بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان ببخشید من اینقدر سئوال می پرسم خیلی خیلی در زمینه ی اینترنت نوبم

راستش من چنر بار مودمم رو از کاملا از برق کشیدم و سیم هاشو جدا کردم که جاشو تغییر بدم
گاهی اوقات انگار بیشتر طول می کشه که وصل بشه.می خواستم ببینم این ربطی به تنظیمات مودم داره و آیا باید دوباره Configure کنم؟

بعد این که فاصله ی کامپیوتر تا پریز تلفن به سرعت ارتباطی داره؟

آخر هم این که این DNS که فرمودید رو باید کجا تنظیم کنم؟

يكي يه تست سرعت با آسيتك كه 1 مگ محدود داره بذاره ديگه
12118121996716900283.gif
حتما بايد زور بالاسرتون باشه :d
شبانه سرعت چند ميشه..؟

دوستانی که دائم گله دارن نسبت به پینگ و سرعت دانلود توجه کنن که اگر وایرلس بگیرن ( فرقی نداره چه شرکتی ) به جز وایمکس مبین نت و ایرانسل حتی اگر پینگ با 4.2.2.4 تا 250 هم بره باز توی بازی های آنلاین حتی پینگ 90 و یا کمتر هم میده. دیگه باید خیلی بد شانس باشید که اینطور نباشه. من خودم مخابراتم . پینگ تعریف چندانی نداره. تو بتل صبح ها که یکم خلوته از 190 شروع میشه به بالا که نسبت به پارسال که صبح ها پینگ تا 90 هم بود خیلی فرق(ر....ده) کرده. الان به خاطر تحریم ها شرکت زیر ساخت تحت فشاره و داره از بدترین آی اس پی های دنیا پهنای باند کمتر نسبت به پارسال میگیره . دلیلش هم اینه که الان با این وضعیت دولت تحت هیچ شرایطی حاضر نیست بیاد ارز به پهنای باند اختصاص بده و برای روز مبادا مجبورن نگهداری کنن. واسه همین نسبت به پارسال خرید پهنای باند کمتر شده و هم شرکت های آلمانی که تا پارسال از راه جنوب از طریق کشور های عربی سرویس میدادن دیگه به خاطر تحریم ها فروششون رو به صورت یک طرفه قطع کردن و الان داریم از روسیه بیشتر پهنای باند رو میگیرم. اگر روسیه 10 تا شرکت تامین کننده اینترنت داشته باشه قطعا طبق رده بندی خود سایت های معتبر روسی تامین کننده نت ایران یعنی شرکت روس تلکام بدترین اون ها هست واین رو آمار کاملا نشون میده. ایران هم به خاطر قیمت پایین تر نسبت به بقیه شرکت ها در روسیه از این شرکت خریداری کرده ونتیجش هم همینه که میبینید. اگر تو شهرتون وایرلس هست و میتونید هزینه کنید برید سراغش .

محدودیت 128k هم واسه تحریم هاس شیر 1به 10 و *****ینگ رو مخ و محدودیت ترافیک و هزاران هزار بلای دیگه که داره سر اینترنت مردم میاد هم
نقصیر تحریم هاست هر چقدر هم که ما تحریم باشیم اینقدر پهنای باند وجود داره که حداقل به همین هایی که پورت دادن بتونن بهترین کیفیت رو بدن
شما مثل اینکه فکر کردی کل 70 میلیون ایرانی adsl دارن .

آخرین ویرایش:
به نکته ظریفی اشاره کردی ! :دی
من تا ماه قبل 256 نامحدود داشتم دانلود 30 کبلو بایت . از این ماه دیگه تو مشهد به دلایلی نا محدود نداد مجبور شدم از این بگیرم . وگر نه من اصلا با محدود نمیتونم کنار بیام

کجای مشهدین؟!!!!

دوستان من با عوض کردن isp چیزای خوبی متوجه شدم.
قویا اعلام میکنم هرچی که ispها میخوان مشکلاتشون رو در مورد پینگ و time oute توجیه کنن چرندی بیش نیست و همش به خاطر کمبود پهنای باندشون هست.اگر از وایرلس استفاده میکنید و سیگنال زیر 70 و ccq بالای 85 دارید ولی مشکلات پیینگ و time out دارید و این مشکلات استمرار داره و ریشه پارازیت مخابراتی نداره 100درصد به فکر تغییر ispتون باشید.مگر اینکه شرکت به طور متقن بهتون اطمینان بده که به زودی با افزایش پهنای باند مشکلاتتون رو برطرف میکنه

هیچ ispیی نمیاد بگه چون ما پهنای باندمون کمه شما time out داری.همشون میخوان سرتونو گرم کنن.پس خیلی زود تکلیفتونو با خودتون و شرکت مورد نظر مشخص کنید تا عبرتی بشه که نتونن مشتریهارو بازی بدن.

