نه.فقط یکیش رو بنویس.چون در 90 درصد موارد فقط یدونه از اینا خوبه.مثلا اگر 4.2.2.4 خوب باشه،احتمالا 8.8.8.8 خرابه.بیشتر مواقع که اینجوریه.برای همین فقط یکیش رو بنویس.
آره.8.8.4.4 هم هست.شما وقتی میخوای پینگ بگیری با t/ بگیر.مثلا 4.2.2.4 خط فاصله t/.بزار 1-2 دقیقه پینگ بگیره.مثلا 100 تا.بعد ببین چند تا تایم اوت میده.هرکدوم که تایم اوت کمتری میدی همونو بزاره.
100 درصد تاثیر داره.اصن غیرممکن بی تاثیر باشه.چون مخابرات اومده DNS اصلی رو از 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 تغییر داده به 217.218.155.155 که این سرور تهران هست.برای همین اگر شما بزاری اتوماتیک همین DNS برات میاد.برای همین خیلی خیلی مشکل خواهی داشت.برای همین باید دستی تنظیم کنی و همونطور که اشاره کردم هر دفعه باید عوضش کنی.چون در هر ساعت از شبانه روز یدونه از DNS ها خوبه.باید قبل از بازی پینگ بگیری تا ببینی با کدومش وارد بازی بشه.

رفیقم از پارس انلاین گرفته 300 کیلوبایت دانلود داره
آها اینجاش خیلی مهمه !وی که در جمع خبرنگاران سخن میگفت، وجود اختلال در سیستم تلفن همراه را نپذیرفت و تاکید کرد: اختلال ایجاد شده در سرعت و ارایه خدمات اینترنت هم به دلیل ایجاد قطعی ارتباط با یکی از ارایهدهندگان سرویس در خارج کشور بوده که قطعی رفع شده اما کیفیت به حد مطلوب نرسیده است و به زودی مشکل کاملا حل خواهد شد.
.

DNS چه قدر تو پینگ تأثیر داره ؟ ارزش داره ؟
بنظرتون WePN هم تو پینگ تأثیر داره ؟ (برای بازی آنلاین)
آقایون چرا یکی جواب مارو نمیده
چرا فقط پینگ با 4.2.2.4 و ... فقط روز اولی که اینترنتو وصل کردم خوب بود
الان زیر 240 تا نمیاد
یکی که مخابرات محدود 128 داره یک تست از 4.2.2.4 بزاره ببینیم مال من چه مرگشه