بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من از مخابرات هم سرویس می گیرم اما از صبح تا حالا مطلقا قطعه! :(
مودم رو هم ریست کردم اما فایده ای نداشت.الان با اسیاتک اومدم.
به پشتیبانی مخابرات هم زنگ می زنی،اصلا نمیشه با هاشون صحبت کرد.(بقول مسعود باید حضوری بریم مخابرات!)

جالبه . ISP من هر وقت با پشتیبانی صحبت میکنم فکر میکنم دارم با یک نخاله حرف میزنم من نوب اینترنت یوزر اطلاعاتم از اون شخص بیشتر هر چی فکر میکنم . هر وقت هم حضوری رفتم که با مدیر فنی بخش وایرلس حرف بزنم اون خانم منشی خوشگله هی میگه آقای مدری نیستنشون و فلان و بیسان :| زنگ هم که میزنی میگه اشغاله . خلاصه اینکه باید با خانم منشی صحبت کنید (تو بخش پشتیبانی هم فعالیت میکنن) که اینترنت فلان و بیسان آخرشم نه که خانمه باید محترمانه صحبت کرد 4 تا حرف میزنه گولت میزنه نمیفهمی چی شده میبینی که کلا شاد و خندان از دفتر شرکت زدی بیرون بعد که میای بیرون میبینی نه جواب درستی بهت دادن نه اینترنت بهتر شده نه چیزی . همونجا میری وسط خیابون خودتو میندازی جلوی ماشین و خلاص (البته این تیکه آخری توصیه نمیشه) :d

همه این هایی که گفتی رو ا نجام دادم. اما موقع نصب از من سی دی کی نمی خواد. ولی اکانت رو تو خود سایت راک استار ساختم وقتی تو بازی اکانت رو میزنم وارد میشه اما بعدش ارور میده میگه شما کد اشتباه وارد کردید اما در صورتی که اصلا از من کد نخواست و کدی را وارد نکردم.
آینجا رو یک نگاه بنداز.
Max payne 3 Activation Code/Social Club Login Problem Fixed - Raptr

به پشتیبانی مخابرات هم زنگ می زنی،اصلا نمیشه با هاشون صحبت کرد.(بقول مسعود باید حضوری بریم مخابرات!)
آقا خودت را خسته نکن متاسفانه پشتیبانی مخابرات تعطیل اصلا سواد ندارن فقط اونجا گذاشتنشون که به ملت بگن مخابرات منطقه شما مشکل داره.
نکته جالب اینجاست که من توی هفته گذشته مشکل شما را داشتم اما امروز هر چچند ساعت که چک کردم پینگم با 4.2.2.4 روی 120 است.و اصلا Drop pocket هم نداشته وسرعت هم ثابت.
بهترین کار همان مراجعه حضوری است.

ماشالله! :دی بترکه چشم حسود (حمید) :دی :>

پینگ با آلمان:

2463142323.png

http://www.speedtest.net/result/2463142323.png

با آذربایجان:

2463147255.png

http://www.speedtest.net/result/2463147255.png

با روسیه:

2463156991.png

http://www.speedtest.net/result/2463156991.png
چه فایده ؟ مرتیکه پفیوز میره سرور ه ا ر د کور همش تو AA میشینه کمپ میشکنه نوب میکشه فقط . تخم داری برو سرور AnR Infantry مپ Siene Crossing و Bazzar یه دست بازی کن ببینم خودتو و اینترنتت چند میرزی ؟
:d

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------

وقتی با پینگ 250 بازی میکنم مشکلی ندارم.مشکل اونجاست که حرفه ایهای درجه یک حریفام باشن چون اونموقع صدم ثانیه هم خیلی مهم میشه.یه بار که پینگم 120 بود جلوشون کم نیووردم.از اونموقع فهمیدم چقدر پینگ پایین بدرد بازی با حرفه ایها میخوره

داداش من با پینگ 450 هم COD میزدم نزدیک به 2 سال :d اونجا اصلا پینگ معنی نمیده . برو بخواب کف زمین سر یه پیچ توی علفی چیزی بعد میبینی 4 نفر اونجا Respawn میکنن ببندشون به رگبار :d دوشواری هم نداره .

