بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از جمله ی خطتون نویز داره متنفر ـــــــــــــــــم ! :|:(
امروز باز سرعتم اومد پایین زنگ زدم پشتیبانی 5 - 6 بار ، هر دفعه به هر کدوم که گفتم سرعت پایینه کلمه نخس نویز رو شنیدم .. به اینا سلام بدی بهت میگن برو خطت نویز داره ! :| وضعیت خیلی خرابه .. دوستان بزرگوار پارس آنلاین نگیرید که مفت نمی ارزه . یکی یک راه حل خوب پیشنهاد بده برای این برطرف کردن نویز ببینیم این بی شرفا راست میگن یا نه ! .. اینا راس میگن خط نویز داره یا مارو میخوان اسکول کنن ؟ :| آخه من هرچی سیم تلفن و فکس و مکس و فلانو از خط کشیدم ولی بازم سرعت پایین بود که . :|/:)

دوستان توروخدا کمکم کنید دیگه انفدر تو این تاپیک پست زدم انگشتام تحلیل رفتن

در طی 20 تا پستی که تو این تاپیک دادم گفتم که بنده ساکن قزوین هستم . اینترنت 256 Kb از مخابرات دارم که اواسط تابستان گرفتم و مودمم هم tp-link 8817 هست.تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم که یکهو وارد موج خرابی ها شدیم اما برای من دوباره درست نشده.البته بگم سرعتم در اوایل از 50 تا 80 کیلوبایت بود
دفعات قبل دوستان گفتند که DNS رو تغییر بدم و بگذارم 4.2.2.4 که نتایج تستش تو صفحات قبل هست که زده سرعت دانلود 1.78 MB اما در واقعیت 7 کیلوبایت بود
بار اولی که زنگ زدم به مخابرات سرعتم از 9 کیلوبایت پرید به 90 کیلوبایت (بله درست خوندید 10 برابر شد ) اما دوباره چند دقیقه بعد برگشت سر جای اولش
امروز دوباره سرعتم 7 بود که زنگ زدم به مخابرات و گفت چک می کنیم شما 10 دقیقه ی دیگه مودمت رو روشن خاموش کن اما هیچ فرقی نکرد
یکبار هم گفتند مشکل از سیستمم هست که نمی دونم چه ربطی داره چون اولا تا چند ماه پیش سرعتم خوب بود و دوم این که رو کامپیوترم آنتی ویروس نصب هست
.
.
.
الآ« هم که بنده این رو می نویسم سرعتم در حدود 6 کیلوبایت هست
خواهشا هر راهی به ذهنتون میرسه بفرمایید
اگر مودمم رو عوض کنم درست میشه؟؟؟؟؟

دوستان من بد جور از دست ispیم شاکیم میخوام عوضش کنم به نظر شما کدوم isp خوبه ؟ ( تو یه ماه گذشته 3 هفته سرعتم یک هشتم حالت عادی بود !!!! )

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------

دوستان توروخدا کمکم کنید دیگه انفدر تو این تاپیک پست زدم انگشتام تحلیل رفتن

در طی 20 تا پستی که تو این تاپیک دادم گفتم که بنده ساکن قزوین هستم . اینترنت 256 Kb از مخابرات دارم که اواسط تابستان گرفتم و مودمم هم tp-link 8817 هست.تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم که یکهو وارد موج خرابی ها شدیم اما برای من دوباره درست نشده.البته بگم سرعتم در اوایل از 50 تا 80 کیلوبایت بود
دفعات قبل دوستان گفتند که DNS رو تغییر بدم و بگذارم 4.2.2.4 که نتایج تستش تو صفحات قبل هست که زده سرعت دانلود 1.78 MB اما در واقعیت 7 کیلوبایت بود
بار اولی که زنگ زدم به مخابرات سرعتم از 9 کیلوبایت پرید به 90 کیلوبایت (بله درست خوندید 10 برابر شد ) اما دوباره چند دقیقه بعد برگشت سر جای اولش
امروز دوباره سرعتم 7 بود که زنگ زدم به مخابرات و گفت چک می کنیم شما 10 دقیقه ی دیگه مودمت رو روشن خاموش کن اما هیچ فرقی نکرد
یکبار هم گفتند مشکل از سیستمم هست که نمی دونم چه ربطی داره چون اولا تا چند ماه پیش سرعتم خوب بود و دوم این که رو کامپیوترم آنتی ویروس نصب هست
.
.
.
الآ« هم که بنده این رو می نویسم سرعتم در حدود 6 کیلوبایت هست
خواهشا هر راهی به ذهنتون میرسه بفرمایید
اگر مودمم رو عوض کنم درست میشه؟؟؟؟؟

مشکل منم همینه ینی کلا مشکل بیشتر isp های شمال غرب ! من خودم تو تبریز همین مشکل رو دارم ، دوستم تو کرمانشاه همین مشکل رو داره و .......

