بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

كي 1 مگ نامحدود مخابرات داره..؟ شيرش 1 به چنده؟

1 مگ مخابرات اصلا نمیشه به طور کلی گفت چه سرعتی میده مال خود من صبح ها 128 تا رو پایدار میده از ساعت 1 بعد از ظهر به بعد تبدیل میشه به 512 البته تمام این حالت با تک لینک دانلود و 8
کانکشن هست ولی اگر سه تا لینک همزمان دانلود کنم سرعت واقعی رو میده البته پینگم بالاتر از 300 نمیره سرعت باز کردن صفحاتم هم اصلا قابل توجه نیست

این چیه آریان جان ؟

تریس گرفتم دوستان ببین وضعیت اینترنت رو . افتضاح . خاک بر سر هر چی پشتیبانی بکنم که فقط بلدن بگن مشکل از اما نیست جای دیگه خرابه . مملکتی که سرانش اینطور دزدی میکنن دیگه یه ISP خصوصی میخواید چیکار کنه ؟ داره داد میزنه که تا داخل ایران مشکلی نداره ولی تا میره از ایران بیرون میپکه . کمتر یوزر بگیرن تا پهنای باند فعلیشون نپکه . اینا هم پهنای باند کم میارن زرت و زرت و هم یوزر از هر خراب شده ای قبول میکنن دقیقا با امشب 3 روزه اینطوری شده هیچ کس هم پاسخگو نیست .

سوال در مورد isp

سلام ببخشید من قبلا از مخابرات اشتراک گرفته بودم 7-8ماه گذشته و شارژش نکردم الانم میخام از نوین نت بگیرم اما اونا میگن باید بری مخابرات و خط قبلیت رو تخلیه کنی!وگرنه نمیتونیم اینترنت رو وصل کنیم.رفتم مخابرات گفتم تخلیه کنید گفتن نمیخاد همین که شارژ نکردیتخلیه شده!از طرفی شرکت میگه اونا طفره میرن و نمیخان مشتریاشونو از دست بدن باید اصرار کنی!به نظرتون همچین

سلام ببخشید من قبلا از مخابرات اشتراک گرفته بودم 7-8ماه گذشته و شارژش نکردم الانم میخام از نوین نت بگیرم اما اونا میگن باید بری مخابرات و خط قبلیت رو تخلیه کنی!وگرنه نمیتونیم اینترنت رو وصل کنیم.رفتم مخابرات گفتم تخلیه کنید گفتن نمیخاد همین که شارژ نکردیتخلیه شده!از طرفی شرکت میگه اونا طفره میرن و نمیخان مشتریاشونو از دست بدن باید اصرار کنی!به نظرتون همچین

LOL . پاشو برو بگو اینترنتتون رو نمییخوام تخلیه کنید . مگه زوره ؟ واقعا آدم چه چیزا که نمیبینه :|

2457470440.png

میدونم. وقتی دیگه بهترش نیست باید چه کار کرد. من خودم ناراحت بودم تو دیگه داغونم کردی با این حرفت .:-s میخوام صد سال سیاه نت تو ایران درست نشه. من که آفلاین شدم رفت. آخرین ماهی بود که پول دادم واسه نت. =((

شک نکن وضع همه همین هست همه بین زمین و آسمون گیر می کنند ما بین زمین و دره گیر کردیم ! ته چاهیم با این نت ولی فعلا صبوری... صبوری... صبوری...

حق گرفتنی هست دوستان. تنها را ه کار موثر این هست که با سلاح گرم فعال های اینترنتی به مراکز مخابراتی شهر خودشون حمله کنن. در راس اون ها هم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات که عامل این بی ارتباطی هست. باید جو طوری باشه که هیچ کارمند مخابراتی احساس امنیت نکنه. مطمئن باشید جواب میده ! مثل همون کاری که الان دارن تو س****و***ر***..****ه میکنن . فقط سلاح هست که میتونه به این ها بفهمونه حق مشتری یعنی چی ! )x

پارس آنلاین بعضی شبها به ما این جوری ضدحال می زند :
2457826175.png

قسمت خنده دار ( شاید هم گریه دار ) اینه که با این سرعت افتضاح، سریع تر از 85 % ایران 8-|
این بخاطر سرعت آپلود هست.
تست الان ساعت 6.30 (ولی یک حسی بهم میگه ساعت 7 هست)
2439615900.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or