از ساعت یک ربع به هفت صبح تا الان نت قطع بود :|
جایی هست بشه شکایت کرد ؟ ... اینا این همه پول میگیرن 10 روز از یک ماه نت نداریم :|
در مورد سواد این مخابراتی ها اینو بگم که ما رفته بودیم پیش رئیس مخابرات منطقه مون مستقیم از پایگاه آورده بودنش با یه من پشم ... به من میگفت من با 16 "کــی" (منظورش KB) بود فیلم میبینم :|
میگفت شما برو سیم کشی رو درست کن سیم کشیت خرابه و از این دست چرت پرت ها ... منم گفتم بهش فلانی شما رئیسی نت شما رو رو 4 میگ میبندن میدن بهتون به اسم 128 تازه پوا اون 128 هم نمیگیرن :|
پ.ن::|

برادر اگه ارور یوزر و پس میده جدیدا پسورد رو شماره ملی کسی که ثبت نام کردی میزارن یه تست بکن فک کنم بشه !
-------------------------
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفتم چرا پینگ انقدر بالاست گفت مگه چنده گفتم 350 با 2 تا تایم اوت ! گفت این که عادیه ! برو خدارو شکر کن پینگ تا 800 عالیه !

پ.ن : چند حالت بیشتر نداره :
1- اینا نمیدونن پینگ بالای 300 چیه . 2- نمیدونه پینگ چیه . 3- طرف خیلی خره .

راستی : اگر مشکلی با اینترنت دارید و پشتیبانی هی شمارو میفرسته دنبال نخود سیاه لحن حرف زدن رو جدی کنید و داد هم بزنید ولی فحش ندید که به دور از شخصیت یک اینترنت یوزر هست ! :d صد در صد جواب میده . من امتحان کردم اول کار این بخش پشتیبانی جواب سر بالا داد داد و بیداد کردم شل کردن یه کم گفتش من کاری از دستم برنمیاد وصل میکنم رییس شبکه وایرلس آقای پفیوزیان خودتون باهاش صحبت کنید اونجا هم یه کم جواب سربالا داد لحن رو عوض کردم بعد کشید به داد و بیداد منم خوشحال الان درست میشه یه دفعه دیدم نه , یارو کله کرد گفت اینترنت ما همینه کاریشم نمیشه کرد الانم قطع میکنم پولتم پس میدم کامل هر چی هم مصرف این ماهت بوده ازش کم نمیکنم . بعدشم گفت Problem ؟ منم گفتم ببخشید اینترنت خودش درست شد ممنون خداحافظ :| .
مسعود دهنت سرویس.

راستی : اگر مشکلی با اینترنت دارید و پشتیبانی هی شمارو میفرسته دنبال نخود سیاه لحن حرف زدن رو جدی کنید و داد هم بزنید ولی فحش ندید که به دور از شخصیت یک اینترنت یوزر هست ! :d صد در صد جواب میده . من امتحان کردم اول کار این بخش پشتیبانی جواب سر بالا داد داد و بیداد کردم شل کردن یه کم گفتش من کاری از دستم برنمیاد وصل میکنم رییس شبکه وایرلس آقای پفیوزیان خودتون باهاش صحبت کنید اونجا هم یه کم جواب سربالا داد لحن رو عوض کردم بعد کشید به داد و بیداد منم خوشحال الان درست میشه یه دفعه دیدم نه , یارو کله کرد گفت اینترنت ما همینه کاریشم نمیشه کرد الانم قطع میکنم پولتم پس میدم کامل هر چی هم مصرف این ماهت بوده ازش کم نمیکنم . بعدشم گفت Problem ؟ منم گفتم ببخشید اینترنت خودش درست شد ممنون خداحافظ :| .
مسعود دهنت سرویس.

=))=))
قربون دستش! :دی بعیده یه شرکت اینترنتی شیرازی با یه مدیر مسئول شیرازی پاشه ببینه مشکل اینترنتش چیه! :دی :دی

نه باو اشتباه شما همین جاست. این واسه کرک کردن بازی هست. من میگم سی دی کی بازی رو دارم تو نصب بازی اصلا جای واسه وارد کردن سی دی کی نداره . داخل بازی هم ارور میده میگه کد اشتباه هست ولی من کدی رو وارد نکردم. باو این همه بازی سنتری اینجا هست با مرام ها یعنی هیچ کس نمیدونه چطور میشه با سوشیال کلاب کار کرد ! ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or