یکم عجیب ولی قابل حل هست -
نکته عجیبش اینه ساختارهای ISP های ما بیشتر این جوری هست که برای خیلی از مساعل گوناگون اینترنت روی خط تلفن محدود می کننده منظور اینه شما اینترنت روی خط ایکس می گیری بعد با مودم Y باهاش کانکت می شی این کانکتینگ در مرکز ISP ثبت می شه اگر مجدد بخوای با همون خط ایکس به مودم Z کانکت بشی ( به خصوص مودم هایی مثل TP LINK که کانکتینگ اتوماتیک ندارن ) نمی تونی یا با خط دیگر به همون y بازم نمی شه اونا خودشون اینجوری تنظیم می کننن -
برای مک آدرس هم برید به قسمت Advanced Setup مودم بعدش وارد بخش Mac clone بشید دو تا گزینه داره یکی مربوط به مک آدرس دستگاه شما یا همون PC هست یکی هم برای MAC مودم از سوی شرکت سازنده هستش هر دو تا مورد قابلیت دسترسی دارن با گزینه هایی کنارشون هست حالا وقتی و ارد این قسمت شدید با شرکت تماس بگیرید ازشون راهنمایی بگیرید برای انجام دادن یا ندادن تغییرات اون دو گزینه ( Restore Factory MAC + Clone MAC Address )
از طریق IP Address هم می تونن متوجه بشن کی چیکار می کنه حتی می تونن از طریق همون IP A کانکتینگ کسی استفاده می کنه قطع کنه در کنار همون MAC ( در منوی RUN عبارت cmd رو تایپ کنید بعدش در صفحه باز شده عبارت ipconfigرو وارد کنید و اینتر بزنید تمام مشخصات آی پی ها و گیت وی ها رو می یاره اینا رو با شرکت هماهنگ گنید اونا می تونند مشکل حل کنند )
مودم TP هم من استفاده کردم و دارم هنوز مودمی نیست که روش بشه مانور داد یک چیز خیلی ساده و معمولی هستش نه خوب و نه بد ( بیشتر سمت بد تمایل داره )
امروز رفتم یه مودم مدل D-LINK 2600 خریدم. خوبه ؟؟ هنوز بازش نکردم. اگر تایید میشه از نظرت تا بازش کنم اگر نه یه مدل بگو تا دیر نشده برم عوض کنم.
از تو پیج آنتن،رفتم SID هایی که DBM خوبی دارن رو دیدم.یکیشون رو دیدم خیلی خوبه.تو Device name هم شماره شرکتشون رو نوشته بود.خلاصه زنگ زدیم و بعد از کلی تنظیمات بهم 1 ساعت تست داد.پینگش بین 200 تا 240 بود.حتی یک دونه هم تایم اوت نمیده.فوق العاده بود.تو Black Ops II راحت بازی میکردم.اونم با تمام خط پُر و سبز.حال کردم.خلاصه باهاشون کلی صحبت کردیم و در عرض 3-4 ساعت ISP رو عوض کردم
به ISP قبلی هم زنگ زدم و جریان رو گفتم.طفلکی داشت زمین رو گاز میگرفت:dزنگ بزن فحش بده :dواقعا من دیگه نمی دونم باید چی کار کنم
امشب 3 بار به مخابرات زنگ زدم گفتم سرعتم از 10 KB بالا نمیره هر دفعه میگه 10 دقیقه صبر کنید بعد خاموش روشن کنید درست میشه
دوستان ببخشید سرتون رو دردآوردم اما شما چاره ای به ذهنتون نمی رسه؟
زنگ بزن بگو میخوام DNS دستی وارد کنم لطفا بهم بگید DNS رو ..واقعا من دیگه نمی دونم باید چی کار کنم
امشب 3 بار به مخابرات زنگ زدم گفتم سرعتم از 10 KB بالا نمیره هر دفعه میگه 10 دقیقه صبر کنید بعد خاموش روشن کنید درست میشه
دوستان ببخشید سرتون رو دردآوردم اما شما چاره ای به ذهنتون نمی رسه؟
128 :سرعتت ـون و یک تست بی زحمت
و اینکه شبا از چه ساعتی فری شروع میشه و تا کی هست
و تهرانید شما ؟
هزینه ـش روی قبض میاد یا نقدی ـه ؟
128 :
![]()
من مشهد هستم ! شبانه اس از ساعت 12 تا 7 صبح ه اول شب سرعت حدودای 70 ایناهاس ولی از 3 به بعد تا 230 هم میرسه . یله هزینش نقدیه .
نسبت به بقیه ای اس پی ها هم ارزون و خوبه ! پینگش هم خیلی پایداره . بعنب من با این Borderlands 2 بازی میکردم پینگم تو تانگل 160 بود و اصلا به هیچ و جه از 160 تغییر نمیکرد . (الان یا خیلی خوبه یا خیلی بد )

خوشبحالت باء، ما توی تهران، اینترنت 128ــتمون دانلودش زور بزنه 19 Kb/s هست
512 هم یکی از دوستام توی مدرسه و توی همین فروم که زیاد هم توی این تایپیک میاد :d Arshya26
داره که سرعتش میگه 80-130 هست
به نکته ظریفی اشاره کردی !چون مخابرات تهران نامحدوده