اون دی لینکه تا 300 تا هم ساپورت میکنه. ولی من خودم اینطور که دیدم امکانات دی لینک بیشتر هست و حرف بچه ها هم روی کیفیته و میگین لینکسیس کیفیتش بیشتره. وگر نه از لحاظ امکانات 2750 باید با wag 200 رقابت کنه نه wag 120 ! به هر حال هنوز هم دو دلم. یکی بیاد تیر خلاص رو بزنه و بگه نظر آخرو تا صبح برم بخرم !

قبول تا الان بیشتر نظرات با لینکسیس بوده. فکر کنم اون دی لینکه تا 300 تا هم ساپورت میکنه. ولی من خودم اینطور که دیدم امکانات دی لینک بیشتر هست و حرف بچه ها هم روی کیفیته و میگین لینکسیس کیفیتش بیشتره. وگر نه از لحاظ امکانات 2750 باید با wag 200 رقابت کنه نه wag 120 ! به هر حال هنوز هم دو دلم. یکی بیاد تیر خلاص رو بزنه و بگه نظر آخرو تا صبح برم بخرم !
خدایی حیفه مودم به این خوجگلی نیست؟!;;)
linksys-wag120n.jpg

اقا یکی که سر درمیاره جواب این بنده خدا رو بده 60بار سوالشو پرسیده, شده شبیه داستان 6 کیلو بایت!:|
:d

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

WTF?!:-/
چی مصطفی زایکسل عالیه؟!!؟!l-) اشغالترین برندِ بنظرم!:|
مهدي جان گفتم شنيدم استاد:d
من تاحالا 5 بار isp عوض كردم هرجا ميرم ميگن بهترين مودم زايسل هست البته دوستم خريده ولي از اين خرپولاست استفاده نميكنه

دو هقته است از مخابرات 1 مگ گرفتم , پینگش با 4.2.2.4 130 ـه ... کلا پینگش عالی ... ولی سرعت دانلودش در روز به زور می رسه به 20 , پشتیبانیش هم که یا اشغاله , یا بوق می خوره کسی بر نمی داره , کسی هم برداره میگن خرابه معلوم نیست کی درست میشه برو بمیر ...
ساعت های شلوغ در حدی داغونه که PSN sign in نمیشه ... ولی پینگش خیلی خوبه

چطوری مشه ای پی مک ادرس کارت شبکه پیدا کرد تو سیستمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا دوتا رانژه رو خط میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته من شده نمیدونم چطوری ؟؟؟؟
اگر منظورت این است که مک آدرس کارت شبکه ای که روی کامپیوترت است را چه جور میشه پیدا کرد در ویندوز 7:
دکمه Star ویندوز را می زنی و در Run تایپ می کنی CMD
بعد دستور Ipconfig /all را می زنی لیست مک آدرس های کارت شبکه موجود در کامپیوترت را بهت می ده.به همراه IP.
Physical Adress=Mac Adress.
بله میشه دو تا رانژه انجام بشه روی یک خط بستگی به مخابرات منطقه داره.

کس دیگه ای نبود ! :-/

باشه فردا میرم میخرم . صبح قبل از خرید دوباره یه چی میکنم ببینم نظر جدیدی نیست . اگه خردیمو بد بود پوستتونو میکنم :d

وقتی خریدی بیا قیمت رو هم بگو میگن خیلی گرون شده من خودم 80 خریده بودم مدل WAG120N

دو هقته است از مخابرات 1 مگ گرفتم , پینگش با 4.2.2.4 130 ـه ... کلا پینگش عالی ... ولی سرعت دانلودش در روز به زور می رسه به 20 , پشتیبانیش هم که یا اشغاله , یا بوق می خوره کسی بر نمی داره , کسی هم برداره میگن خرابه معلوم نیست کی درست میشه برو بمیر ...
ساعت های شلوغ در حدی داغونه که PSN sign in نمیشه ... ولی پینگش خیلی خوبه

منم از اینا میخوام :((

حمید چرا از مخابرات نمیگیری؟ :|
مخابرات و آسیاتک فارس که هر دو با هم همکار هستن سیستم مخابرات طوری هست که پینگ شما از 45 با خود ISP شروع میشه و با سرورهای داخلی پینگتون 100 هست (MW3 AlterIWnet) تست کردم >:d< . پرابلم ؟ :((

دوستان يه اشتباهي همه ماها مرتكب ميشيم فك ميكنيم پينگ فقط مهمه درصورتي كه براي كانكشن علاوه برپينگ سرعت دانلود و اپلودم مهمه يعني سرعت دانلود مخصوصا
راستش من تو اين چند سال فهميدم چقدر سرعت دانلود مهمه علاوه بر پينگ
الان مثلا مخابرات پينگ پايين ميده ولي سرعتش داغونه اين دليل نميشه كه مثلا شما تو بازي كانكشنتون خوب باشه
البته به نسبت بازي اين شرايط فرق ميكنه

سلام،

من سرویس نامحدود 256 دارم ولی چون دانلود رایگان نداره میخوام به محدود 512 با دانلود 30 گیگ تغییرش بدم، از کسایی که دقیقا این سرویس یا این سرویس با سرعت متفاوت یا حجم متفاوت دارن چنتا سوال داشتم:

1) لطفا سرعت دانلود شبانه در ساعات رایگان خودتون رو با نوع سرویس محدودتون بگید. میخوام ببینم محدود 512 دانلودش به صورت متوسط شبا چقدره.

2) آیا با پارس آنلاین مشکل در محاسبه حجم دانلود داشتید؟ یعنی آیا خودتون دانلود و آپلودتون رو لاگ کردید و با میزان گزارش پارس آنلاین تفاوت زیادی داشته؟

ممنون.

دوستان يه اشتباهي همه ماها مرتكب ميشيم فك ميكنيم پينگ فقط مهمه درصورتي كه براي كانكشن علاوه برپينگ سرعت دانلود و اپلودم مهمه يعني سرعت دانلود مخصوصا
راستش من تو اين چند سال فهميدم چقدر سرعت دانلود مهمه علاوه بر پينگ
الان مثلا مخابرات پينگ پايين ميده ولي سرعتش داغونه اين دليل نميشه كه مثلا شما تو بازي كانكشنتون خوب باشه
البته به نسبت بازي اين شرايط فرق ميكنه
برای بازی حجمی های طرح بعثت و 512 کافی هستند سرعت آپلود و دانلود متعادلی هم دارند.

---------- نوشته در 09:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 AM ارسال شده بود ----------

1234.jpg

اگر منظورت این است که مک آدرس کارت شبکه ای که روی کامپیوترت است را چه جور میشه پیدا کرد در ویندوز 7:
دکمه Star ویندوز را می زنی و در Run تایپ می کنی CMD
بعد دستور Ipconfig /all را می زنی لیست مک آدرس های کارت شبکه موجود در کامپیوترت را بهت می ده.به همراه IP.
Physical Adress=Mac Adress.
بله میشه دو تا رانژه انجام بشه روی یک خط بستگی به مخابرات منطقه داره.

دستت درد نکنه .... وای خیلی حال میده دوتا رانژه ...من مخابرت + رنگین کمان .... جالبه خودشون هم جوابی ندادن.... گفتن میشه ... خیلی فرقشونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or