دوستان من با عوض کردن isp چیزای خوبی متوجه شدم.
قویا اعلام میکنم هرچی که ispها میخوان مشکلاتشون رو در مورد پینگ و time oute توجیه کنن چرندی بیش نیست و همش به خاطر کمبود پهنای باندشون هست.اگر از وایرلس استفاده میکنید و سیگنال زیر 70 و ccq بالای 85 دارید ولی مشکلات پیینگ و time out دارید و این مشکلات استمرار داره و ریشه پارازیت مخابراتی نداره 100درصد به فکر تغییر ispتون باشید.مگر اینکه شرکت به طور متقن بهتون اطمینان بده که به زودی با افزایش پهنای باند مشکلاتتون رو برطرف میکنه

هیچ ispیی نمیاد بگه چون ما پهنای باندمون کمه شما time out داری.همشون میخوان سرتونو گرم کنن.پس خیلی زود تکلیفتونو با خودتون و شرکت مورد نظر مشخص کنید تا عبرتی بشه که نتونن مشتریهارو بازی بدن.

این حرفت در مورد ADSL هم صدق میکنه ؟
چون منم پینگ بالاس و تایم اوت زیاد دارم . چند پست پیش تست هم گذاشتم که پینگم با تهران 105 هستش که خیلی زیاده .
بگم پهنای بانمو زیاد کنید ! سرویسمو ریست کنید ! آدرس DNS رو بدید ، دستی وارد کنم ! . ؟ تهدید به تعویض سرویس ؟
ای خدا پیر شدیم تو این مملکت :|

این حرفت در مورد ADSL هم صدق میکنه ؟
چون منم پینگ بالاس و تایم اوت زیاد دارم . چند پست پیش تست هم گذاشتم که پینگم با تهران 105 هستش که خیلی زیاده .
بگم پهنای بانمو زیاد کنید ! سرویسمو ریست کنید ! آدرس DNS رو بدید ، دستی وارد کنم ! . ؟ تهدید به تعویض سرویس ؟
ای خدا پیر شدیم تو این مملکت :|
اسم شرکت چیه؟البته وایرلس یکم فرق میکنه ولی اصولا پینگ بالا و تایم اوت فقط به پهنای باند مربوط میشه.چون من قبل از اینکه شرکتمو عوض کنم کلی باهاشون قاطی کردم یارو زنگ زد گفت درستش کردم.یعد دیدم خالی بسته.فقط پهنای باندمو برای ساعاتی تغییر داده.مثلا از صبح تا 5بعدازظهر که شرکتشون به اداره جات سرویس میداد قاعدتا پهنای باند کم میووردن و منم همش تایم اوت میشدم ولی بعد از تعطیلی اداره جات یه دفه پینگش وحشتناک عالی میشد چون پهنای باند بسیار کمتری از ساعت 5 به بعد استفاده میشد و منم راحت استفاده میکردم.همه مشکلات پهنای بانده.بگرد ببین کدوم شرکت پهنای باند بالایی داره و باهاش طی کن که پینگ برات مهمه نه چیزه دیگه.
مثلا همین شرکت قبلی من پینگش عالی بود ولی چون هرروز به تعداد مشترکینش اضافه میشد کیفیتش اومد پایین و این وضعیتی که دیگه مجبور شدم امروز عوضش کنم.

بده این همه بدبختی و نوسان پینگ و تایم اوت .حالا برا من یه مشکل عجیب پیش اومده.
تو 4.2.2.4 پینگ 116 تا 130 هستش .تو 8.8.8.8 هم همینطور .ولی تو سرور گیم که تو اروپا (المان ) هستش پینگم زیره 300 نمیاد !
در صورتی که هر موقع پینگم تو 4.2.24 پایین بود .تو سروره گیم هم عالی بود پینگ..
تو speed test هم پینگ با EU بالاست

بده این همه بدبختی و نوسان پینگ و تایم اوت .حالا برا من یه مشکل عجیب پیش اومده.
تو 4.2.2.4 پینگ 116 تا 130 هستش .تو 8.8.8.8 هم همینطور .ولی تو سرور گیم که تو اروپا (المان ) هستش پینگم زیره 300 نمیاد !
در صورتی که هر موقع پینگم تو 4.2.24 پایین بود .تو سروره گیم هم عالی بود پینگ..
تو speed test هم پینگ با EU بالاست
ربطی نداره.شما تو تنظیمات Network تو 360 برو dns رو دستی بزار همین 4.2.2.4

کلا آی اس پی مخابرات چرته به نظرم به خدا تا کاری میشه میگن کشتی افتاده رو سیم پای رئیس رفته رو سیم و از این حرفا به خدا ما شهرستانی ها خیلی بدبختی میکشیم به نظر من اگه پول بیشتری بدی خیلی ارزش داره تا اینکه هی حرص و جوش بخوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or