نه باو اشتباه شما همین جاست. این واسه کرک کردن بازی هست. من میگم سی دی کی بازی رو دارم تو نصب بازی اصلا جای واسه وارد کردن سی دی کی نداره . داخل بازی هم ارور میده میگه کد اشتباه هست ولی من کدی رو وارد نکردم. باو این همه بازی سنتری اینجا هست با مرام ها یعنی هیچ کس نمیدونه چطور میشه با سوشیال کلاب کار کرد ! ؟
من قبلا gta میزدم اصلا اینطوری نبود خوب یک جیزی تو مایه های ea reg داشت میزدی سی دی کی رو وارد میکردی داخل میشدی دیگه من هم تو گوگل برای این مشکل زدم این اومد حالا شما بازم بپرس.
درضمن داداش اینجا ادامه نده اصلا ربطی نداره هی بحث میشه.

امروز اینترنت من قطع بود نمی دونم چرا...................؟
صبح زنگ زدم به پشتیبانی مخابرات یه زنیکه گوشی رو ور داشت
گفتم چرا اینترنت قطعه ...زنیکه گفت:مشکل سراسریه ...معلوم نیست کی درست می شه
ولی تو کتم نرفت حرفش......صبح کار داشتم مجبور بودم از خونه برم بیرون وگر نه صبح باز زنگ می زدم..

الان زنگ زدم به پشتیبانی یه مرد ورداشت گوشی تلفن .....
گفتم چرا اینترنت من قطع هستش از صبح همین جوره.............
پشتیبان گفت : اصلا اینترنت قطع نیست مشکلی نداره اینترنت....از صبح قطع نبوده

الان می فهمم اون زنیکه به خودش زحمت نداده ببینه اینترنتم چشه ؟ طرف اینقدر گشاده که به خودش زحمت نمی ده ......با یه جمله خودش راحت می کنه .....مشکل سراسریه ......
به این نتیجه می رسیم که هی زنگ بزنیم پشتیبانی ها دهنشون سرویس کنیم تا جواب بدن.............

از ساعت یک ربع به هفت صبح تا الان نت قطع بود :|
جایی هست بشه شکایت کرد ؟ ... اینا این همه پول میگیرن 10 روز از یک ماه نت نداریم :|
در مورد سواد این مخابراتی ها اینو بگم که ما رفته بودیم پیش رئیس مخابرات منطقه مون مستقیم از پایگاه آورده بودنش با یه من پشم ... به من میگفت من با 16 "کــی" (منظورش KB) بود فیلم میبینم :|
میگفت شما برو سیم کشی رو درست کن سیم کشیت خرابه و از این دست چرت پرت ها ... منم گفتم بهش فلانی شما رئیسی نت شما رو رو 4 میگ میبندن میدن بهتون به اسم 128 تازه پوا اون 128 هم نمیگیرن :|
پ.ن::|
اگه حال و حوصله داری برو شکایت بنویس واسشون پرونده درست کن.من رفیقم اینکار رو کرد دیگه سرعت دانلودش از 300 کیلو پایینتر نیمد

امروز اینترنت من قطع بود نمی دونم چرا...................؟
صبح زنگ زدم به پشتیبانی مخابرات یه زنیکه گوشی رو ور داشت
گفتم چرا اینترنت قطعه ...زنیکه گفت:مشکل سراسریه ...معلوم نیست کی درست می شه
ولی تو کتم نرفت حرفش......صبح کار داشتم مجبور بودم از خونه برم بیرون وگر نه صبح باز زنگ می زدم..

الان زنگ زدم به پشتیبانی یه مرد ورداشت گوشی تلفن .....
گفتم چرا اینترنت من قطع هستش از صبح همین جوره.............
پشتیبان گفت : اصلا اینترنت قطع نیست مشکلی نداره اینترنت....از صبح قطع نبوده

الان می فهمم اون زنیکه به خودش زحمت نداده ببینه اینترنتم چشه ؟ طرف اینقدر گشاده که به خودش زحمت نمی ده ......با یه جمله خودش راحت می کنه .....مشکل سراسریه ......
به این نتیجه می رسیم که هی زنگ بزنیم پشتیبانی ها دهنشون سرویس کنیم تا جواب بدن.............

به 2828 میزنی ؟ اگر اره هر زنی که گوشی رو ورداشت گوشی رو بذار دوباره زنگ بزن ! من تا الان 100ها بار تجربه داشتم که همه ی پاسخگوهای زن مخابرات یه مشت احمقن ! (به معنای واقعی کلمه !) زنگ زدم میگم خرابه میگه بخش خرابی نیست :| با دایره سرویس تماس بگیر :| با اونا تماس گرفتم میگن کدوم خری به تو گفته اینطوریه ما بخش فروشیم :| یه بار دیگه زنگ زدم دوباره زن برداشت میگه ما مسئول خرابی نیستیم :| از شانسم یه سری دیگه تا زنگ زدم یه مرد برداشت کامل پیگیر کارم شد و مشکلم رو حل کرد ! در ضمن دوست عزیز امروز واقعا قطع بود تا همین الان ! گند زده بودن باز

به 2828 میزنی ؟ اگر اره هر زنی که گوشی رو وداشت گوشی رو بذار دوباره زنگ بزن ! من تا الان 100ها بار تجربه داشتم که همه ی پاسخگوهای زن مخابرات یه مشت احمقن ! (به معنای واقعی کلمه !) زنگ زدم میگم خرابه میگه بخض خرابی نیست :| با دایره سرویس تماس بگیر :| با اونا تماس گرفتم میگن کدوم خری به تو گفته اینطوریه ما بخش فروشیم :| یه بار دیگه زنگ زدم دوباره زن برداشت میگه ما مسئول خرابی نیستیم :| از شانسم یه سری دیگه تا زنگ زدم یه مرد برداشت کامل پیگیر کارم شد و مشکلم رو حل کرد ! در ضمن دوست عزیز امروز واقعا قطع بود تا همین الان ! گند زده بودن باز

3 تا 7 صبح قطع بوده پشتیبان مرده گفت. نمی دونم چه کار کردن که تنظیمات مودم بهم خورده

3 تا 7 صبح قطع بوده پشتیبان مرده گفت. نمی دونم چه کار کردن که تنظیمات مودم بهم خورده

اره کل تنظیمات مودم بهم ریخته بود ! موقعه یوزر نیم پسوورد ارور میداد ! چرا اینا با ما اینطوری میکنن :| برا ما از ساعت 11 دیشب قطع بود

اره کل تنظیمات مودم بهم ریخته بود ! موقعه یوزر نیم پسوورد ارور میداد ! چرا اینا با ما اینطوری میکنن :| برا ما از ساعت 11 دیشب قطع بود

مال من از ساعت 11 دیشب تا 7 بعد از ظهر امروز قطع بود زنگ زدم مخابرات به زنیکه الاق میگم چرا قطعه میگه مشکل شبکه اس نمیدونیم کی درست میشه یه بار دیگه زنگ زدم گفتم من سرویس 1m
گرفتم چرا 12 ظهر به بعد میشه 512 میگه مشکل سراسری نمیدونیم کی درست میشه (برای دو مشکل متفاوت یک جواب دادن). بخش خرابی مخابرات کلا بی مصرفه مخصوصا اگر اپراتورش زن باشه.

من قبلا gta میزدم اصلا اینطوری نبود خوب یک جیزی تو مایه های ea reg داشت میزدی سی دی کی رو وارد میکردی داخل میشدی دیگه من هم تو گوگل برای این مشکل زدم این اومد حالا شما بازم بپرس.
درضمن داداش اینجا ادامه نده اصلا ربطی نداره هی بحث میشه.

باو یه سوال کردم. همه ملت ریختن همه شر و وری میگن من هم یه سوال پرسیدم. مگه چیه ! )x طرف اگه یه صدم ثانیه نتش نوسان داشته باشه میاد اینجا میگه. البته حق داره و به من هم ربطی نداره و اعتراضی هم ندارم ولی تا من بدبخت میخوام حرف بزنم ..../:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or